- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: γενέθλιος χάρτης
-
07-04-2009, 01:27 PM #1
γενέθλιος χάρτης
καλησπέρα σε όλους!
κοίταζα τον χάρτη ενός φίλου μου και μου δημιουργήθηκε μια απορία.
τον ξέρω πολλά χρόνια και είναι πολύ συντηρητικός κλειστός σταθερός άνθρωπος με σταθερή σχέση εδώ και χρόνια.ωστόσο στο χάρτη του φαίνονται άλλα εκτός και αν κάτι παρερμνηνεύω ή πρέπει να εξετάσω και κάτι άλλο παράλληλα.είναι ζυγός με αφροδίτη στον τοξότη στον 2 οίκο σελήνη στους ιχθείς στον 6 οίκο άρη στον λέων στον 11 ακμή 5 στον υδροχόο με τον δία στον ζυγό στον 1 οίκο. απο τα παραπάνω δεν φαίνεται ένας ανοικτός άνθρωπος κοινωνικός?κάνω κάτι λάθος?τι άλλο πρέπει να κοιτάξω?
-
07-04-2009, 02:27 PM #2
-
07-04-2009, 03:00 PM #3
Re: γενέθλιος χάρτης
Nα κοιτάξεις ποιος ειναι ο κυβερνήτης ωροσκοπίου, μηπως οι πιο πολλοί πλανήτες είναι απο 1ο εως και 6ο, τις όψεις του Κρόνου με προσωπικούς (κάποιες μας κάνουν επιφυλακτικούς και συντηρητικούς) και αν γενικά ειναι ενδυναμωμένος ο Κρόνος και αδύναμος ή καμένος ο Ουρανος, οι Κυβερνήτης του ASC, IC, ή 12ου θα μπορουσαν να δείξει αναλογα με την θέση και τις όψεις τους επίσης αν χαρακτηρίζει το ατομο εντονη εσωστρέφεια ή ακομα κι αν υπάρχουν προσωπικοί πλανήτες σε 4ο (δυσκολία απογαλακτισμού απο την οικογένεια και εξοδος προς το κοινωνικό γίγνεσθαι), 12ο (τάση για ενδοσκόπηση και απομόνωση) ή ακόμα και 1ο (με την εννοια οτι το ατομο προτιμά να βλέπει τα πάντα να στρέφονται γυρω απο το εγώ του-επομένως και κοινωνικό να είναι στην ουσία θα ειναι αποκλεισμένο στον "κόσμο" του)...υπάρχουν κι άλλα πολλά που μπορεί κανείς να κοιτάξει, αλλα χωρίς να έχει κανείς μπροστά του τον χάρτη ειναι δύσκολο να πει.
-
07-04-2009, 03:11 PM #4
σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας.στον 12 που κοίταξα έχει ήλιο και κρόνο και κάνουν σύνοδο μεταξύ τους.δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι.ο ποσειδώνας κάνει πολλές όψεις.θα προσπαθήσω να βρω μια άκρη.ευχαριστώ πολύ
-
07-04-2009, 05:14 PM #5
Αγαπητή Kaliana
"'Αργιε νάρθει εκείν' η μέρα κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.."
Στην ερμηνεία ενός χάρτη κάποιες ενδείξεις έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος. Μια σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, μπορεί άνετα να περιορίσει τα "ανοίγματα" μιας προσωπικότητας, που συχνά κινείται στα πλαίσια του "τι θα πει ο κόσμος". Ωστόσο, ...απέκρυψες έντεχνα το γεγονός, ότι στον 1ο οίκο, πολύ κοντά στον ωροσκόπο, βρίσκεται ο Πλούτωνας και λίγο πιο πέρα ο Ερμής στο Σκορπιό. Κάτω από αυτό το καθεστώς, ο Δίας νοιώθει πολύ ...στριμωγμένος και με τη συνδρομή της Ιχθυακής Σελήνης, θα φροντίσει να ...κρύβει τις πομπές του.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
07-04-2009, 05:25 PM #6
έχετε απόλυτο δίκιο πράγματι ο πλούτωνας είναι στον πρώτο οίκο στο ζυγό(που είναι και ο ωροσκόπος του) και ο ερμής στον σκορπιό στον 1 οίκο και ο δίας στον ζυγό στον 1 οίκο. αν κατάλαβα καλά εννοείται οτι παρουσιάζεται σαν σοβαρός και συντηρητικός σταθερός ενώ στην πραγματικότητα απλά καλύπτει πολύ καλά τις πομπές του?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.