s
ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
    Όνομα:
    Αλεξάνδρα

ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!!!

Διάβασα πρόσφατα ότι η όψη συνόδου Δία-Ποσειδώνα τοποθετημένη σε καλή θέση δείχνει "αμύθητα πλούτη". Ο Δίας, καταλαβαίνω, ως πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας μεγιστοποιεί οτιδήποτε αγγίξει. Στην περίπτωση όμως του Ποσειδώνα (πλούτος), πως ερμηνεύεται?

Όνομα:
    Ράνια

Re: ΟΨΗ ΣΥΝΟΔΟΥ

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!!!

Διάβασα πρόσφατα ότι η όψη συνόδου Δία-Ποσειδώνα τοποθετημένη σε καλή θέση δείχνει "αμύθητα πλούτη". Ο Δίας, καταλαβαίνω, ως πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας μεγιστοποιεί οτιδήποτε αγγίξει. Στην περίπτωση όμως του Ποσειδώνα (πλούτος), πως ερμηνεύεται?
    Γεια σου και Καλή Χρονιά:bigsmile:

Δεν ξερω που θα μπορεί να δωσανε μια τετοια ερμηνεία σ' αυτην την συνοδο, αλλα σκέψου οτι οσοι ηταν γεννημένοι εκεινη την περίοδο (για κανα εξάμηνο φανταζομαι η συνοδος θα ηταν σε ισχύ), θα πρέπει να ηταν ζάμπλουτοι. Νομίζω οτι απο αυτον που δόθηκε η ερμηνεια πρεπει να εγινε συσχετισμός οχι του "πλούτος", αλλα του "αμυθητα" με τον Ποσειδώνα, μιας και ειναι συνυφασμένος με το παραμύθι . Θα μπορούσε ακομα να ειναι και μεταφορικο και να αναφέρεται στην αμύθητα πλούσια φαντασία του ατομου ή στον αμυθητα πλουσιο εσωτερικό του κόσμο...μπορει ακομα να ειναι και κατα φαντασια πλουσιος :nuts: Εξάλλου ως συνοδος, μπορεί να εχει απο πολύ καλα εως και αρκετα ασχημα αποτελέσματα! Θα μπορούσε να ισχύει φυσικα κι αυτο που διαβασες, όμως όταν ειναι κατι που δεν το εχουμε ξανακουσει, μας δημιουργείται η περιέργεια να μάθουμε και την πηγή. Εγω τουλάχιστον ειμαι πολύ περίεργη. :blink:

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Γεια σου και Καλή Χρονιά:bigsmile:

Δεν ξερω που θα μπορεί να δωσανε μια τετοια ερμηνεία σ' αυτην την συνοδο, αλλα σκέψου οτι οσοι ηταν γεννημένοι εκεινη την περίοδο (για κανα εξάμηνο φανταζομαι η συνοδος θα ηταν σε ισχύ), θα πρέπει να ηταν ζάμπλουτοι. Νομίζω οτι απο αυτον που δόθηκε η ερμηνεια πρεπει να εγινε συσχετισμός οχι του "πλούτος", αλλα του "αμυθητα" με τον Ποσειδώνα, μιας και ειναι συνυφασμένος με το παραμύθι . Θα μπορούσε ακομα να ειναι και μεταφορικο και να αναφέρεται στην αμύθητα πλούσια φαντασία του ατομου ή στον αμυθητα πλουσιο εσωτερικό του κόσμο...μπορει ακομα να ειναι και κατα φαντασια πλουσιος :nuts: Εξάλλου ως συνοδος, μπορεί να εχει απο πολύ καλα εως και αρκετα ασχημα αποτελέσματα! Θα μπορούσε να ισχύει φυσικα κι αυτο που διαβασες, όμως όταν ειναι κατι που δεν το εχουμε ξανακουσει, μας δημιουργείται η περιέργεια να μάθουμε και την πηγή. Εγω τουλάχιστον ειμαι πολύ περίεργη. :blink:
    Ράνια, Καλή Χρονιά!!

Και γω αρχικά σκέφτηκα ότι μπορεί να αναφέρεται μεταφορικά στο "αμύθητο" σε σχέση με τον Ποσειδώνα αλλά τελικά αναφερόταν κυριολεκτικά. Επειδή είμαι γραφείο θα ψάξω και ελπίζω να βρώ την πηγή ώστε αύριο να σας την πώ.

