- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 97
-
05-04-2009, 04:49 PM #1
Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Καλημερα.
Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε τις αλλαγες που φερνει ο Πλουτωνας σε ολους εμας που εχουμε Ωροσκοπο ή Ηλιο στις πρωτες μοιρες του Αιγοκερω... Εγω προσωπικα εχω ωροσκοπο στην πρωτη του ζωδιου και οπως καταλαβαινετε με αφορα αμεσα να μαζεψω πληροφοριες για την επιδραση του Πλουτωνα απο συνοδο και στις δικες σας ζωες. Οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε....
Θεωρητικα η διελευση αυτη υποσχεται ριζικη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα, εσωτερικο και εξωτερικο. Προκειται για μια επαναγεννηση που ομως θα λαβει χωρα με πολυ αργο ρυθμο, σχεδον ασυνειδητο. Σωματικα ισως φερει αλλαγη στο σωματοτυπο, αλλαγες (αυξηση ή μειωση) στο βαρος και στην ενεργεια μεσα μας, απαλλαγη απο οργανικες βλαβες, αναμορφωση εμφανισης. Ψυχολογικα δινει μια μανια ελεγχου των αλλων, να τους επιβαλλομαστε, τη διαθεση να οριζουμε τις ζωες τους, κτητικοτητα, χειραγωγηση, στην χειροτερη ισως αναδυση σκοτεινων ενστικτων. Επισης πολλοι θα νιωσουν ενα ξεσπασμα της λιμπιντο και σεξουαλικη αφυπνιση. Πρακτικα σηματοδοτει ειτε το σβησιμο μιας περιοδου και το περασμα σε μια νεα εποχη ειτε ενα αγωνα επιβιωσης που θα παιχτει με σκληρους ορους στον οποιο θα βγουμε τελικοι νικητες αλλα οχι χωρις απωλειες.
Αυτα μπορεσα προς το παρον να σκεφτω ως πιθανα ενδεχομενα της πλουτωνιας διελευσης. Εγω παντως ακομα δεν εχω βιωσει τιποτα απο τα παραπανω. Ακομα το ψαχνω... Εσεις που εχετε Ωροσκ. ή Ηλιο στις αρχες Αιγοκερω τι νομιζετε οτι θα μας φερει ο Πλουτωνας τωρα που περνα πανω απο το κεφαλι μας; Περιμενω να διαβασω τις προσωπικες σας εμπειριες κι αποψεις...
-
05-04-2009, 09:52 PM #2
Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
Aγαπητε,
θα συμφωνισω στα περισσοτερα με οσα παραθετεται σχετικα με την διελευση του Πλουτωνα σε ευαισθητες περιοχες (οπως ειναι ο Ηλιος ή ο Asc. ) . Θα ηθελα ομως να σας τονισω κατι που εχετε ηδη παραθεσει. Η ενεργεια του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αργη και δεν συμβαινει απο την μια μερα στην αλλη. Η ενεργεια αυτη ειναι εξαιρετικα "υπογεια" και υποσυνειδητη. Η αλλαγη που επιφερει ο Πλουτωνας ειναι περισσοτερο (και ισως εξ'ολοκληρου) εσωτερικη. Διαλυει τον πυρηνα του εσωτερικου εαυτου μας για να ανα-δημιουργησει εναν ακομα πιο εξελιγμενο εαυτο , απαλλαγμενο απο παθη , μιση , δολοπλοκιες και αλλες τετοιες ιστοριες.
Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν στον νου τους οτι ο Πλουτωνας μεσα απο την διελευση του θα επιφερει τα παραπανω ψυχολογικα χαρακτηριστικα που αναφερατε. Προσωπικα διαφωνω. Θεωρω οτι ο Πλουτωνας επιφερει τετοιες χαρακτηριστικες εικονες "ελεγχου" μονο οταν μπλοκαρεται. Στην ουσια ομως μια τετοια διελευση εχει σκοπο την αναγνωριση του εαυτου μας και τον ελεγχο του. Οχι τον ελεγχο των αλλων.
Ο Πλουτωνας ειναι ενας ιδιαιτερος πλανητης (οπου σιγουρα η φυση του προκαλει γοητεια - μιας και ειναι συνδεδεμενος με το σκοτεινο). Αλλα αυτο που εχει μεγιστη σημασια ειναι να καταλαβουμε οτι ο Πλουτωνας δρα μεσα απο τον σεβασμο της προσωπικης θελησης ( η θεληση ειναι χαρακτιριστικο του Πλτν.) και την μεταμορφωση μεσα απο την αναγνωριση του πραγματικου εαυτου (συνδεση με το Θειο) ο οποιος τελικα αποτιναζει καθε γηινη συμπεριφορα ...
με εκτιμηση
Cancerian.
