s
Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη... - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 71 to 80 of 93
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...

Quote Originally Posted by friary View Post
    Σε σύνοδο ακριβείας με το Χείρωνα στον Κριό στον 11ο.
    Πλήττει σίγουρα θέματα 5ου-11ου μου, καθώς ενώ έχω πολλές επαφές επιπέδου 11ου-5ου,πάντα καταλήγω να ξεκαθαρίζω τις καταστάσεις που δεν μου αρέσουν/πάνε/ενοχούν, με ξεκάθαρο και επιθετικό τρόπο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μετά να πονάω (ΠΟΛΥ). Και με τις ομάδες τα ίδια συμβαίνουν. Τείνω να καταλήξω όμως στο συμπέρασμα, οτι πρέπει τελικά να χειριζόμαστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, ότι κι αν συμβαίνει. Εξάλλου ο καθένας έχει την δική του ιδιοσυγκρασία και δεν χρειάζεται να τραβάμε τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν το... προτείνει η Ερις. Ως και τον πόνο πιστεύω πως μπορούμε να ελέγχουμε. Αυτή η διαπίστωση και "ικανότητα" βέβαια συνήθως έρχονται κάποια στιγμή στη ζωή αφού έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.
    Σχετικά με τους άντρες τώρα οι Κριοί με προτιμούν, κι εγώ το ίδιο, για σοβαρή σχέση, αλλά έριχνα το θέμα στην Αφροδίτη μου εκεί.
    Αγαπητή Friary
    Εκτιμώ ότι η Αφροδίτη σου εμπλέκεται περισσότερο στις καταστάσεις, που περιγράφεις, όχι τόσο, επειδή είναι στον Κριό αλλά για ...άλλους λόγους. Νομίζω ότι και στην περίπτωση σου, η επιρροή της Έριδας είναι δυσδιάκριτη, εξαιτίας της πιο ουσιαστικής παρέμβασης άλλων πλανητών.
    Όσο για τους προβληματισμούς σου, επέτρεψε μου να σου παραθέσω, ότι τα "πρέπει" είναι η πρώτη-αναγκαστική-γραμμή άμυνας απέναντι στις πιέσεις, συνήθως όμως σε απομακρύνουν σταδιακά από τον αληθινό σου εαυτό. Οφείλουμε να ζούμε τις δικές μας αλήθειες, αφού συνήθως περικλειόμαστε από πρακτικές και νοοτροπίες, που είναι άλλων και τις "δανειζόμαστε" πιστεύοντας ότι είναι δικές μας. Ζώντας και βρίσκοντας αυτό που πραγματικά είσαι, με όλα τα "προτερήματα" και τα "ελαττώματα" σου, ο χάρτης σου θα αρχίσει να εκδηλώνει τις πιο δημιουργικές πλευρές του κι εσύ θα πονάς ...ομορφότερα.
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Καλησπερα! Ας μου λυσει καποιος αυτην την απορια βρε παιδια pleaseeeeeee! O 10o οικος μου ειναι αδειος δηλαδη δεν θα κανω καριερα η τελοσπαντων να πετυχω στα επαγελματικα μου?και ανησυχω πολυ γιατι τα επαγγελματικα με ενδιαφερουν παρα πολυ....ο οικος αυτος εχει ακμη στους ιχθυς και ο πλανητης κρονος που ειναι ο κυβερνητης του, βρεισκεται στον 7ο οικο.Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει???

Όνομα:
    Ράνια

Εχουμε πει πως ενας αδειος οίκος δεν αναιρεί τα καλά του. Επίσης οι αντιστοιχιες μπορει να ειναι πχ 1ος οικος-Κριος-Αρης, 2ος -Ταυρος-Αφροδιτη κλπ...αλλα αυτο δεν σημαίνει πως ο κυβερνήτης του 1ου μας ειναι ο Αρης του 2ου η Αφροδίτη κοκ. O κυβερνήτης του 10ου σου ειναι ο Ποσειδώνας, αφού η ακμή του είναι στα ψάρια, αρα πιθανότατα ο Κρόνος ειναι κυβερνήτης του 7ου σου.

Όνομα:
    Αμαλία

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Ailama
    Η σύνοδος της Έριδας με το Δία σας προικίζει με προσόντα, που τη φύση τους ...ψάχνουμε να βρούμε. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα της προσωπικής σας σελίδας είναι συγκριτικά πολύ μεγάλη. Σκέφτομαι, λοιπόν, μήπως αυτό που διευρύνει ο Δίας είναι η κοινωνικότητα και η αποδοχή σας. Έχω κρατήσει τη διαπίστωση της Δέσποινας Κούκι, για τα εύσημα, που της αποδόθηκαν στην εργασία της κι αν εσείς έχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο ότι τα θέματα του οίκου, που κυβερνά η Έριδα στο ωροσκόπιο σας, έχουν για σας πρωτεύουσα σημασία. Για παράδειγμα, αν η Έρις ήταν κυβερνήτρια του Ταύρου-άρα και κυβερνήτρια η συγκυβερνήτρια του 2ου οίκου σας-τότε η οικονομική σας ευμάρεια θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη. Όμως τι και ποιόν κυβερνά τελικά;
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.
    Κύριε Ριζόπουλε,
    σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Τόσο η κοινωνικότητα μου όσο και η αποδοχή που λαμβάνω είναι τομείς που πάντα θεωρώ ότι ρυθμίζω με ευκολία.Πάνω σ'αυτό λοιπόν μετρά καθαρά η συναισθηματική διάθεσή μου και η... πειραματική (παίζω και μαθαίνω - έχω και έναν ουρανό στο δόξα πατρί που πρέπει να δικαιολογήσω και... όχι μόνο).

