- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
Thread: Διάταξη Πλανητών σε Γενέθλιο
-
03-04-2009, 08:16 PM #11
Re: Διάταξη Πλανητών σε Γενέθλιο
Mπορεί απλά να εννοεί ότι εκεί που άλλοι χάρτες είναι πιο συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα το ατομο να είναι είτε εγωκεντρικό είτε εντελώς αλτρουιστής και στον κόσμο του (καλη ώρα εγω... :embarrest ). Ο δικός σου προφανώς είναι πιο ισορροπημένος. Και η ισορροπία μόνο καλή μπορεί να είναι.
Τώρα σχετικά με το αν θα αποπροσανατολίζεσαι εύκολα, είναι κάτι γενικό αυτό, γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιοι πλανήτες να είναι τοποθετημένοι έτσι που να ενισχύουν την ενασχόληση με συγκεκριμένα θέματα, όπως πχ τα επαγγελματικά ή θεματα οικογένειας και σχέσεων κλπ.
-
03-04-2009, 08:57 PM #12
Aγαπητη ,
Θα προσπαθησω να σε βοηθησω αναφεροντας συνοπτικα μερικους σχηματισμους πανω στον αστρολογικο χαρτη.
Ο χαρτης αρχικα διαχωριζεται σε δυο ημισφαιρια (αξονας 1ου - 7ου) , το πανω ημισφαιριο και το κατω ημισφαιριο
- .Περισσοτεροι πλανητες στο πανω ημισφαιριο υποδηλωνουν οτι το ατομο συγκεντρωνεται περισσοτερο στον εσωτερικο του κοσμο στις προσωπικες τους αναγκες και ιδεες.
- Στην αντιθετη περιπτωση (με περισσοτερους πλανητες κατω από τον αξονα 1ου - 7ου ) θα προσεγγισει τον εαυτο του μεσα από τα εξωτερικα ερεθισματα. Οι ιδεες του , οι σκεψεις του , τα ερεθισματα του θα είναι αποτελεσμα εξωτερικων αναγκων.
- Στην περιπτωση ισης πλανητικης διαταξης το ατομο θα ισορροπει μεταξυ των δικων του αναγκων και των αναγκων του συνολου.
Στην συνεχεια ο χαρτης διαχωριζεται επισης σε δυο ημισφαιρια ( αξονας 4ου – 10ου ή ΙC – MC ) το δεξι και αριστερο ημισφαιριο.
- Περισσοτεροι πλανητες στο αριστερο ημισφαιριο (δηλαδη από τον 10ο εως τον 4ο ) το ατομο περιοριζεται στις δικες του αναγκες και προβληματα. Ακομα και αν υπολογιζει τους αλλους στο τελος οι «αποφασεις» περνονται συμφωνα με την δικη του ιδιοσυγκρασια.
- Στην αντιθετη περιπτωση (περισσοτεροι πλανητες στο ευρος του αξονα 4ου – 10ου ) τα ενδιαφεροντα του και η τελικη κριση είναι αποτελεσμα του περιβαλλοντος του.
¶λλος διαχωρισμος είναι τα τεταρτημορια του χαρτη (δηλ. από τον 1ο εως τον 4ο , από τον 4ο εως τον 7ο , από τον 7ο εως τον 10ο και από τον 10ο εως τον 1ο ).- Περισσοτεροι πλανητες στο 1ο τεταρτημοριο το ατομο εχει την ικανοτητα να εξελισει τον εαυτο του διχως την βοηθεια των αλλων.
- Στο 2ο τεταρτημοριο το ατομο εστιαζει κυριως στους αλλους , με τους οποιους και αληλεπιδρα με σκοπο την επιτευξη στοχων – σκοπων.
- Στο 3ο τεταρτημοριο η αληλεπιδραση με τους αλλους αφορα στο να επιτυχει σκοπους των αλλων και λιγοτερο δικους του.
