- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 93
-
31-03-2009, 10:02 AM #41
Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...
Συγχαρητήρια κ. Ριζόπουλε για την τόσο ενδιαφέρουσα έρευνά σας!!
Στον δικό μου χάρτη έχω την έριδα σε κλειστή σύνοδο με τον ήλιο μου, (ηλιος κριός 11,05, ερις κριός 11,36) και λίγο παρακάτω βρίσκεται ο κρόνος μου (14,49) και όλα αυτά στον 6ο οίκο. (Μήπως γι' αυτό έχω μια τάση για μικροατυχήματα και τόσο καιρό έψαχνα τον άρη μου ο οποίος δεν κάνει ιδιαίτερα άσχημες όψεις??:unsure
-
31-03-2009, 10:09 AM #42
Ενδιαφέρον.....Σύνοδος με ακμή 12ου οίκου (με Ερμή και Ήλιο μέσα σε αυτόν) και αντίθεση με πλούτωνα στον 6ο.
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
31-03-2009, 10:46 AM #43
Αγαπητές Strange και Αφροδίτη
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας
Κρατώ το σχόλιο για τα μικροατυχήματα, αν και εκτιμώ ότι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να συνεισφέρει ...επαρκώς σε αυτά. Η παρουσία άλλων αργών πλανητών είναι βέβαιο ότι "θολώνει" την εικόνα. Παρ' όλα αυτά, θα ήταν χρήσιμο να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για τη φύση η το είδος της εργασίας σας, τις εργασιακές σας σχέσεις κλπ.
Παρατηρώ, πάντως, ότι τα μέλη του site με την Έριδα στον άξονα 6ου-12ου ...αυξάνονται και πληθύνονται. Λέτε να σημαίνει κάτι, όπως μεγαλύτερη προθυμία ανταπόκρισης σε ένα αίτημα "παροχής υπηρεσιών";Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
31-03-2009, 11:15 AM #44
Κύριε Ριζόπουλε, η εργασία μου σχετίζεται με την προστασία της φύσης και τη διαχείριση περιβάλλοντος, αλλά είναι προσωρινή. Έχω ασχοληθεί και με τη Μέση Εκπαίδευση, δεν ξέρω αν αυτό βοηθά. Επιδιώκω πάντα αρμονία και ισορροπία στις συνεργασίες μου, αρκεί βέβαια να τηρούνται κάποιοι κανόνες (Δεν ανέχομαι για παράδειγμα διαταγές από άτομα που δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα).
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
31-03-2009, 11:33 AM #45
κυριε Ριζοπουλε οσο ειχα προισταμενο επανω απο μενα να μου δινει τις κατευθηνσεις
μεγαλουργουσα ...τους αφηνα αφωνους με την τελεια δουλεια που εβγαζα
οτιδηποτε ηταν αυτη η δουλεια σε εργοστασια δουλευα περνουσαν απο τα χερια μου 2000 ζευγαρια παπουτσια καθημερινα ημουν στον ελεγχο αυτων στο να φευγουν για εξαγωγη
χωρις ψεγαδι...
με ειχαν μαθει ολοι οσοι ειχαν εργοστασια του ειδους ''τα αφεντικα'' πως το καλυτερο κοντρολ το εκανε μια εργατρια στον ταδε εργοστασιο.
οπως και απο το εξωτερικο οι ξενοι που τα εισαγανε εμαθαν για μενα γιατι καναν εισαγωγες και απο αλλα εργοστασια απο την ελλαδα και απο αλλες χωρες,το λεω αυτο γιατι μου εστειλαν συγχαρητηρια !και οταν ηρθαν στην ελλαδα ηρθαν να με γνωρισουν ..ποια εμενα!μια ταπεινη εργατρια...
Οταν εκανα δικη μου δουλεια εμποριο ,καταστημα δικο μου ,το φαληρησα
Ελπιζω να σας βοηθησα
σας ευχαριστω
Δεσποινα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
31-03-2009, 01:32 PM #46
Με τις εργασιακές μου σχέσεις πάντα είχα ένα πρόβλημα... δηλαδή όχι εγω αλλά οι άλλοι!! Αν και όλοι τους μου έδειχναν το καλό τους πρόσωπο, οι περισσότεροι ζήλευαν(τα μάθαινα απο πολύ έγκυρες πηγές!) και αναρωτιόντουσαν πως μια κοπέλα που ήρθε απο το πουθενά (εννοώ χωρίς μέσον), ανέβηκε τόσο γρήγορα τα σκαλιά της ιεραρχίας της εταιρείας που δούλευα. Ως προς το επάγγελμα αρχικά εργαζόμουν στην γραμματεία της εταιρείας και αργότερα γραμματέας του γενικού δ/ντή.
Αυτά απο εμένα :bigsmile:
-
31-03-2009, 02:19 PM #47
Η Αφροδίτη είναι τώρα ανάδρομη πάνω από την γενέθλια Έριδα αρκετών μελών και ίσως αυτό να βοηθούσε σε κάποια συμπεράσματα. Όταν η ανάδρομη Αφροδίτη έκανε σύνοδο με την γενέθλια μου Έριδα δεν παρατήρησα τίποτε διαφορετικό στην ατμόσφαιρα των ημερών ούτε κάποιο γεγονός. Μπορεί όμως κάποια μέλη να είχαν διαφορετικές εμπειρίες.
