s
Γνωριμίες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Γνωριμίες

Καλήσπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω σε ενα γενέθλιο χάρτη ποιές διελεύσεις πλανητών δείχνουν ότι πιθανόν θα υπάρξει κάποια αισθημάτικη γνωριμία?? οι οίκοι και οι πλανητικές ώρες παίζουν ρόλο? θα ηθελα να μου πείτε συνοπτικά ποια στοιχεία κοιτάμε. Ευχαριστώ

Re: Γνωριμίες

Quote Originally Posted by kalypso1979 View Post
    Καλήσπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω σε ενα γενέθλιο χάρτη ποιές διελεύσεις πλανητών δείχνουν ότι πιθανόν θα υπάρξει κάποια αισθημάτικη γνωριμία?? οι οίκοι και οι πλανητικές ώρες παίζουν ρόλο? θα ηθελα να μου πείτε συνοπτικά ποια στοιχεία κοιτάμε. Ευχαριστώ
    Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να υποδείξουν πιθανές γνωριμίες. Αυτό που με ...περιορίζει είναι το ότι το θες και συνοπτικά. Από τον τρόπο που διατυπώνεις την ερώτηση, καταλαβαίνω ότι και να αναφέρω ενεργοποίηση 5ου ή του κυβερνήτη του, ή του 11ου, ή του 10ου π.χ., ή του Ουρανού , ή του Δία, ή της Αφροδίτης, ή, ή, ή..., το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθεις με περισσότερες απορίες.
    Για αυτό και εγώ σου προτείνω αρχικά να ξεκινήσεις από αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
    και στη συνέχεια να έχεις υπόψιν σου ότι συνοπτικές διαδικασίες μάθησης δεν υπάρχουν. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Γνωριμίες

ok κατάλαβα. ευχαριστώ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)