- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
Thread: Σύνοδος Δία-Μεσουρανήματος
-
07-02-2009, 03:43 PM #11
re: Σύνοδος Δία-Μεσουρανήματος
Διαβασε κι αυτο οπου θα δεις μια καλή ερμηνεια του 10ου οικου (Μεσουρανημα), όπως και ολων των γωνιακων που ειναι σημαντικοί.
-
25-03-2009, 12:46 AM #12
Γεία σε ολους! Ξέροντας οτι ο 10ος οικος ειναι αυτος που αφορα την καρριερα στη ζωη ενος ατομου θα ηθελα να ρωτησω εαν ενα ατομο εχει συνοδο ηλιου(παρθενο),αφροδιτης,ερ μη και αρη στο 10ο,υποδικνυει τυχη και καταξιωση στην καρριερα του,σωστα?Ισως και οτι το ατομο παραμελει την προσωπικη του ζωη στο βωμο της επαγγελματικης καταξιωσης?Ακόμα οταν τριγωνιζει ο διας με το μεσουρανημα,σε ζωδια της φωτιας,νομιζω πως ειναι στοιχεια που δειχνουν οτι το ατομο θα διαπρεψει ισως σε χωρους καλλιτεχνικους,οπως χορος,τραγουδι?(εξαλλου προκειται και για εναν 10ο στο λεοντα-το κατεξοχην ζωδιο της προβολης και των καλλιτεχνικων)Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
25-03-2009, 01:20 AM #13
-
25-03-2009, 07:48 AM #14
Να το επιλέξει... για παράδειγμα :bigsmile:
Το λέω επειδή κι ο δικός μου 10ος είναι πυκνοκατοικημένος -παίζουν μάλιστα και τρίγωνα Δίας-Ήλιος & Δίας-Μεσουράνημα μα, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω καριέρα στα καλλιτεχνικά (έζμπρωχνε, ω πόσο έζμπρωχνε, ο δόλιος μου πατέρας) προτίμησα ν' αξιοποιήσω με διαφορετικό τρόπο τα σχετικά "ταλέντα" :nuts:
:embarrest
Αλλά τ' ότι κυριαρχεί το επαγγελματικό κομμάτι... ε, κυριαρχεί... το παραδέχομαι (ακόμη και τις αργίες!!!)
Τις καλημέρες μου
-
25-03-2009, 04:04 PM #15
Σιγουρα παιζουν!Απλα με εναν χαρτη με τοσο τονισμενο δεκατο...?το συγκεκριμενο ατομο ασχολειται με τα καλλιτεχνικα και ειναι η αληθεια πως αξιζει μια ανοδο,γιαυτο και πιστευω οτι θα επιτυχει.παρ'ολα αυτα ήθελα κα μια αστρολογικη αποψη...:bigsmile:΄μηπως εχεις καμια ιδεα?:embarrest
-
26-03-2009, 01:17 PM #16
Καλημερα,
πραγματι ενας φορτωμενος 10ος δειχνει εντονη δραστηριοτητα κ σημαντικα γεγονοτα στον επαγγελματικο τομεα καθως το ατομο που τα εχει θα ειναι σε θεση να αγωνιζεται για ολα οσα διεκδικει,θα μπορει να εργαζεται μεθοδικα κ εχοντας κριτιριο την λογικη αλλα κ την πρακτικοτητα θα θελει να ειναι αρκετα επιλεκτικο στις δουλειες του κ πιθανοτατα να ειναι αλλα με τον κινδυνο να ειναι μονιμα ανικανοποιητο,γιατι σχεδον παντα θα επιδιωκει την τελειοτητα.
Ο Διας σε τριγωνο με το μεσουρανημα θα φερνει ευκαιριες κ γενικα στην πορεια της ζωης του θα ανακαλυπτει στα δυσκολα, ενα χερι βοηθειας,ομως αυτες τις ευκαιριες αλλα κ την βοηθεια που πιθανον να του δινεται θα πρεπει να τις αξιοποιει γιατι ο 10ος οικος προυποθετει κοπο κ χρονο.
Το αν θα διαπρεψει στα καλλιτεχνικα δεν μπορω να σου το πω, πιστευω ομως οτι εχει τις προυποθεσεις να το κανει αν οντως παραμελησει καποια πραγματα οπως την αισθηματικη ζωη που αναφερεις κ αν εργαστει σκληρα.
καλο ειναι να κοιταξεις κ την ακμη του δεκατου τις οψεις σχηματιζει,οι πλανητες μεσα στον οικο τι οψεις κανουν, καθως επισης κ αν στον χαρτη του εχει οψεις πενταγωνου (72 μοιρες) κ διπλου πενταγωνου (144 μοιρες) που ειναι οψεις ταλεντου, γιατι για να ανεβει επαγγελματικα σε καλλιτεχνικους χωρους θα πρεπει οχι μονο να κουραστει αλλα να διαθετει κ ταλεντο.
ΥΓ. Να σου πω οτι σε παρομοιο ωροσκοπιο ενω το ατομο ηθελε να ασχοληθει με τα καλλιτεχνικα τελικα "υπεκυψε" στα Παρθενιστικα χαρακτηριστικα του χαρτη του κ ακολουθησε αλλο επαγγελμα, γι αυτο για ακομη μια φορα θα πω αυτο που λεω παντα, οτι ειναι τοσα πολλα τα στοιχεια που πρεπει να κοιταμε που με βεβαιοτητα δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
-
21-04-2009, 04:50 AM #17
γεια σας.θα ηθελα και εγω να ρωτησω εαν ο 10ος οικος εχει να κανει με κοινωνικη προβολη γενικα.πχ. φημη.και ενας διελαυνων ποσειδωνας με χειρωνα φερνουν κατι τετοιο.ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει
-
21-04-2009, 12:34 PM #18
στο γενεθλιο χαρτη μ δεν εχω οψη δια-mc αλλα στην ηλιακη επιστροφη φετος με ανοχη 3 ο solar διας κανει οψη εξαγωνου γενεθλιου mc...ειναι ενδειξη τυχης αυτη τη χρονια??:bigsmile:
στο γενεθλιο ενα εξαγωνο ηλιου-δια εχω οπου ο διας βρισκεται στο 1οικο μου
-
21-04-2009, 05:28 PM #19
-
21-04-2009, 05:33 PM #20
Θα μπορούσατε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το άρθρο που πιστεύω θα σας βοηθήσει πολύ.:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.