Συνεπώς όταν θέλω, Θεού και καιρού επιτρέποντος,αυτό εκδηλώνεται και με -δίχως υπερβολή- εξαιρετική επιτυχία στον τομέα που το διοχετεύω (δυστυχώς ότι ρυθμίζει η διάθεση μπορεί να πάρει την -πολύ- κάτω βόλτα).:bigsmile:

Ευχαριστω black moon για την απαντηση σου.............!!! φιλακια

Καλησπερα!Εδω η Ερις εκει η Ερις,να'σου και ειχε τρυπωσει στον 4ο μου.Παροτι δεν ξερω τι σημαινει,δεν με εκπλησει μιας και ο οικος εχει την ιστορια του..Εκει βρισκεται και ο Χειρωνας:embarrest Ο ενας επιασε τη μια ακρη και η αλλη την...αλλη.Σε συνοδο 2 μοιρων με την ακμη του 5ου.Για να μην πλητω κανει και μερικες οψεις,οπως τετραγωνο 4 μοιρων με την Αφροδιτη στον 8ο-Καρκινος,χιαστι 1μοιρας με Μεσουρανιμα και Πλουτωνα στη Παρθενο,χιαστι ακριβειας με Λιλιθ και χιαστι 3μοιρων με Ποσειδωνα στον 12ο-Σκορπιος.:blink:
    Εχω την αισθηση οτι καπου βαζει κι'αυτη το χερακι της αλλα σε θεματα που ηδη υπαρχουν:embarrest
    Καμμια ιδεα για τις προθεσεις της?

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by silvestro View Post
    Καλησπερα!Εδω η Ερις εκει η Ερις,να'σου και ειχε τρυπωσει στον 4ο μου.Παροτι δεν ξερω τι σημαινει,δεν με εκπλησει μιας και ο οικος εχει την ιστορια του..Εκει βρισκεται και ο Χειρωνας:embarrest Ο ενας επιασε τη μια ακρη και η αλλη την...αλλη.Σε συνοδο 2 μοιρων με την ακμη του 5ου.Για να μην πλητω κανει και μερικες οψεις,οπως τετραγωνο 4 μοιρων με την Αφροδιτη στον 8ο-Καρκινος,χιαστι 1μοιρας με Μεσουρανιμα και Πλουτωνα στη Παρθενο,χιαστι ακριβειας με Λιλιθ και χιαστι 3μοιρων με Ποσειδωνα στον 12ο-Σκορπιος.:blink:
    Εχω την αισθηση οτι καπου βαζει κι'αυτη το χερακι της αλλα σε θεματα που ηδη υπαρχουν:embarrest
    Καμμια ιδεα για τις προθεσεις της?
    Αγαπητέ Silvestro

Αν η Έρις είναι τόσο κοντά στην ακμή του 5ου οίκου, γνωρίζεις ότι ενδέχεται να λειτουργεί σε αυτόν-και στον 11ο. Σε αυτήν την περίπτωση, η επιρροή της θα συγχρωτίζεται με αυτή των υπόλοιπων ενοίκων.
    Η δική μου εικόνα από τις μέχρι τώρα παρατηρήσεις είναι ότι η Έρις έχει μια πρακτική και διανοητική φύση-χωρίς να δινω και όρκο...

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Η δική μου «τσακωμάρα» είναι στον 6 κάνοντας σχεδόν τέλειο εξαγωνάκι με τον Ήλιο & Vertex (σε ταυτομοιρία) στον 8 στους Διδύμους. Επίσης βρίσκεται στην κορυφή ενός Yod (το τέταρτο παρακαλώ στον χάρτη μου...! ) με τα δύο χιαστί Ποσειδώνα στον 1 και Πλούτο στον 10. Οριακά επίσης συνοδεύει με τον ομόσταυλο ¶ρη. Αν αυτά μπορούν να βοηθήσουν κάπου ευχαρίστως να δώσω τις σχετικές πληροφορίες.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Η δική μου «τσακωμάρα» είναι στον 6 κάνοντας σχεδόν τέλειο εξαγωνάκι με τον Ήλιο & Vertex (σε ταυτομοιρία) στον 8 στους Διδύμους. Επίσης βρίσκεται στην κορυφή ενός Yod (το τέταρτο παρακαλώ στον χάρτη μου...! ) με τα δύο χιαστί Ποσειδώνα στον 1 και Πλούτο στον 10. Οριακά επίσης συνοδεύει με τον ομόσταυλο ¶ρη. Αν αυτά μπορούν να βοηθήσουν κάπου ευχαρίστως να δώσω τις σχετικές πληροφορίες.
    Αγαπητέ Δείμωνα
    Αν κατάλαβα καλά ο 'Αρης βρίσκεται στον ίδιο οίκο με την Έριδα. Συνήθως οι όψεις του ¶ρη με αργούς μειώνουν τη συχνότητα των εκδηλώσεων του, αυξάνοντας παράλληλα την ένταση. Πως πιστεύεις ότι τον επηρεάζει η παρουσία της; Είναι πιο ευγενής, εργατικός, προσανατολισμένος η μήπως ειδικεύεται σε σαδιστικά πειράματα με βατραχάκια;
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Xμ, ο ¶ρης μου, δύσκολη υπόθεση Στον Κριό και τον 6 μεν, αλλά σε τρίγωνο με Ουρανό (Λέων, 10) και τετράγωνο με Κρόνο (Αιγόκερως, 3) δύσκολα θα με αφήσει να καταλάβω τις προθέσεις της Έριδας... Θα το παλέψω όμως!!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)