s
Τί σημαίνει ένας τονισμένος 5ος οίκος;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Μαρία

Τί σημαίνει ένας τονισμένος 5ος οίκος;

Εμένα ο γιος μου έχει στον 5ο Ερμή στον Σκορπιό, Ηλιο στον Τοξότη, Πλούτωνα σε σύνοδο με Σελήνη στον Τοξότη!!!:weird:
    Τόσοι πολλοί πλανήτες σε έναν οίκο μάλλον δεν θα είναι για καλο!Αφορά μόνο την προσωπικότητά του;
    (Ο Ήλιος του τετραγωνίζει με τον Ουρανό στους Ιχθύες στον 8ο.)

Ευχαριστώ

Re: Τί σημαίνει ένας τονισμένος 5ος οίκος;

βασικα δειχνει οτι το παιδι θα εχει χομπι το γραψιμο κυριως θεματα σκορπιου θα ειναι πολυ μπερδεμενο οσο αφορα τις σχεσεις του στις οποιες θα βαζει αρκετη φαντασια και φιλοσοφια ετσι ωστε να μην μπορει να στεριωσει σχεση πρεπει να προσπαθησετε να τον κανετε να σκεφτεται πιο πρακτικα

Re: Τί σημαίνει ένας τονισμένος 5ος οίκος;

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Εμένα ο γιος μου έχει στον 5ο Ερμή στον Σκορπιό, Ηλιο στον Τοξότη, Πλούτωνα σε σύνοδο με Σελήνη στον Τοξότη!!!:weird:
    Τόσοι πολλοί πλανήτες σε έναν οίκο μάλλον δεν θα είναι για καλο!Αφορά μόνο την προσωπικότητά του;
    (Ο Ήλιος του τετραγωνίζει με τον Ουρανό στους Ιχθύες στον 8ο.)

Ευχαριστώ
    Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php πρώτα.
    Το γεγονός ότι ένας Οίκος είναι τονισμένος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι για καλό. Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν, προκειμένου να διαγνωσθεί μια αστρολογική τάση και δεν είναι σωστό να περιορίζουμε την εικόνα σε μία μόνο παράμετρο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)