-
31-03-2009, 03:33 PM #48
Καταρχην χιλια ευχαριστω για την απαντηση σας,,
Ενημερωτικα τωρα....
Κριους γνωρισα μονο 3 γυναικες ως τωρα κανεναν αντρα,,,,κ φροντισαν να μ μεινουν αξεχαστες.....αφηστε ,,,δημιουργησαν πολυ ασχημα γεγονοτα...κ η αληθεια ειναι πως μου εχει μεινει ο φοβος....δεν νομιζω οτι μπορω να τα βγαλω περα μαζι τους..
Οσο για τον 5ο οικο...για τα ευτραπελα μου νομιζα οτι ευθυνοταν ο κρονος κ ο πλουτωνας στο ζυγο,το βερτεξ ,ο αρης κ ο Διας στον σκορπιο..οι κατοικοι του δηλαδη που ειναι καμποσοι κ καπως.....τελικα το οτι αναγκαζομαι να εξαφανιζομαι κ ψαχνω να κρυφτω για να γλυτωσω φταιει κ η Ερις...
(παρεπιπτοντως οι γυναικες αυτες συσχετιζοντουσαν κ με τα προσωπικα μου,,,5ο οικο)οποτε οντως μαλλον επιδρα κ στον 5ο...
Καλη συνεχεια..transparente...
-
31-03-2009, 03:42 PM #49
Η αλήθεια είναι πως της ύπαρξη της Έριδας εγώ την πληροφορήθηκα από αυτήν ταύτη την καταχώρηση.
Να πω πως χάρηκα….μάλλον ψέματα θα πω…
Η αλήθεια είναι πως εμείς οι εσωτεριστές τον έχουμε ένα φαταλισμό…στον εγκέφαλο, στην τσέπη του μπουφάν, κάπου επάνω μας όμως. Οπότε τίποτε καλό δεν δείχνει να προμηνύει για μένα το όνομα Έρις και το φεγγάρι Δυσνομία (αν το διάβασα σωστά).
Πολύ με προβλημάτισε αφενός το ακίνητο του πλανήτη (πλανητοειδούς έστω), όπως το παρουσιάζει ο Κωστής που με υποψιάζει για μια ακόμα μοιραία παρουσία (ή έστω παράμετρο) στον ζωδιακό κύκλο και αφετέρου η ακριβής του σύνοδος με τον Δία στον Κριό στην έναρξη του β’ παγκόσμιου πολέμου. Η επόμενη σύνοδος πότε είναι Κωστή; (με Δία, Πλούτωνα, Κρόνο και βαρύ πυροβολικό γενικώς; Εύχομαι να αργεί.
Όπως και να έχει σαφώς προτιμάω να συζητάμε επί προσωπικών δεδομένων και ωροσκοπίων, ξεφεύγοντας από το ζοφερόν της παγκόσμιας κατάστασης, έστω και με την διαδικασία της συνειδητής αποφυγής.
Λοιπόν εγώ γεννήθηκα 20-05-1965, 20:38, Σπάρτη (ωροσκόπος Τοξότης 13ο 22’)
Με Ίσους Οίκους –και πολύ βιαστικά- βλέπω την Έριδα στην 10+ του Κριού, αρκετά κοντά στην ακμή του 4ου-5ου Οίκου. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα ωραιότατο Κβινκουξ (χιαστί) ακριβείας με Ουρανό:nuts:, πιο χαλαρό με Πλούτωνα:nuts:, ¶ρη και Μεσουράνημα (όλα τα παραπάνω είναι σε σύνοδο στο γεννέθλιο ωροσκόπιο μου). Στην συντροφιά αυτή αντιτίθεται ο Κρόνος (από ΙC φυσικά) και η Αφροδίτη σε Τ τετράγωνο, στην δύση, του γενέθλιου πάντα.
Να υποθέσω ότι πρόκειται για πολλαπλό τζακ-ποτ????:bigsmile::bigsmile:Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
31-03-2009, 04:28 PM #50
Αγαπητή Toniats
Αν θεωρείτε ότι το ωροσκόπιο σας "δουλεύει" με ίσους οίκους, τότε η Έρις μάλλον λειτουργεί στον 5ο... Και σε αυτήν την περίπτωση, η πολυσυλλεκτική, όσο και επιρρεπής στις ...μυθοπλασίες Αφροδίτη σας θα μπορούσε να της μαζέψει πολύ ...υλικό! Απευθύνω, λοιπόν, και σε σας την ερώτηση: Τι τύπους "τραβάτε"; Εστέτ διανοούμενους η μποντι-μπιλντεράδες; Ευκατάστατους ξερόλες η ταπεινούς εργάτες του πνεύματος; Αριστοκράτες, μπάτλερς, φρικιά, η τουρίστες;
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.