-
05-04-2009, 10:27 PM #3
καλησπερα. εχω τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Σε τριγωνο με τον πλουτωνα. Ισχυουν τα ιδια και
γι αυτην την οψη?
-
05-04-2009, 10:37 PM #4
Με βρισκεις συμφωνο αγαπητη φιλη cancerian.
Ο Πλ δρα με υπογειο και αργο ρυθμο και τα αποτελεσματα του ειναι καθαρως ορατα μετα το περας του "χτυπηματος" του, οταν κοιταζουμε προς τα πισω και μονολογουμε "βρε για δες ποσο πολυ αλλαξα απο τοτε!...αλλος ανθρωπος...".
Και σαφως το εργο του Πλ ειναι να αναμορφωσει την υπαρξη μας συθεμελα με σκοπο την παραπανω εξελιξη της ψυχης. Πολυ σωστα τονιζεις οτι σκοπος του ειναι να ανακτησουμε τον Ελεγχο του δικου μας εαυτου και κυριως να δαμασουμε τα εσωτερικα μας θηρια, τα παθη και να εξημερωσουμε τα ζωωδη ενστικτα μας. Και σε ενα αλλο επιπεδο να κυριαρχησουμε στην κουνταλινι αρχεγονη ενεργεια μεσα μας.
Ομως ο καθημερινος ανθρωπος οπως γνωριζουμε συνηθιζει να προβαλλει την εργασια που πρεπει να γινει εσωθεν σε εργασια εξωτερικη. Νομιζει οτι ειναι πιο ευκολο να ελεγχει τον κοσμο γυρω του απο το να ελεγχει τον εαυτο του τον ιδιο. Ετσι, δεν φταιω εγω που ειμαι οξυθυμος, φταιει ο αλλος που με κανει να εξοργιζομαι. Δεν εχω προβλημα εγω που ζηλευω αρρωστημενα το συντροφο μου αλλα το προβλημα ειναι ο συντροφος μου που δινει αφορμες να ζηλευω κ.ο.κ. Γι αυτον ακριβως το λογο παρατηρουμε σε πλουτωνιες περιοδους να μας καταλαμβανει μανια ελεγχου των αλλων σα να ηταν θεμα ζωης και θανατου. Πισω απο ολο αυτο κρυβεται η αναγκη να ελεγξουμε εμας τους ιδιους.
-
05-04-2009, 10:43 PM #5
-
05-04-2009, 11:00 PM #6
.Ισως και να εμφανιστουν περιουσιακα κληρονομικα θεματα μιας και ο ήλιος μου
εμφανιζεται στον 8 οικο μου (σε ακριβειας ομως τετραγωνο με κρονο μου απο 29 αιγοκερο)
ευχαριστω
-
05-04-2009, 11:00 PM #7
Αγαπητέ Jupiterios,
ειμαι κι εγώ "συνάδελφος" Αιγόκερως:bigsmile:, αν και ο Ήλιος μου βρίσκεται στην 8η μοιρα, οπότε θεωρητικά θα νοίωσω πιο έντονα τις επιδράσεις του Πλούτωνα σε μερικά χρόνια. Παρολ΄αυτά, έχω την αίσθηση ήδη ότι ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και ετοιμάζεται να ανοίξει ένας καινούριος (μόνο που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι). Για να είμαι ειλικρινής, ακούω πολλά για τον Πλούτωνα και αρκετά από αυτά είναι κάπως...αγχωτικά. Προσπαθώ να διατηρήσω μια αισιοδοξία, άλλωστε η αναμόρφωση δεν συνοδεύεται απαραίτητα από πόνο όταν είναι κανείς έτοιμος να την δεχθεί (ελπίζω να είμαι). Αυτό που με προβληματίζει πάντως περισσότερο (ίσως αβάσιμα, δεν είμαι σίγουρη) είναι το τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας με τον Asc μου που βρίσκεται στην 2η μοίρα του Κριού. ¶ραγε, τι θα μπορούσε να σημαίνει?
Φιλικά,
wind*1
-
05-04-2009, 11:23 PM #8
-
05-04-2009, 11:24 PM #9
Αγαπητη wind1
Καταρχην πρεπει να τονισω οτι πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε ερμηνεια του τετραγωνου Πλ-Ωρ πρεπει να εισαι 100% σιγουρη για την ακριβεια της ωρας γεννησης και οτι ο Ωροσκ βρισκεται οντως στις 2 του κριου....
Οσον αφορα την ερμηνεια αυτης της θεσης σε παραπεμπω στο αρχικο μου μηνυμα. Φυσικα αυτη ειναι μια ερμηνεια που δινω εγω χωρις να ειναι απολυτη. Κι εχεις απολυτο δικιο οτι η αναμορφωση δεν ...ποναει οταν εισαι προθυμος να την δεχτεις στη ζωη σου.
-
05-04-2009, 11:26 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.