s
Διας-Ποσειδωνας-Χειρων συνοδος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Διας-Ποσειδωνας-Χειρων συνοδος

Γεια σας! Εχω συναντησει αρκετα αρθρα τωρα τελευταια στο ιντερνετ (εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι-συγγνωμη αν ηδη υπαρχει) που μιλουν γι αυτη τη συνοδο που κυριως ενεργοποιειται τελος Μαιου και τελος Δεκεμβριου στις 26 του Υδροχοου. Αναρωτιεμαι αν ξερει κανεις περισσοτερα για τη σημασια της. Απο οτι καταλαβαινω μπορει να σημαινει οτι καποιος ξεπερνα ενα μεγαλο τραυμα ή και πληγωνεται πολυ... (ε ρε μπερδεμα...)

Οποια πληρογορια ειναι ευπροσδεκτη... (Ενδιαφερομαι γιατι η συνοδος του Μαιου θα γινει σχεδον στα γενεθλια μου, σε τετραγωνο με τη σεληνη μου, σε συνοδο με το IC και αντιθεση με το MC μου...Λογικο δεν ειναι να τρομαζω?????????????)
    :blink::blink::blink::weird:
    Να μου πεις, αν ειναι να γινει κατι κακο, θελεις να το ξερεις? Σωστο και αυτο...δεν ξερω! χαχαχχα!:bigsmile:

Ευχαριστω!

Re: Διας-Ποσειδωνας-Χειρων συνοδος

Καλησπέρα,

ακριβως το ίδιο κοίταζα και γω τώρα! Για δες σύμπτωση!!!:nuts:
    Θα θελα και γω να το μάθω αυτό....

Να βάλω και μια έξτρα ερώτηση, εγώ σε αυτές τις μοίρες που θα γίνει η σύνοδος έχω το Μεσοδιάστημα άρης αφροδίτη .

Τι σημαίνει αυτό?? Θα επιζήσω και γω ή ψυχολογικά λόγω ποσειδώνα και χείρων θα δω μαυρίλα??

Θα χαρώ να μας απαντήσει κάποιος....:unsure:

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Γεια σας! Εχω συναντησει αρκετα αρθρα τωρα τελευταια στο ιντερνετ (εψαξα εδω αλλα δεν βρηκα κατι-συγγνωμη αν ηδη υπαρχει) που μιλουν γι αυτη τη συνοδο που κυριως ενεργοποιειται τελος Μαιου και τελος Δεκεμβριου στις 26 του Υδροχοου. Αναρωτιεμαι αν ξερει κανεις περισσοτερα για τη σημασια της. Απο οτι καταλαβαινω μπορει να σημαινει οτι καποιος ξεπερνα ενα μεγαλο τραυμα ή και πληγωνεται πολυ... (ε ρε μπερδεμα...)

Οποια πληρογορια ειναι ευπροσδεκτη... (Ενδιαφερομαι γιατι η συνοδος του Μαιου θα γινει σχεδον στα γενεθλια μου, σε τετραγωνο με τη σεληνη μου, σε συνοδο με το IC και αντιθεση με το MC μου...Λογικο δεν ειναι να τρομαζω?????????????)
    :blink::blink::blink::weird:
    Να μου πεις, αν ειναι να γινει κατι κακο, θελεις να το ξερεις? Σωστο και αυτο...δεν ξερω! χαχαχχα!:bigsmile:

Ευχαριστω!
    Σου παραθέτω απόσπασμα άρθρου του "Ζωή & Ζώδια" Ιανουαρίου, με την υπογραφή του Χρήστου ¶ρχου:
    ".......
    Η όψη Κρόνου-Ουρανού είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί μας βοηθά να καταλάβουμε σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ότι οι δομές που έχει στηριχθεί η κοινωνία μας είναι δεν πια σταθερές και πως θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές κινήσεις.

ΠαρΆ όλα αυτά, για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται ένα όραμα. Αυτό το όραμα μας το δίνει η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα που θα αρχίσει να σχηματίζεται στα τέλη του 2009, οπότε και θα υπάρξουν νέες ιδέες και τρόποι για να αντιμετωπίσουμε το παρελθόν και τις δυσκολίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όμως είναι ότι μαζί με το όραμα είναι και μία όψη η οποία θα μας φέρει ψευδαισθήσεις και πολλά λάθη.

Είναι επίσης μία όψη η οποία θα φέρει περισσότερες κρίσεις στο θεσμό της Εκκλησίας όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα δούμε δηλαδή ότι οι θρησκείες γενικότερα του κόσμου θα δεχτούν πολλά και αλλεπάλληλα χτυπήματα από τους ίδιους τους εκπροσώπους τους. Αυτό σημαίνει ότι ενώ έχουμε μία περίοδο όπου γενικότερα το θρησκευτικό αίσθημα μπορεί να αυξάνεται ανά τον κόσμο, γιατί υπάρχουν ο φόβος και η ανασφάλεια, η ποιότητα και το κύρος της εκκλησίας ολοένα και θα μειώνονται.

Με την σύνοδο Δία-Ποσειδώνα μέσα στον Υδροχόο αυτό που θα δούμε είναι ραγδαίες εξελίξεις, όπως είπαμε και παραπάνω, στην τεχνολογία. Μεγάλη κερδισμένη αυτής της όψης η Κίνα η οποία θα περάσει ένα (σχετικά με τους υπόλοιπους) εύκολο έτος και παρά τα παγκόσμια προβλήματα θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία.....
    ..............................
    Για την Ελλάδα τώρα, η συγκεκριμένη σύνοδος Δία-Ποσειδώνα από τη μία θα την προστατέψει σχετικά από τον καταιγισμό των παγκοσμίων κατακλυσμών αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα σκάνδαλα και εκμετάλλευση του κόσμου. Η σύνοδος αυτή μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα επίσης και στο σύστημα Υγείας της χώρας μας, ενώ θα δούμε τα σύνορά της να είναι ακόμη πιο ευάλωτα στην παράνομη λαθρομετανάστευση..."

Έχε υπόψη σου ότι η μη αναφορά του Χείρωνα στη συγκεκριμένη σύνοδο δεν είναι τυχαία :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Δεν λέω την αγαπάμε την πατριδα.....

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έχε υπόψη σου ότι η μη αναφορά του Χείρωνα στη συγκεκριμένη σύνοδο δεν είναι τυχαία :bigsmile:
    Δηλαδη? Δεν αναφερει και το Χειρωνα για να μην τρομαξουμε??????????????
    (σε ευχαριστω για την παραθεση του αρθρου!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)