s
ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    Σοφία

Re: ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αρχικά πρέπει να πούμε ότι Αφροδίτη στους ιχθύς κάνει το άτομο ιδεαλιστή, ευαίσθητο και συναισθηματικό, η διάθεση του πολλές φορές εξαρτάτε από τους άλλους και μπορεί πολλές φορές να θυσιάζετε πάνω στα δικά του ιδανικά. Η σύνοδος με την μαύρη σελήνη και στον 9 οικο τον κάνει ,εκτός από την γοητεία που μπορεί να εκπέμπει, αρκετά δογματικό ,ξεροκέφαλο και πεισματάρη όταν πρέπει να υπερασπιστεί τις δικές του θρησκευτικές, ιδεολογικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις μιας και ο ιχθύς κάνει το άτομο αθεράπευτα ανιδιοτελή ,φτιάχνοντας συχνά πλασματικές καταστάσεις τις οποίες υπερασπίζετε με πάθος. Η λιλιθ ,που δείχνει τα πάθη αλλά και την προσκόλληση ,στους ιχθύς μπορεί να τον κάνει υπέρμετρο αγωνιστή διαφόρων ιδεών αλλά και πεποιθήσεων ,που όμως μπορεί να τον κάνουν να φτάνει στα όρια της υπερβολής και της εξάρτησης καθώς να έχει και την τάση να θέλει να ανακαλύπτει ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς και να τις υιοθετεί .
    Φυσικά πριν βγάλεις συμπέρασμα για αυτή την σύνοδο, καλό θα ήταν να εξετάσεις τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη ,γιατί για παράδειγμα ένα τετράγωνο με τον ουρανό μπορεί να αναιρέσει όλο το παραπάνω…
    Ευχαριστώ giannas!

πολύ ωραία η εξήγηση! Με βοήθησες πολύ και όντως ισχύουν αρκετά απο αυτά που γράφεις. Μάλλον θα έλεγα η επιρροή του 9ου είναι ολοκάθαρη..Θεωρούσα ότι μπορεί να βγάζει τα αρνητικά της μαύρης σελήνης περισσότερο μια τέτοια σύνοδος, δεν ξέρω γιατί.
    Λες και το ξερες...το τρώει το τετραγωνάκι απο τον ουρανό και είναι και κλειστό! βέβαια έχει και ένα τριγωνάκι με Κρόνο και ένα εξαγωνάκι με Δία.

Re: ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΛΙΛΙΘ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Καλησπέρα,

Αν μπορει να μου δώσει κανείς τα φώτα του....
    Αν έχω καταλάβει καλά Η Λίλιθ είναι μια βαριά επιρροή στο χάρτη. Σωστα?

όταν βρίσκεται τώρα η γενεθλια λιλιθ σε σύνοδο με transit Πλούτωνα στον 11 οίκο, και σε σύνοδο με γενέθλια λίλιθ (6 μοίρες αποχωρίζουσα) στον αιγόκερο (απέναντι απο οίκο χαρα ζωής, φλερτ κτλ) και κάνει αντίθεση με γενέθλιους πλανήτες που βρίσκονται στον 5ο: όπως κλήρο τύχης και ερμή που είναι και κυβερνήτης του 5ου..

είναι δύσκολα τα πράγματα? Δεν είναι?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα,

όταν βρίσκεται τώρα η γενεθλια λιλιθ σε σύνοδο με transit Πλούτωνα στον 11 οίκο, και σε σύνοδο με γενέθλια λίλιθ (6 μοίρες αποχωρίζουσα) στον αιγόκερο (απέναντι απο οίκο χαρα ζωής, φλερτ κτλ) και κάνει αντίθεση με γενέθλιους πλανήτες που βρίσκονται στον 5ο: όπως κλήρο τύχης και ερμή που είναι και κυβερνήτης του 5ου..

