s
¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια
    Location
    Κυκλοφορώ πανελλαδικά
    Posts
    800

    ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Το 2009 είναι χρονιά του ¶ρη, γεγονός που δείχνει ότι είναι μια χρονιά από την οποία μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες διαμάχες, ριζικές αλλαγές και να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για το χειρότερο σενάριο που μπορούμε να φανταστούμε. Σε μια χρονιά ¶ρη, ο ¶ρης και οι όψεις που σχηματίζει αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, και ο Απρίλιος είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο ο ¶ρης θα σχηματίσει αρκετές δύσκολες όψεις. Στις 5/4 θα διαμορφώσει αντίθεση με τον Κρόνο, στις 15/4 σύνοδο με τον Ουρανό και στις 26/4 τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
    Από την Ρένα Μεντάκη


    Οι ίδιες όψεις είχαν πραγματοποιηθεί και τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και είναι ακόμα νωπά στη μνήμη μας τα θλιβερά γεγονότα που προκλήθηκαν. Τότε βέβαια, ο ¶ρης σχημάτισε Ταυ-τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό από το ζώδιο του Τοξότη, και στη συνέχεια πέρασε στον Αιγόκερω από όπου ήρθε σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αν τα γεγονότα αυτά ήταν απρόβλεπτα και τραγικά, τι θα συμβεί όταν ο ¶ρης βρεθεί «πανίσχυρος» στο ζώδιο της κυριαρχίας του; Θα βγάλει πραγματικά όλη του την ενέργεια στο μέγιστο βαθμό προκαλώντας γεγονότα που συνδέονται με αύξηση της βίας, της τρομοκρατίας αλλά και της εγκληματικότητας. Ο Πλούτωνας που σχετίζεται με υπόγειες δυνάμεις, με σκοτεινά ρεύματα, με θάνατο, ίσως βγάλει στην επιφάνεια και νέα τρομοκρατικά κτυπήματα, ανταρσίες και βίαιες επιθέσεις εναντίον ανθρώπων αλλά και δημοσίων κτιρίων ή και μνημείων. Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι που κρατούν την εξουσία στα χέρια τους για άλλη μια φορά θα αποδειχθούν «λίγοι» καθώς ακόμα και αν εφαρμόσουν κάποιο σχέδιο, το πιθανότερο είναι να αποτύχει.

    Ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του Σκορπιού σχετίζεται και με οικονομικά θέματα όπως επίσης και με το σεξ. Έτσι η οικονομική κρίση θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο ορατή από ποτέ, ενώ σεξουαλικά ή/και οικονομικά σκάνδαλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα σοκάρουν για άλλη μια φορά τον λαό.

    Το τετράγωνο του ¶ρη με τον Πλούτωνα μπορεί επίσης να προκαλέσει φυσικές καταστροφές, ατυχήματα, σεισμούς, ή ακόμα και να απειλήσει την ζωή υψηλά ιστάμενων ατόμων.
    Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την Ελλάδα καθώς πρόκειται να ενεργοποιήσει το γενέθλιο τετράγωνο που υπάρχει στον χάρτη της μεταξύ του Δία στον Αιγόκερω και του Πλούτωνα στον Κριό. Όσον αφορά στο προσωπικό ωροσκόπιο η όψη αυτή δεν θα φέρει απαραίτητα αρνητικά γεγονότα σε όλα τα ζώδια. Κυρίως θα πρέπει να προσέχουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επιδράσει και στα δώδεκα ζώδια. Αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε και αυτό, καθώς οι προβλέψεις έγιναν με βάση το ηλιακό ζώδιο.


    Κριός
    Η όψη αυτή πρόκειται να επιφέρει κρίσεις και μετατροπές στην προσωπική σας ζωή, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να χαράξετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαστείτε και να αποφασίσετε παρορμητικά. Είναι καλύτερα να περιμένετε να ωριμάσουν μέσα σας οι σκέψεις και όταν νιώσετε σίγουροι να προχωρήσετε. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή όπου πιθανόν να θελήσετε αυθόρμητα να διαλύσετε μια σχέση, που κατά βάθος σας ενδιαφέρει.

    Ταύρος
    Το τετράγωνο ¶ρη - Πλούτωνα δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα ίσως σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές που έχουν συσσωρευτεί, να αποκαταστήσετε κάποιες παλιές παρεξηγήσεις, ή και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς το άγνωστο. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί μπορεί να έχετε κάποιο ατύχημα. Προσέξτε ακόμα την συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί να γίνει αιτία να συγκρουστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε θέματα που απαιτούν αντοχή και υπομονή, καθώς αυτό το διάστημα τα έχετε σε πλεόνασμα.