Όνομα:
    Γιάννα

Θα σας γραψω κατι που βρηκα για την συνοδο δια-ποσειδωνα σε οικονομικο επιπεδο που αφορα ομως την ταση που εχει η οικονομια ενος κρατους:

Απο την οπτικη της οικονομιας,σχετιζετε με περιοδους σημαντικης οικονομικης αναπτυξης,αν και πολλες φορες παρουσιαζει μια πλαστη ή και εξωραισμενη οικονομικη πραγματικοτητα.Απο την αλλη παλι, η εφημερη,τυχοδιωτικη φυση των πλανητων αντανακλαται περιτρανα στι διεθνεις αγορες χρηματος,οι οποιες παρουσιαζουν συχνα ακραιες διακυμανσεις,που ομως με την παρελευση τους γρηγορα εξανεμιζονται.Στους δυο τελευταιους συνοδικους κυκλους δια-ποσειδωνα (19/1/84 και 9/1/97) πυροδοτηθηκε η εναρξη μιας εντυπωσιακης και μακροχρονιας (τριετους) ανοδικης φασης στο δικο μας χρηματιστηριο,μιας κινησης η οποια αποδειχτηκε-εκ τον υστερων παντα-καθαρα κερδοσκοπικη,οπως ειναι αλλωστε παντα η φυση του δια-ποσειδωνα στο χωρο του ευκολου και συχνα "βρωμικου" χρηματος

Ετσι αν μπορουμε να μεταφερουμε το παραπανω σε ατομικο επιπεδο τοτε το ατομο μπορει να γινει πλουσιο με δολιους ή πλασματικους τροπους,χρησιμοποιοντας την φαντασια του και την εξαπατηση(ποσειδωνας) για την οικονομικη του αναπτυξη(διας),κερδος το οποιο θα ειναι τοσο γρηγορο οσο και προσωρινο.
    Για αυτο βεβαια θα πρεπει να συνηγορουν και αλλα στοιχεια μεσα στον χαρτη γιατι δεν ειναι δυνατον οσοι γεννηθηκαν εκεινη την περιοδο να χρησιμοποιουν τετοιους τροπους ωστε να εξοικονομουν χρηματα!!!

ΥΣ το αποσπασμα ειναι απο το βιβλιο: "προσκληση σε αστρολογικο συμποσιο"
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στις Γιάννες και Γιάννηδες!!!

GIANNAS πολύ κατατοπιστική η απάντησή σου.

Ράνια, για να είμαι συνεπής στο λόγο μου, βρήκα την πηγή της πληροφορίας που παρέθεσα, η οποία τελικά ....ας με συγχωρέσετε... διαπίστωσα ότι δεν ήταν ακριβής.:embarrest
    Η απορία μου για τη συγκεκριμένη σύνοδο προέκυψε από τα λεγόμενα μιας γνωστής μου, η οποία μου διάβαζε την ετήσια πρόβλεψη γνωστής αστρολόγου σε ένθετο εβδομαδιαίο περιοδικό. Η αστρολόγος αναφερόταν στην είσοδο του Δία 6/1 στον Υδροχόο και στην όψη σύνοδου που θα κάνει με τον Ποσειδώνα. Ζήτησα το περιοδικό και στην ενότητα για την Οικονομία γράφει χαρακτηριστικά :

Ευνοούνται οι μεγάλες οικονομικές επιχειρήσεις και τα "ανοίγματα" αυτής της φύσης, αν και πάντα με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα. Πολλές από τις επιχειρήσεις που αποφέρουν μεγάλα κέρδη καθώς και πολλοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους αυτού του πλανήτη έχουν στο ωροσκόπιό τους μια ευνοϊκή θέση Δία-Ποσειδώνα, τον συνδυασμό των αμύθητων χρημάτων. Στον οικονομικό τομέα, συνεχίζει, ακολουθείται αχαλίνωτη ανάπτυξη, όχι όμως εντελώς ακίνδυνη, αφού μπορεί να ωθήσει τα πράγματα πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά. Οι δύο πλανήτες μαζί οδηγούν στον εύκολο πλουτισμό. Ο Ποσειδώνας είναι γνωστός για τα απίστευτα πολλά χρήματα που μπορεί να φέρει.

Αναφέρει επίσης σε ένα σημείο ότι ο συνδυασμός των δύο αυτών πλανητών, του μυστικιστή Ποσειδώνα και του επεκτατικού Δία, μπορούν να βελτιώσουν οτιδήποτε σχετίζεται με την πρόοδο, φιλοσοφία, θρησκεία, Δικαιοσύνη, οικονομικά.