θα σου ελεγα οτι υπαρχουν συμαντικοτερες οψεις στον χαρτη μας
    απο το να κοιτας λιλιθ ,βερντεξ κληρους...
    βαρια επιρροη!:nuts::nuts::nuts:
    φιλικα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Ναι σωστο,

απλά δεν εχω αντιληφθεί πολυ τη βαρύτητα της λίλιθ γιαυτο ρώτησα!
    Αν συνδιαστεί με γενέθλιο κρόνο αντίθεση transit αφροδίτη και γενέθλια σελήνη σύνοδο transit ποσειδώνα και χειρων, πως σου φαίνεται τώρα?
    Δεν είναι όντως βαριά τα πράγματα?

Όνομα:
    Φωτεινή

Ναι σωστο,

απλά δεν εχω αντιληφθεί πολυ τη βαρύτητα της λίλιθ γιαυτο ρώτησα!
    Αν συνδιαστεί με γενέθλιο κρόνο αντίθεση transit αφροδίτη και γενέθλια σελήνη σύνοδο transit ποσειδώνα και χειρων, πως σου φαίνεται τώρα?
    Δεν είναι όντως βαριά τα πράγματα?

Αγαπητό μέλος,

Η Λίλιθ είναι ενας αστεροειδής που μελετάται συμπληρωματικά.Κάτι "βαρύ" δεν μπορεί να δώσει απο μόνη της κι αν υπήρχε τέτοια αίσθηση δεν θα πρόκυτπε απο την Λίλιθ αλλά απο τους βασικούς πλανήτες.Καλό θα είναι να διαβάσετε τα άρθρα στην ενότητα των πλανητών και πλανητοειδών ώστε να μαθετε τί αντιπροσωπεύει η Λίλιθ αλλά κυρίως οι βασικοί πλανήτες.

Η γενέθλια σεληνη με τον ποσειδώνα, φέρνει ονειροπολήσεις,ρομαντική διάθεση, διαίσθηση, ψευδαισθήσεις και άλλα.Ο κρόνος με την αφροδίτη ίσως μια αίσθηση μελαγχολίας. Ομως καθώς η αφροδίτη είναι γρήγορη η όψη με τονγενεθλιο σας κρόνο δεν κρατά για πολύ.

Ελπίζω να σας βοήθησα:bigsmile:.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,

Δεν υπάρχει καμιά ... "βαριά" επιρροή, αν εμείς δεν θέλουμε να την βαρύνουμε.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπερα φιλοι μου κοιταζωντας τον χαρτη μου εχω τον ηλιο στον 12ο οικο στους διδυμους και κανει τις εξεις οψεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ουρανο κρονο πλουτωνα χειρωνα και χιαστι με το βερντεξ και τον ποσειδωνα.Ειναι πολυ δυσκολα ετσι?

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Καλησπερα φιλοι μου κοιταζωντας τον χαρτη μου εχω τον ηλιο στον 12ο οικο στους διδυμους και κανει τις εξεις οψεις ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ουρανο κρονο πλουτωνα χειρωνα και χιαστι με το βερντεξ και τον ποσειδωνα.Ειναι πολυ δυσκολα ετσι?
    Σίγουρα έχεις διαβάσει τις ερμηνείες από το γενέθλιο....
    Πιστεύεις ότι μπορεί να σου πει κάποιος κάτι καλύτερο, ότι π.χ. "μην ανησυχείς, υπάρχουν και χειρότερα" ή θα ήθελες να ακούσεις κάτι του στιλ "αχ, καημένη, τι τραβάς και εσύ;" :bigsmile:

(άσε που το θέμα έχει τίτλο "όψη συνόδου" και εσύ αναφέρεσαι σε ...τετράγωνα! )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

όσο διαβάζω ποιό δύσκολα μου φαίνονται όλα,παρακαλώ κάποιο μέλος να μου πεί ΄πως θα δω έναν πλανήτη ανάδρομο στον γενέθλιό μου και τι σημαίνει ακμή του οίκου.¶σχετη αλλά προσπαθώ διαβάζοντας άρθρα σας καθημερινά.Ευχαριστώ πολύ

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)