- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Κυβερνητης 10 οικου
-
19-04-2009, 03:40 AM #1
Κυβερνητης 10 οικου
Ο κυβερνητης του 10 οικου μου ειναι η Αφροδιτη,τον Μαιο δινω εξετασεις και η γενεθλια Αφροδιτη μου την περιοδο εκεινη δν θα κανει καμια οψη....απο την αλλη η Αφροδιτη σε διευλευση θα κανει τριγωνο με τον Δια και τον ωροσκοπο μου....μπορω να θεωρησω την Αφροδιτη σε διελευση ως δεικτη για την αισια εκβαση των εξετασεων παρολου που δεν ειναι η γενεθλια?
-
19-04-2009, 05:55 AM #2
Re: Κυβερνητης 10 οικου
Για αρχή περί σπουδών ανωτέρου επιπέδου θα κοιτούσα τον 9 (εκτός κι αν πηγαίνεις ακόμα σχολείο) και μάλλον τον Ερμή. Ύστερα, τη συγκεκριμένη διέλευση της Αφρό θα την εκμεταλλευόμουν για να κάνω κανένα καινούργιο φίλο ή μια νέα σχέση - θα έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα είσαι γλυκιά. Ή πολύ καλές διακοπές - σηματοδοτείται ένα αίσθημα ραστώνης. Απ' ότι καταλαβαίνεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο από το κανονικό για να συγκεντρωθείς στο διάβασμα και να έχεις τη ζητούμενη επιτυχία....
. Mind over matter.
.
.
> >
-
28-04-2009, 10:16 PM #3
Re: Κυβερνητης 10 οικου
Για τον 10 οικο μου κοιτω τι οψεις κανει η Αφροδιτη μου στον Αιγοκαιρω(κυβερνητης 10ου) η τις οψεις κανει η Αφροδιτη στον Κριο οπου θα ειναι τον Μαιο???αυτη ειναι βασικα η απορια μου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.