    Δίδυμοι
    Το τετράγωνο του ¶ρη με τον Πλούτωνα θα τονίσει την ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας και με συλλογικές δραστηριότητες. Αν μάλιστα σας απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σας μέλλον, άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο μπορούν να σας δώσουν θαυμάσιες λύσεις και προτάσεις. Ωστόσο, οι καθημερινές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν και αυτό ίσως σας δημιουργήσει άγχος, καθώς θα νιώθετε ότι ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να μην τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, γιατί έτσι θα εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

    Καρκίνος
    Το τετράγωνο ¶ρη – Πλούτωνα, απαιτεί από σας να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον επαγγελματικό σας τομέα. Είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε είστε υπάλληλοι, μπορείτε αν επιταχύνετε τους ρυθμούς σας να επηρεάσετε σημαντικά την πρόοδό σας. Όσοι έχετε έναν επαγγελματικό συνεταίρο ή είστε παντρεμένοι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις που θα δημιουργήσουν ένα δυσάρεστο περιβάλλον. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και την διαίσθησή σας και προσέξτε ιδιαίτερα ποιους εμπιστεύεστε στα οικονομικά ζητήματα.

    Λέων
    Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με μελέτες και εξετάσεις, ειδικά αν είστε σπουδαστές. Η ενεργητικότητά σας θα είναι πολύ αυξημένη και ίσως θα πρέπει να την διοχετεύσετε σε κάποιο σπορ ή άθλημα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις ή μικροατυχήματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας και προσέξτε την συμπεριφορά σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί από ασήμαντη αφορμή να δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις.

    Παρθένος
    Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί στον 5ο ηλιακό σας οίκο για να ευνοήσει την αισθηματική σας ζωή. Έτσι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ¶ρη μπορεί να σας φέρει μια νέα γνωριμία, ή να σας ανοίξει νέες γέφυρες επικοινωνίες ώστε να αποκαταστήσετε μια παρεξήγηση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε κάποια χρέη. Γενικότερα είναι μια θετική περίοδος για τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που μοιράζεστε με τρίτα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να λάβετε και μια κληρονομιά.

    Ζυγός
    Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο ¶ρης με τον Πλούτωνα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμο για σας και τις σχέσεις σας που θα βρεθούν στο στόχαστρο. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς επιμένετε να διατηρείτε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν κάθε τόσο, ίσως θα πρέπει να αποφασίσετε πια να βάλετε ένα τέρμα. Ίσως ακόμα σας αποκαλυφθούν κάποια γεγονότα που θα γίνουν αιτία να αλλάξει η πορεία των σχέσεών σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία και πιστέψτε πως ό,τι συμβαίνει τώρα, είναι για το μελλοντικό καλό σας.

    Σκορπιός
    Αλλαγές στη δουλειά σας αλλά και στην καθημερινότητά σας θα προκαλέσει το τετράγωνο του ¶ρη με τον Πλούτωνα. Αν στον χώρο της εργασίας επικρατεί ένα άσχημο κλίμα είτε με τους συναδέλφους σας είτε με την αντιμετώπιση των ανωτέρων σας, θα νιώσετε ότι έφτασε η ώρα να αντιδράσετε. Αλλαγές μπορείτε ωστόσο να κάνετε και στην προσωπική σας εμφάνιση, υιοθετώντας ένα νέο στιλ που θα σας ταιριάζει καλύτερα, ή ξεκινώντας ένα πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής που θα τονώσει τον οργανισμό σας.

    Τοξότης
    Η όψη αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε κάποια έξοδα για αγαπημένα σας άτομα, ωστόσο σε γενικές γραμμές θα είναι θετική. Αν είστε ελεύθεροι μπορείτε να περιμένετε έναν καινούργιο έρωτα να έρθει στη ζωή σας και να σας αλλάξει την πορεία σας. Ακόμα είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο μια παλιά αγάπη και να αποφασίσετε να δώσετε άλλη μια ευκαιρία σε μια σχέση που ουσιαστικά δεν έχετε βγάλει ποτέ από την καρδιά σας.

    Αιγόκερως
    Το τετράγωνο ¶ρη-Πλούτωνα θα επηρεάσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας από καιρό. Ίσως κάποια μέλη της οικογένειάς σας είναι αντίθετα με τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας και οι αντιθέσεις αυτές οδηγήσουν σε κόντρες και διαφωνίες. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και να προσπαθήσετε να τα «βρείτε» με τη λογική ώστε να μην καταλήξετε σε αδιέξοδα.

