- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Κυβερνητες
-
07-04-2009, 12:48 PM #1
Κυβερνητες
Καλησπερα σ΄ολους!
Διαβαζοντας μεσα στα forums , διαπιστωνω να γινονται οι αναφορες για την επιδραση του κυβερνητη ενος οικου στην περιπτωση που ο οικος ειναι "αδειος"(ο δικος μου 7ος πχ) .
Μου δημιουργηθηκαν ερωτηματα οπως "Ειναι εξισου σημαντικη η επιδραση του κυβερνητη ενος οικου που ειναι τονισμενου (ο 5ος μου πχ)?" (και αλλα τετοια πολλα ...)
Αναρωτηθηκα γενικοτερα λοιπον για την επιδραση του κυβερνητη ενος ζωδιου ,ειτε του ωροσκοπου και των οικων σε ενα γενεθλιο χαρτη και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο site με τους κυβερνητες του καθε οικου και ζωδιου ωστε να μην κουρασω με προσωπικες ερωτησεις....
Ευχαριστω !
Υ.Σ. ....by the way ...πως μπορω να αλλαξω το κακοηχο ψευδωνημο alexkoutsa που ειχα δηλωσει αρχικα καταλαθως? Αλεξανδρα παιδια...χαρηκα!
-
07-04-2009, 01:08 PM #2
Re: Κυβερνητες
Ναι, υπάρχει αυτό το site και για καλή σου τύχη βρίσκεσαι ήδη σε αυτό :bigsmile:
Πλανήτες και Πλανητοειδείς - Σελίδα 8 - Αστρολογία για όλους
Στο παραπάνω λινκ θα βρεις συνοπτικά στοιχεία για κάθε πλανήτη, και παράλληλα και σε ποια ζώδια ο καθένας είναι κυβερνήτης, πού είναι αδύναμος, πού είναι σε έξαρση και πού σε πτώση. Καλή συνέχειαΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-04-2009, 01:13 PM #3
...σας ευχαριστω ...παντοτε αμεσος και κατατοπιστικος!
-
08-04-2009, 04:09 PM #4
Μελετησα λιγακι και νομιζω οτι βρηκα μια ακρη (μεσα απο τα LINK..ok)οσον αφορα τον κυβερνητη του ωροσκοπιου....
Με πιθανοτερο ωροσκοπο Καρκινο στην μηδενικη μοιρα..κυβερνητης η σεληνη σωστα:embarrest?...με τη σεληνη στον τοξοτη σε συνοδο με τον ποσειδωνα , στον 6ο..κυβερνητης ο ποσειδωνας σωστα:embarrest?..αρα κοιταω τις οψεις σεληνης-ποσειδωνα κυριως?...και συμφωνα με την σημαντικοτητα των πλανητων στον 1ο οικο ..εχoντας την Λιλιθ στον 1ο στον καρκινο...επηρεαζει μαζι με σεληνη και ποσειδωνα σωστα? ...αν μπορειτε πειτε αν οδευω σωστα!:unsure:
-
08-04-2009, 06:41 PM #5
Γειά σου Αλεξάνδρα
Λοιπόν! Αν εχεις Ωροσκόπο Καρκίνο, τότε κυβερνήτης Ωροσκόπου και όχι Ωροσκοπίου (που είναι ο επικυρίαρχος όλου του χάρτη και βγαίνει με βαθμολογία) είναι όντως η Σελήνη. Όμως για τον κυβερνήτη του 6ου, που αν κατάλαβα καλά ψάχνεις, δεν κοιτας τι πλανητες ειναι μέσα αλλα απο ποιό ζώδιο ξεκινάει ο 6ος σου. Αυτή ειναι η λεγόμενη ακμή του. Αν λοιπόν πχ η ακμή του ειναι στον Τοξότη ο Κυβερνήτης του θα είναι ο Δίας, μιας και η κυβέρνηση του Δία ειναι στον Τοξότη, όπως πιθανόν να διάβασες κιόλας. Τώρα αν θες να πάρεις πληροφορίες για τον 1ο σου οίκο, και είναι πράγματι ο Καρκίνος ο Ωροσκόπος σου, τοτε ναι, θα κοιταξεις τις όψεις τις Σελήνης και τους πλανήτες του 1ου. Αλλα για να είμαι ειλικρινής δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς ψάχνεις
-
09-04-2009, 10:47 AM #6
Εχετε απολυτο δικιο οτι με τα αρκετα που προσπαθω να μαθω μαζεμενα μπερδευω με τις ερωτησεις μου..:embarrest..
Αυτο που ψαχνω ειναι ο κυβερνητης του ωροσκοπιου και οι δυνατες οψεις στον χαρτη και με την βοηθεια σας ηδη κανω μερικα baby steps
Ευχαριστω για το ενδιαφερον ...θα συνεχισω ακαθεκτη !
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.