- Στην τελευταια περιπτωση δηλαδη περισσοτεροι πλανητες στο 4ο τεταρτημοριο το ατομο κατανοει τις αναγκες των αλλων για να επιτυχει δικους του σκοπους.
(σε περιπτωση λαθους η αλλης αποψης παρακαλω διορθωστε με! :embarrest)
με εκτιμηση
Cancerian.
-
04-04-2009, 07:08 AM #13
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-04-2009, 12:12 PM #14
καλημέρα! έχω μια ερώτηση περίπου σχετική με το θέμα. Διάβασα διάφορα άρθρα στο ιντερνετ καθώς και στο συγκεκριμένο σαιτ, αλλά δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω. είμαι γεννημένη την τελευταία μέρα του ζυγού, στις 22. θεωρητικά είμαι ζυγός, αλλά βλέπω ότι τόσο τα γενικά χαρακτηριστικά όσο κ οι προβλέψεις μου ταιριάζουν στο σκορπιό! σε κάποιο άρθρο διάβασα ότι κάθε έτος το ζ'ωδιο μπορεί να ανατέλλει σε διαφορετική ημερομηνία. Ισχύει κάτι τέτοιο? σε άλλο άρθρο πάλι, ότι τα ζώδια της πρώτης και τελευταίας με΄ρας ΔΕΝ επιρρεάζονται από το διπλανό τους. αν γνωρίζεται κάτι συγκεκριμένο, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ
-
04-04-2009, 12:23 PM #15
Καλημέρα Alaia!:bigsmile:
Αν ψάξεις στην αναζήτηση (εκτός αν το έχεις ήδη κάνει..) θέματα με τίτλο 29η μοίρα, θα δεις ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι αναιρετική και ότι πιθανό να παίρνει χαρακτηριστικά και απο το επόμενο ζώδιο και μάλιστα αρκετά.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση στον δικό σου γενέθλιο χάρτη να έχεις άλλους προσωπικούς πλανήτες στον σκορπιό που να σου προσδίδουν έντονα σκορπίσια χαρακτηριστικά..
Τώρα γι 'αυτό που λες ότι κάθε έτος το ζώδιο μπορεί να ανατέλλει σε διαφορετική ημερομηνία δεν το γνωρίζω και πρώτη φορά το ακούω!!:weird: Ίσως κάποιο άλλο μέλος να γνωρίζει καλύτερα!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
04-04-2009, 12:47 PM #16
Οι ημερομηνίες που ορίζουν την αρχή και το τέλος ενός ζωδίου μπορεί να έχουν και μια μέρα διαφορά, ανάλογα με τη χρονιά. Η εφαρμογή του myhoroscope για τον γενέθλιο χάρτη http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php θα σου λύσει την απορία, αν είσαι στην τελευταία μοίρα του Ζυγού ή στην πρώτη του Σκορπιού :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-04-2009, 10:18 AM #17
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
06-04-2009, 10:43 AM #18
Οι προσωπικοί πλανήτες παίζουν τον πρώτο ρόλο στον χάρτη μας πράγματι,strange.:bigsmile:
Aκόμα κι αν οι βαρείς βρίσκονται στο κάτω μέρος του χάρτη, η ύπαρξη των προσωπικών στο πάνω θα χαρίζουν πρώτα απόλα σαν στοιχείο στο άτομο την εξωστρέφεια. Καλό νομίζω είναι- τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται χρήσιμο- να ξεκινάμε την μελέτη μας βλέποντας πρώτα την θέση των φώτων, έπειτα των υπόλοιπων προσωπικών και τέλος των βαρέων.
Κι αυτό γιατί οι βαρείς πλανήτες επηρεάζουν πρώτα ολοκληρες γενιές δίνοντας το στίγμα μιας εποχής και σε δευτερη φάση σε προσωπικό επίπεδο μόνο εάν δημιουργούν όψη ή οψεις με προσωπικούς μας πλανήτες.
Φιλικά,
Φωτεινή:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-04-2009, 11:20 AM #19
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.