- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 97
-
09-04-2009, 01:13 AM #21
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
-
09-04-2009, 03:17 PM #22
Αγαπητέ μου Τζουπιτέριος,
είμαι Σκορπιός και ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιό μου κάνει κύριες όψεις, θετικές και αρνητικές, με όλους τους πλανήτες μου (και τα φώτα) εκτός από τον Ουρανό και την Αφροδίτη. Επίσης, ο τράνζιτ Πλούτωνας έχει περάσει μέχρι σήμερα από τον ωροσκόπο μου και απ' όλους τους πλανήτες μου εκτός από τον Ουρανό. Αυτή την στιγμή είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο μου.
Από την εμπειρία μου, όταν ο Πλούτωνας πέρασε διαδοχικά πάνω από τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη μου, σε διαβεβαιώ ότι το πέρασμά του δεν είναι καθόλου υπόγειο, ασυνείδητο ή ανεπαίσθητο. Αντίθετα, κάνει την παρουσία του πολύ αισθητή. Έτσι, αν δεν έχεις βιώσει τίποτε πλουτώνιο με τα δυο περάσματα του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου εισηγούμαι να ξαναελέγξεις την ώρα γέννησής σου.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι εμπειρίες που φέρνει ο Πλούτωνας στις διελεύσεις του είναι τόσο έντονες που το άτομο δεν είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί και να τις αξιολογήσει σ' όλη την διάστασή τους όσο αυτές διαρκούν. Έτσι, αφού καταλαγιάσει η ένταση μπορεί πιο ψύχραιμα να μετρήσει τα οφέλη και τις απώλειες και τι πήρε από την εμπειρία αυτή. Δηλαδή οι εμπειρίες που φέρνει είναι πολύ έντονες και αισθητές κι αυτό που γίνεται αργότερα είναι η αξιολόγησή τους και η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έγινε. Και φυσικά ένα αίσθημα μεγάλης ανακούφισης όταν όλα τελειώσουν.
Εννοείται ότι στις θετικές όψεις η αλλαγή αυτή είναι πιο εύκολη ενώ στις δυσαρμονικές όψεις πιο δύσκολη. Την σύνοδο όμως του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο ή τον Ήλιο δεν μπορώ να την θεωρήσω ανώδυνη, εκτός κι αν στηρίζονται πολύ καλά μέσα στο ωροσκόπιο.
Ο Πλούτωνας συνήθως μας ζητά να αφήσουμε κάτι στο οποίο είμαστε προσκολλημένοι συναισθηματικά επειδή ολοκλήρωσε τον κύκλο του ή δεν είναι πια λειτουργικό και χρήσιμο στην ζωή μας ή επειδή δεν είναι καλές οι βάσεις του. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση, ένα πρόσωπο, το σπίτι μας, η δουλειά μας, λεφτά, παλιές συνήθειες κ.λπ. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε (κι αυτό είναι το όφελος των θετικών όψεων) τόσο πιο καλά για μας. Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, γιατί όσο πιο πολύ μας το παίρνει ο Πλούτωνας τόσο περισσότερο το θέλουμε εμείς. Π.χ. η ζήλεια, ο έλεγχος και η κτητικότητα προέρχονται από τον φόβο της απώλειας του άλλου.
Ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει μια αναθεώρηση του τρόπου που λειτουργούμε και των στόχων μας, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Αυτό όμως δεν γίνεται από μόνο του αλλά προκαλείται από εμπειρίες που συμβαίνουν στην ζωή του ατόμου. Επίσης ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες μας από τους άλλους και τα κενά που υπάρχουν μέσα μας. Κι εδώ αρχίζει η κρίση. Αν οι ανάγκες μας καλά κάνουν να είναι αυτές που είναι τότε ο άλλος γιατί δεν τις εκπληρώνει; Τι κάνουμε εμείς και τι κάνει ο άλλος για να εκπληρωθούν; Αν δεν κάνουν καλά να είναι αυτές που είναι (κι αν το καταλαβαίνουμε αυτό) τι κάνουμε για να τις αλλάξουμε; Πόσο θεωρούμε ότι φταίει ο άλλος για πράγματα που στην πραγματικότητα φταίμε εμείς; Και το αντίθετο μπορεί να συμβεί με τις ανάγκες του άλλου προς εμάς. Κι εδώ μπορεί να παιχτούν τα παιχνίδια εξουσίας που αναφέρθηκαν.
Επίσης ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει φόβο που να προέρχεται από την συνειδητοποίηση της συναισθηματικής προσκόλλησης και να αρνηθούμε να προχωρήσουμε μια σχέση στο επόμενο βήμα της. Όλα αυτά φυσικά δεν εξαντλούν το φάσμα των εμπειριών που μπορεί να φέρει ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο. Τα αναφέρω μόνο ενδεικτικά.
-
10-04-2009, 11:24 PM #23
ο πλουτωνας ειναι ενας πλανητης που φερνει τρομερες αλλαγες αναλογα που βρισκεται και τι οψεις κανει .Μπορει να φερει αλλαγες στον χαρακτηρα μας αν ειναι στον ωροσκοπο η αλλαγες αναλογα σε ποιο οικο τον βρισκουμε.Μια περιπτωση που ηξερα το ατομο μετακομισε απο τον τοπο που γεννηθηκε αρον αρον με διελευση πλουτωνα απο τον ηλιο του στον τεταρτο οικο.Αυτο δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη γιατι ο πλουτωνας εχει τρια περασματα με την οπισθιδρομη πορεια του σε μεγαλα χρονικα διαστηματα οποτε μας δινει το περιθωριο να αλλαξουμε και εμεις οι ιδιοι.