    Υδροχόος
    Μεγάλη κινητικότητα θα προκαλέσει το τετράγωνο του ¶ρη-Πλούτωνα, η οποία – αν δεν προσέξετε – μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων ή και ατυχημάτων. Ωστόσο η ίδια όψη μπορεί να ανοίξει και ένα νέο κύκλο επαφών οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό σας μέλλον. Ειδικά όσοι αναζητάτε μια καινούργια εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι που θα ταιριάξει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλα τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

    Ιχθείς
    Το τετράγωνο του ¶ρη-Πλούτωνα δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, αντίθετα θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που μάλλον θα εξελιχθούν θετικά. Ίσως μάλιστα σε κάποιους από εσάς – που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου – φέρει και ένα νέο έσοδο. Συλλογικές εργασίες, φίλοι και μεγάλες εταιρείες είναι τομείς που σας ευνοούν και από τους οποίους μπορεί να προκύψουν κάποια οικονομικά οφέλη. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν από νομικές υποθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό ή εκδόσεις.
    Ζωή & Ζώδια

    Όπως πάνω, έτσι και κάτω

  2. #2

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Εξαιρετικα ενδιαφερον αρθρο! Να ζητησω μια διευκρίνηση;
    Τι σημαίνει "το 2009 ειναι χρονια ¶ρη"; Απο που φαινεται αυτό;
    Σας ευχαριστώ.
    Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Όνομα:
    ντινα
    Location
    πικερμι
    Posts
    97

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Πολυ ωραιο το αρθρο σου και δικαιολογει και το μακελιο που εγινε σημερα στο σχολειο .

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια
    Location
    Κυκλοφορώ πανελλαδικά
    Posts
    800

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Quote Originally Posted by Κένταυρος View Post
    Εξαιρετικα ενδιαφερον αρθρο! Να ζητησω μια διευκρίνηση;
    Τι σημαίνει "το 2009 ειναι χρονια ¶ρη"; Απο που φαινεται αυτό;
    Σας ευχαριστώ.
    Η αναφορά έχει της κ. Μεντάκη βασίζεται στο Calendarjum Oeconomicum Practicum Perpetuum, ένα ημερολόγιο που εκδόθηκε στα τέλη του 18ου αι. από τον Γερμανό αλχημιστή και αστρολόγο dr Mauritius Knauer και που ορίζει για κάθε χρονιά και έναν κυβερνήτη, με βάση κάποιους μαθηματικούς υπολογισμούς. :bigsmile:
    Ζωή & Ζώδια

    Όπως πάνω, έτσι και κάτω

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Όνομα:
    George
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    46

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Όχι πάλι τα ίδια ρε παιδιά! Πωπω τα βαρέθηκα αυτά! Πάω να πάρω το αμάξι, το έχω παρκαρισμένο κοντά στα Πανεπιστήμια! :worried: Μη βγουν πάλι τίποτα αναρχικοί...:bigsmile:
    Καμιά άσπρη μέρα θα δούμε???
    Κανα φως στον ορίζοντα αχνοφαίνεται ή να περιμένουμε μια και καλή την Εποχή του Υδροχόου :bigsmile:

  6. #6

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Quote Originally Posted by zoze View Post
    Όχι πάλι τα ίδια ρε παιδιά! Πωπω τα βαρέθηκα αυτά! Πάω να πάρω το αμάξι, το έχω παρκαρισμένο κοντά στα Πανεπιστήμια! :worried: Μη βγουν πάλι τίποτα αναρχικοί...:bigsmile:
    Καμιά άσπρη μέρα θα δούμε???
    Κανα φως στον ορίζοντα αχνοφαίνεται ή να περιμένουμε μια και καλή την Εποχή του Υδροχόου :bigsmile:
    αυτό...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Όνομα:
    George
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    46

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    αυτό...
    Κατάλαβα! Πρέπει να ενεργοποιήσω τις 'τοξοτίσιες' πλευρές στο χάρτη μου,
    δηλ. να εστιάσω στο:
    'Μετά από κάθε χειμώνα, έρχεται η άνοιξη!!!'
    ή αλλιώς
    'Μετά από κάθε μπόρα, βγαίνει το ουράνιο τόξο!!!'

    Λίγη υπομονή χρειάζεται!, δε βαριέσαι!
    Σε κανα 2-3 ενσαρκώσεις θα την πετύχουμε την άνοιξη, πού θα μας πάει?!!

  8. #8

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Όντως πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που σχετίχεται με το τραγικό συμβάν στο σχολείο.

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    Penteli
    Posts
    15

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Το τετραγωνο Αρη Πλουτωνα δεν πιανει στις 26/4 αλλα απο σημερα μιας καιο Αρης μπηκε στον Κριο

  10. #10
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    257

    Re: ¶ρης - Πλούτωνας. Βίαιες αναταραχές

    Quote Originally Posted by original72 View Post
    Το τετραγωνο Αρη Πλουτωνα δεν πιανει στις 26/4 αλλα απο σημερα μιας καιο Αρης μπηκε στον Κριο
    και η Αφροδίτη επίσης

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads