s
Απορία για θέσεις και όψεις 12ου οίκου.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Απορία για θέσεις και όψεις 12ου οίκου.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το 12ο οίκο καθώς στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου φαίνεται αρκέτα επιβαρυμένος περικλείοντας Κρόνο και Πλούτωνα.Ο Πλούτωνας λοιπόν,ο οποίος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού κάνει αντίθεση με τον Ήλιο μου στις 28,54 του Κριού στον 6ο οίκο καθώς και με τον Ερμή μου επίσης στον 6ο οίκο στις 4,28 του Ταύρου.Να υποθέσω πως αυτή η δυσμενής όψη θα δυσκολέψει τα επαγγελματικά μου;Τέλος η σύνοδος Κρόνου(12ο οίκο στις 14,10 του Σκορπιού) σε σύνοδο με τον ωροσκοπο μου δείχνει ψυχοσωματικά προβλήματα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον θελήσει να με βοηθήσει!

Όνομα:
    cancerian

Re: Απορία για θέσεις και όψεις 12ου οίκου.

Quote Originally Posted by BELIER12 View Post
    Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το 12ο οίκο καθώς στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου φαίνεται αρκέτα επιβαρυμένος περικλείοντας Κρόνο και Πλούτωνα.Ο Πλούτωνας λοιπόν,ο οποίος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού κάνει αντίθεση με τον Ήλιο μου στις 28,54 του Κριού στον 6ο οίκο καθώς και με τον Ερμή μου επίσης στον 6ο οίκο στις 4,28 του Ταύρου.Να υποθέσω πως αυτή η δυσμενής όψη θα δυσκολέψει τα επαγγελματικά μου;Τέλος η σύνοδος Κρόνου(12ο οίκο στις 14,10 του Σκορπιού) σε σύνοδο με τον ωροσκοπο μου δείχνει ψυχοσωματικά προβλήματα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον θελήσει να με βοηθήσει!

Aγαπητη ,

καποτε ειχα διαβασει μια παρα πολυ "γοητευτικη" ερμηνεια της θεσης του Πλουτωνα στον 12ο οικο (μιας και ειμαι κατοχος αυτης της οικοθεσιας) η οποια ελεγε οτι η παρουσια του Πλουτωνα σε αυτον τον οικο ειναι σαν το ενα πελωριο παγοβουνο. Μπορει να βλεπουμε την φανερη πλευρα του , αλλα ειμαστε σιγουροι οτι κατω απο την επιφανεια της θαλασσας κρυβεται μια ακομα μεγαλυτερη επιφανεια.
    Η θεση αυτη ειναι αρκετα δυνατη για τον Πλουτωνα ο οποιος αρεσκεται στο να χρησιμοποιει την ενεργεια του στο παρασκηνιο. Με λιγα λογια δηλωνει μεγαλα ποσα εσωτερικης ή ψυχολογικης δυναμης. Ειναι μια καλη θεση για οσους λατρευουν να βλεπουν τα "γραναζια" μιας μηχανης ωστε να κατανοουν την λειτουργεια της.
    Ο Κρονος απο την αλλη πλευρα χρησιμοποιει τους περιοριστικους εσωτερικους μηχανισμους (ειναι μια θεση που αναφερεται στην καταθλιψη ) και ετσι ερχονται ματαιωσεις κ απογοητευσεις στην ψυχολογια του ατομου.
    Η παρουσια των πλανητων στον 12ο μπορει να δηλωνει θεματα που αφορουν την ψυχολογικη σφαιρα ή ακομα ειναι μια πολυ καλη θεση για εκεινους που ασχολουνται σε τομεις με περιορισμους πχ Νοσοκομεια , Ψυχιατρεια , Φυλακες.

Η αντιθεση με τον Ηλιο και τον Ερμη ειναι αρκετα δυνατες οψεις. Εδω θα πρεπει να εισαι προσεκτικη με θεματα επιβολης του εγω σου και της σκεψης σου στους αλλους. Επειδη αναφερεσαι σε ψυχοσωματικα προβληματα , ειναι οψεις που αν δεν χρησιμοποιηθουν σωστα ισως να οδηγησουν σε εμμονες του Εγω και της Σκεψης οι οποιες απορρεουν απο τις σχεσεις σου με τους αλλους.Βεβαια Ηλιος κ Ερμης στον 6ο επισημανουν για ακομη μια φορα την προσφορα , για αυτο αν δεν εχεις ηδη διαλεξει επαγγελματικο τομεα , ισως οι ιατρικες ή παραιατρικες επιστημες να σου "πανε".

Αν ο Κρονος κανει συνοδο με τον Asc σου ενω βρισκεται στον 12ο , θα πρεπει να τον θεωρησεις και "κατοικο" του 1ου οικου. Το περιβαλλον μπορει να σε θεωρει σαν μια υπευθυνη , επιφυλακτικη και οριοθετημενη προσωπικοτητα. Επειδη ο Ωροσκ αναφερεται στην περιοδο της γεννησης μεχρι τους πρωτους 7 μηνες ισως η μητερα σου αντιμετωπισε σοβαρα προβληματα κατα την γεννηση σου.
    Ο συνδιασμος 12ου κ 1ου με τον Κρονο στο "μεταιχμιο" ισως να ειναι αποδειξη οτι προβαλεις στο περιβαλλον σου με μια καταθλιπτικη μορφη τον εσωτερικο σου κοσμο ή ακομα το περιβαλλον σου μπορει να σε θεωρει οτι εισαι αρκετα "κλειστη" και κρατας αποστασεις μεταξυ αυτων και του εσωτερικου σου κοσμου.
    Τελος μια τοσο εντονη επιρροη του Κρονου στον Ωροσκοπο (και απο οτι καταλαβαινω στον Σκορπιο) ισως σου δινει φυσιογνωμικα μια εντονη παρουσια με σκουρα χαρακηριστικα , αρκετα δομημενη αδυνατη σωματικη φιγουρα.

H αποψη μου ειναι να κοιταξεις ποιους οικους κυβερνουν ο Κρονος και ο Πλουτωνας ετσι ωστε να εχεις μια καλυτερη αποψη για τους τομεις που απασχολουν την ψυχολογικη πλευρα σου και τα θεματα εκεινα τα οποια θες να κρατησεις "κρυφα".

με εκτιμηση
    Cancerian.

Αγαπητέ cancerian,
    Για μια ακόμη φορά είσαι πολύ εύστοχος στις ερμηνείες σου και σ'ευχαριστω πολύ για το χρόνο που διέθεσες!'Οντως η πρώτη εντύπωση που δίνω στους αλλούς είναι αυτή μιας επιφυλακτικής και οριοθετημένης προσωπικότητας.Ο ωροσκόπος στο Σκορπιό σε συνδιασμό με τον Κρόνο μου δίνουν πράγματι αδύνατη σωματική φιγούρα αλλά με ανοιχτά χαρακτηριστικά(και μου κάνει εντύπωση γιατι από όσο ξέρω ο ωροσκόπος Σκορπιός και από μόνος του δίνει σκούρα χαρακτηριστικά).Όσο για τον Ήλιο μου στον 6ο οίκο μπορώ να πω ότι θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου ν 'ασχοληθώ με τη διδασκαλία(νομίζω σχετικό με 6ο οίκο και επαγγέλματα προσφοράς).Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν ο 12ος οίκοσ μπορεί να σχετίζεται με τους μήνες που το άτομο είναι ακόμη σε εμβρυακή μορφή.Το ρωτάω αυτό γιατί απ΄όσο ξέρω δεν υπήρξε πρόβλημα κατά τη γέννηση μου και τους πρώτους μήνες ζωής μου αλλά υπήρξε κατά την περίοδο εγκυμοσύνης της μητέρας μου.Αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει κάτι σχετικό για Πλούτωνα στο 12ο, ότι δηλαδή μπορεί να φανερώνει επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη της μητέρας ή ακόμη και την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της.Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by BELIER12 View Post
    Αγαπητέ cancerian,
    Για μια ακόμη φορά είσαι πολύ εύστοχος στις ερμηνείες σου και σ'ευχαριστω πολύ για το χρόνο που διέθεσες!'Οντως η πρώτη εντύπωση που δίνω στους αλλούς είναι αυτή μιας επιφυλακτικής και οριοθετημένης προσωπικότητας.Ο ωροσκόπος στο Σκορπιό σε συνδιασμό με τον Κρόνο μου δίνουν πράγματι αδύνατη σωματική φιγούρα αλλά με ανοιχτά χαρακτηριστικά(και μου κάνει εντύπωση γιατι από όσο ξέρω ο ωροσκόπος Σκορπιός και από μόνος του δίνει σκούρα χαρακτηριστικά).Όσο για τον Ήλιο μου στον 6ο οίκο μπορώ να πω ότι θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου ν 'ασχοληθώ με τη διδασκαλία(νομίζω σχετικό με 6ο οίκο και επαγγέλματα προσφοράς).Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν ο 12ος οίκοσ μπορεί να σχετίζεται με τους μήνες που το άτομο είναι ακόμη σε εμβρυακή μορφή.Το ρωτάω αυτό γιατί απ΄όσο ξέρω δεν υπήρξε πρόβλημα κατά τη γέννηση μου και τους πρώτους μήνες ζωής μου αλλά υπήρξε κατά την περίοδο εγκυμοσύνης της μητέρας μου.Αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει κάτι σχετικό για Πλούτωνα στο 12ο, ότι δηλαδή μπορεί να φανερώνει επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη της μητέρας ή ακόμη και την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της.Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου.
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Πραγματικα ο 12ος οικος ειναι συνδεδεμενος με την 22η εβδομαδα μετα την συλληψη του εμβρυου εως την γεννηση (Asc) . Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο για τον Πλουτωνα στον 12ο σε σχεση με την γεννηση ή προβληματα στην εγκυμοσυνη αλλα γνωριζω οτι ο Κρονος στον 1ο φανερωνει προβληματα κατα την διαρκεια της γεννησης και αφου ειναι σε συνοδο με τον Ωροσκ. στον 12ο ισως τα προβληματα να εμφανιζονται λιγο πριν απο την γεννα..

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

γεια σας. η φιλη μου εχει κρονο και αρη στον πρωτο οικο στον σκορπιο. τι θα επρεπε
    να προσεχει?

Quote Originally Posted by jungle View Post
    γεια σας. η φιλη μου εχει κρονο και αρη στον πρωτο οικο στον σκορπιο. τι θα επρεπε
    να προσεχει?
    Εξίσου σημαντικό είναι και το τι πρέπει να προσέχουν οι άλλοι που είναι δίπλα της...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εξίσου σημαντικό είναι και το τι πρέπει να προσέχουν οι άλλοι που είναι δίπλα της...
    Eχει σημασία η ώρα; ... :weird:

Όνομα:
    ντινα

Συμφωνω με τον Μητσακο :bigsmile:

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    ειναι αυταρχικο ατομο και διαγραφει αμεσως οποιον την ενοχλει. ειναι διδυμος με
    ακαταπαυστη φλυαρια και πολυ πειθαρχημενη με τον εαυτο της. νομιζω οτι ειναι
    ενας δυσκολος συνδιασμος διδυμος-σκορπιος.
    παρεπιπτοντως εγω ειμαι ταυρος

Όνομα:
    ντινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Πραγματικα ο 12ος οικος ειναι συνδεδεμενος με την 22η εβδομαδα μετα την συλληψη του εμβρυου εως την γεννηση (Asc) . Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο για τον Πλουτωνα στον 12ο σε σχεση με την γεννηση ή προβληματα στην εγκυμοσυνη αλλα γνωριζω οτι ο Κρονος στον 1ο φανερωνει προβληματα κατα την διαρκεια της γεννησης και αφου ειναι σε συνοδο με τον Ωροσκ. στον 12ο ισως τα προβληματα να εμφανιζονται λιγο πριν απο την γεννα..
    Αν ο 12ος οικος ειναι συνδεδεμενος με την 22η βδομαδα ως τη γεννηση , οι προηγουμενες βδομαδες κυησης σε ποιους οικους ειναι ? Ο 1ος οικος λετε οτι ειναι τα πρωτα 7 χρονια ,οι υπολοιποι ? Που μπορω να βρω πληροφοριες και εγω η ασχετη ,μπορει να βοηθησει καποιος ? leasantry:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)