s
Δυσκολία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Δυσκολία

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.Θα ήθελα να σας πώ ότι έχω καταβάλει υπερπροσπάθεια για να στείλω μήνυμα...Δεν βρίσκω σωστή θεματική ενότητα για απορίες...ή για μιά απλη καλημέρα !!!Τώρα που τα κατάφερα δίνω Συγχαρητήρια στον/στους συντάκτες των προβλέψεων οι οποίες για εμένα ήταν 100% έγκυρες.Ευχαριστώ.

Όνομα:
    jo

Re: Δυσκολία

γεια σου κ σε σένα........μην ανησυχείς σίγα σιγά όλα θα τα βρίσκεις........όσο για τις προβλέψεις νομίζω ότι :horoscope: είναι το καλύτερο από όλες τις πλευρές!!!!
    σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια

Quote Originally Posted by Ofioussa View Post
    Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.Θα ήθελα να σας πώ ότι έχω καταβάλει υπερπροσπάθεια για να στείλω μήνυμα...Δεν βρίσκω σωστή θεματική ενότητα για απορίες...ή για μιά απλη καλημέρα !!!Τώρα που τα κατάφερα δίνω Συγχαρητήρια στον/στους συντάκτες των προβλέψεων οι οποίες για εμένα ήταν 100% έγκυρες.Ευχαριστώ.
    Σε γενικές γραμμές: Αν θες να κάνεις κάποια ερώτηση θα πας στο Συζητήσεις - ερωτήσεις - απορίες
    Αν θες να μας πεις μια καλημέρα :embarrest ή κάτι αναλογο όπως να μας πεις τη γνώμη σου για το σαιτ, τι θεματα θα ήθελες να δεις κλπ, θα πας στο MyHoroscope The Site

Ενδεικτικά όλα αυτά, σιγά σιγά θα συνηθίσεις και θα ξέρεις να πλοηγηθείς άνετα. Αλλωστε είναι πολύ λειτουργικό και ορθά τακτοποιημένο το forum.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)