s
Διόρθωση ωροσκοπίου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Διόρθωση ωροσκοπίου

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα παρακαλώ να μου πειτε πόσο δύσκολη είναι μια διόρθωση οροσκοπίου και αν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δεν ξέρω καθόλου τι χρόνος απαιτείτε και αν αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε αστρολόγο ή αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

delyunus :bigsmile:

Re: Διόρθωση οροσκοπίου

Quote Originally Posted by delyunus View Post
    Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα παρακαλώ να μου πειτε πόσο δύσκολη είναι μια διόρθωση οροσκοπίου και αν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δεν ξέρω καθόλου τι χρόνος απαιτείτε και αν αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε αστρολόγο ή αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία...

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

delyunus :bigsmile:
    Λένε ότι για να καταλάβεις αν ένας αστρολόγος είναι καλός, δεν πρέπει να του ζητήσεις να σου πει πράγματα που θα γίνουν αλλά πράγματα που ήδη έγιναν.
    Με βάση αυτό, ένας καλός αστρολόγος, με γνώσεις και εμπειρία, μπορεί να "διορθώσει" το ωροσκόπιό σου.
    Ο χρόνος φυσικά είναι σχετικός, ανάλογα με τους ρυθμούς που δουλεύει ο καθένας. Ως εργασία όμως δεν είναι από αυτές που ένας καλός αστρολόγος θα την χαρακτήριζε δύσκολη. Φυσικά, όσο περισσότερο τον "βοηθήσεις" τόσο πιο γρήγορα θα σου πει. Ο αστρολόγος δεν έχει ...μαντικές ικανότητες, χρειάζεται τη συμβολή σου προκειμένου να καταλήξει κάπου. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Διόρθωση οροσκοπίου

Γεια σας...

Πρωτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο. Διόρθωση???
    Δηλαδή να σε βοηθήσει να εξομαλύνεις χαρακτηριστικά δύσκολα του χάρτη??

Re: Διόρθωση ωροσκοπίου

Μητσάκο ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου... το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για μένα αλλά για τρίτο πρόσωπο οπότε δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ελπίδα διόρωθσης οροσκοπίου και επιτυχίας... ξέρω αρκετά καλά το άτομο ... αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να μπω στη διαδικασία, φοβάμαι μήπως καταλήξουμε σε λάθος ώρα

Water η διόρθωση οροσκοπίου έχει να κάνει με την ώρα γέννησης κάποιου... αν δηλαδή δεν γνωρίζεις την ώρα γέννησής σου ή την ώρα γέννησης κάποιου άλλου, με αυτήν την μέθοδο έχεις τη δυνατότητα να την προσεγγίσεις...

περιμένω απαντήσεις σας

ευχαριστω :bigsmile:

Όνομα:
    nina

Kalimera ke apo emena!
    Nai eiparxi tropos diortosis,ke gia ayto xriazonde 4-5 megala gegonota tou parelton mesa apo ayta enas astrologos pou einai edikeymenos s ayto to metodo mpori na pi me akrivia mexri deyterolepta.Episis ksero gia kapio programa pou eiparxi ke einai poli petiximeno/diavaza kapote /to vivlio tou astronomo-fiziko opios dimiurgise to programa ayto.
    Mesa sto vivlio analitika exi dosi kapia paradigmata oroskopia ta opia eixai meletisi ke evgenan mexri deyterolepta/diladi mexri imera/ .Elpizo na se voitisa

Σας ευχαριστω ολους... τωρα πρεπει να βρω εναν καλο αστρολογο για να μπω στη διαδικασια ευρεσης της ωρας... :worried:

Μου δημιουργηθηκε αλλο ενα ερωτημα... η ωριαια αστρολογια μπορει να βοηθησει αραγε;

Ευχαριστω και παλι

Όνομα:
    Τίνα

Σας ευχαριστω ολους... τωρα πρεπει να βρω εναν καλο αστρολογο για να μπω στη διαδικασια ευρεσης της ωρας... :worried:

Μου δημιουργηθηκε αλλο ενα ερωτημα... η ωριαια αστρολογια μπορει να βοηθησει αραγε;

Ευχαριστω και παλι

Ειδικα η ωριαια δεν μπορει να σε βοηθησει, ειναι κατι πολυ διαφορετικο κ για να θεσει καποιος ερωτημα δεν ειναι απαραιτητο να χει γνωση του γενεθλιου χαρτη.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Ειδικα η ωριαια δεν μπορει να σε βοηθησει, ειναι κατι πολυ διαφορετικο κ για να θεσει καποιος ερωτημα δεν ειναι απαραιτητο να χει γνωση του γενεθλιου χαρτη.

Ερση ευχαριστω για την απαντηση... εννοω να γινει το ερωτημα και να απαντησει η ωριαια, τουλαχιστον κατα προσεγγιση... ή μηπως δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες :blink:

Όνομα:
    Τίνα

Ερση ευχαριστω για την απαντηση... εννοω να γινει το ερωτημα και να απαντησει η ωριαια, τουλαχιστον κατα προσεγγιση... ή μηπως δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες :blink:

Καλησπερα η γνωμη μου ειναι πως η διορθωση ωροσκοπιου δεν ειναι αντικειμενο ωριαιας αστρολογιας,κ τι θα μπορουσες να βαλεις ωριαιο, για παραδειγμα εχω Ωροσκοπο Κριο? κ εστω οτι βγαινει θετικο κ βρηκες Ωροσκοπο,με τις μοιρες του Ωροσκοπου κ των ακμων τι γινεται? Οπως καταλαβαινεις ειναι κατι που δεν μπορει να ευδοκιμησει, οποτε καλο ειναι να βρεις επαγγελματια αστρολογο για την δουλεια αυτη.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Καλησπερα η γνωμη μου ειναι πως η διορθωση ωροσκοπιου δεν ειναι αντικειμενο ωριαιας αστρολογιας,κ τι θα μπορουσες να βαλεις ωριαιο, για παραδειγμα εχω Ωροσκοπο Κριο? κ εστω οτι βγαινει θετικο κ βρηκες Ωροσκοπο,με τις μοιρες του Ωροσκοπου κ των ακμων τι γινεται? Οπως καταλαβαινεις ειναι κατι που δεν μπορει να ευδοκιμησει, οποτε καλο ειναι να βρεις επαγγελματια αστρολογο για την δουλεια αυτη.
    Καταλαβα τι εννοεις Ερση και ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση :bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)