-
11-04-2009, 10:30 PM #24
O Πλουτωνας ειναι παντος πλανητης που αλλαζει τα παντα...εκανε συνοδο με τον Ηλιο μου μολις μπηκα στην εφηβεια...και τωρα κανει με την σεληνη μου,και μετα με την Αφροδιτη μου ...ειναι δυσκολο να εχεις ολους τους πλανητες στον Αιγοκαιρω ειναι τυχερος οποιος εχει μονο τον ωροσκοπο η τον ηλιο του....πραγματικα τυχερος.
-
11-04-2009, 11:55 PM #25
οταν διελαύνων Πλούτωνς τετργώνισε τον γενέθλιο μοιραία η δυσκολότερη μέχρι τώρα περίοδος της ζωής μου, αργοτερα τετραγώνισε Αρη και Ηλιο αλλά πιο πολύ εσωτερικά λειτούργησε και με άλλαξε ριζικά
-
12-04-2009, 04:21 PM #26
Καλημέρα στα μέλη...
να σας καταθέσω και τη δική μου προσωπική εμπειρία καθώς ο Πλούτωνας κάνει αυτή την περίοδο αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Πράγματι τελειώνουν πράγματα που ήταν να τελειώσουν. Προσωπικά παρατηρώ ότι τα πράγματα που τελειώνουν έχουν να κάνουν με τη θέση (οίκο) που έχει ο Πλούτωνας αυτη την περίοδο στον προοδευτικό μου χάρτη (αν θέλετε το επιβεβαιώνετε στα δικά σας βιώματα). Επίσης βγάζει μεγάλους φόβους αλλά και μεγάλο θάρρος να κάνει κανείς πράγματα που δεν είχε τολμήσει ως τώρα. Λίγη προσοχή χρειάζεται ωστόσο γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερα ρίσκα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει φροντίσει κανείς να έχει τις σχετικές πλάτες ή να έχει προετοιμαστεί σωστά και πρακτικά (ας κάνει και μία ασφάλεια για το σπίτι ή για τον ίδιο) και ψυχολογικά (για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόν τον καιρό φόρεσα σταυρό στο λαιμό, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον)... Σίγουρα πάντως καταλαβαίνει κανείς με το δύσκολο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι ατελείωτη, ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος κι αποκτά μία μεγαλύτερη εγρήγορση και ετοιμότητα για την επιβίωση...
Αυτά από μένα...Καλή συνέχεια σε όλους...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-04-2009, 04:54 PM #27
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-04-2009, 06:22 PM #28
Τον αγόρασα, Μήτσο. Δεν ξέρω αν έχει αστρολογική σημασία, αλλά γύρισα σε λίγο "τοτεμικά" πιστεύω. Πιθανόν και αυτό να έχει να κάνει με τον Πλούτωνα ως φορέα επιστροφής στη βασική (ζωική) φύση μας. Επιστρέφουμε στα ουσιώδη. Τα άλλα ας πάνε στο καλό.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-04-2009, 06:52 PM #29
Καλησπερα σας και απο μενα,
Αν και ειμαι αρχαρια στο σπορ μπαινω στην διαδικασια να σας καταθεσω την αποψη μου για τον Πλουτωνα επειδη πιστευω οτι μου εχει δειξει τα δοντια του(με την καλη εννοια)
Ο Πλουτωνας στον γεννεθλιο χαρτη μου λοιπον κανει οψεις σχεδον με τους περισοτερους πλανητες πραγμα που οπως καταλαβα με κανει να "νοιωθω" περισοτερο οικεια μαζι του.
Τωρα σε οτι αφορα την διελευση του να σας πω οτι μπορει να εχω τον Ηλιο μου στις 8 και κατι μοιρες του Αιγοκερου αλλα ενοιωσα την ανασα του στο σβερκο μου εδω και 1,5 χρονο περιπου.
Εσεις θα μου πειτε αν αυτο οφειλεται στον αγαπητο Πλουτω η και καπου αλλου.
Σ'αυτο το διαστημα λοιπον αλλαξα δουλεια και εριξα μαυρη πετρα σε μια σχεση χρονων που με ταλαιπωρουσε και τουμπαλιν.Οχι τιποτε απ τα δυο δεν εγινε ευκολα και απλα.Χυθηκε ιδρωτας δακρυ και αιμα αλλα ολο αυτο με οδηγησε στο να ασκω το επαγγελμα που σπουδασα και μου αρεσει και στο να βρεθει στον δρομο μου ενας καινουργιος ερωτας ανελπιστα ωραιος.Ολα αυτα βεβαια τα καινουργια ειναι σε εξελιξη και ο χρονος θα δειξει.Να καταθεσω δε οτι δεν βρισκομαι και στην πρωτη μου νιοτη αλλα παρ ολα αυτα μαλλον ο τολμων νικα και ο Πλουτω βοηθα.
Καλη συνεχεια!!!You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
14-04-2009, 02:54 AM #30
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νομίζω πως καταλαβαίνω τί λετε. Ήδη τα ξεκαθαρίσματα τα έχω ξεκινήσει από το επίπεδο οικογένειας, φίλων και εργασίας. Και μπορώ να πω ότι αφορούν σε ξεκαθαρίσματα που δε με πόνεσαν καθόλου. Έριξα "μαύρη πέτρα" πίσω μου χωρίς ενοχές. Αυτό που με φοβίζει κι εμένα είναι όντως το τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και πραγματικά ελπίζω να μη με ταρακουνήσι τόσο όσο λέτε. Όπως έχω φτιάξει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, μ'αρέσει πάρα πολύ, έχω βρει την ηρεμία μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου. Ελπίζω για όλα αυτά ο Χρόνος-Κρόνος να με ανταμείψει...:bigsmile:
Φιλικά
libraDΠάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.