Το ερώτημα διαφοροποιήθηκε.. :unsure:

Νομιζω ομως οτι πρεπει να παραθεσεις την πηγη του αποσπασματος που αντεγραψες!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τεύχος 2029, ένθετο, σελ.48

Όνομα:
    Ιουλία

Παρόλο που θα συμφωνήσω 100% με την Black Moon, μου κάνει φοβερή εντύπωση η Σύνοδος Δία - Ποσειδώνα να φέρνει και αμύθητα πλούτη .... αυτή η ερμηνεία μου θυμίζει περισσότερο Τρίγωνο Δία - Πλούτωνα, καθότι αυτή η όψη μπορεί να φέρει πλούτη αλλά σε μεγάλη ηλικία.

Τώρα, όσον αφορά την Σύνοδο Δία - Ποσειδώνα μπορώ να πω ότι σίγουρα "χαρίζει" πολύ μεγάλη φαντασία....
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Σοφία

γεια σας..:bigsmile:

έχω μια ερωτησούλα..
    πως λειτουργεί μια όψη συνόδου αφροδίτης λίλιθ σε έναν γενέθλιο χάρτη!
    Γιατί μου κάνει ότι η Λίλιθ ''τρώει'' την αφροδιτούλα..την κυριεύει με τα πάθη της και δεν την αφήνει να λειτουργήσει σωστά..?
    Συγκεκριμένα βρίσκονται στους ιχθείς στον 9ο..(όχι δεν είναι για μένα)
    Αλλά η Αφροδίτη είναι σε έξαρση εκεί οπότε μήπως και όχι? Μήπως προσδίδει ιδιαίτερη γοητεία στον άνθρωπο αυτόν, τον κάνει αισθησιακό?
    Ή του αυξάνει την τάση προς ονειροπόληση και ιδεαλισμό ή τον κάνει πονηρό στις ερωτικές του σχέσεις..
    Καμιά γνώμη??

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    γεια σας..:bigsmile:

έχω μια ερωτησούλα..
    πως λειτουργεί μια όψη συνόδου αφροδίτης λίλιθ σε έναν γενέθλιο χάρτη!
    Γιατί μου κάνει ότι η Λίλιθ ''τρώει'' την αφροδιτούλα..την κυριεύει με τα πάθη της και δεν την αφήνει να λειτουργήσει σωστά..?
    Συγκεκριμένα βρίσκονται στους ιχθείς στον 9ο..(όχι δεν είναι για μένα)
    Αλλά η Αφροδίτη είναι σε έξαρση εκεί οπότε μήπως και όχι? Μήπως προσδίδει ιδιαίτερη γοητεία στον άνθρωπο αυτόν, τον κάνει αισθησιακό?
    Ή του αυξάνει την τάση προς ονειροπόληση και ιδεαλισμό ή τον κάνει πονηρό στις ερωτικές του σχέσεις..
    Καμιά γνώμη??
    Αρχικά πρέπει να πούμε ότι Αφροδίτη στους ιχθύς κάνει το άτομο ιδεαλιστή, ευαίσθητο και συναισθηματικό, η διάθεση του πολλές φορές εξαρτάτε από τους άλλους και μπορεί πολλές φορές να θυσιάζετε πάνω στα δικά του ιδανικά. Η σύνοδος με την μαύρη σελήνη και στον 9 οικο τον κάνει ,εκτός από την γοητεία που μπορεί να εκπέμπει, αρκετά δογματικό ,ξεροκέφαλο και πεισματάρη όταν πρέπει να υπερασπιστεί τις δικές του θρησκευτικές, ιδεολογικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις μιας και ο ιχθύς κάνει το άτομο αθεράπευτα ανιδιοτελή ,φτιάχνοντας συχνά πλασματικές καταστάσεις τις οποίες υπερασπίζετε με πάθος. Η λιλιθ ,που δείχνει τα πάθη αλλά και την προσκόλληση ,στους ιχθύς μπορεί να τον κάνει υπέρμετρο αγωνιστή διαφόρων ιδεών αλλά και πεποιθήσεων ,που όμως μπορεί να τον κάνουν να φτάνει στα όρια της υπερβολής και της εξάρτησης καθώς να έχει και την τάση να θέλει να ανακαλύπτει ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς και να τις υιοθετεί .
    Φυσικά πριν βγάλεις συμπέρασμα για αυτή την σύνοδο, καλό θα ήταν να εξετάσεις τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη ,γιατί για παράδειγμα ένα τετράγωνο με τον ουρανό μπορεί να αναιρέσει όλο το παραπάνω…
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)