s
AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ

.. όταν ο διελαύνων Κρόνος βρίσκετε στο 1ο οίκο σε γεννέθλιο ...συνεπώς ο Ουρανός στον 7ο .. στον αξόνα δηλαδή των σχέσεων .. τι αλλάγες μπορεί να φέρει ?

η μόνη όψη που κάνει με τους γεννέθλιους πλανήτες είναι ουρανός τρίγωνο με ΒΔ.

ευχαριστώ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Re: AΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    .. όταν ο διελαύνων Κρόνος βρίσκετε στο 1ο οίκο σε γεννέθλιο ...συνεπώς ο Ουρανός στον 7ο .. στον αξόνα δηλαδή των σχέσεων .. τι αλλάγες μπορεί να φέρει ?

ευχαριστώ
    Προφανώς και πρόκειται για χάρτη που έχει ωροσκόπο στην Παρθένο :bigsmile:
    Τουτέστιν θέματα έκφρασης της προσωπικότητας, σχέσεων, συνεργασιών, γάμου κλπ, έχουν εδώ και αρκετό καιρό την τιμητική τους και θα συνεχίσουν να την έχουν με αυξομειώσεις στην έντασή τους μέχρι και το 2010 :nuts:
    Οι αλλαγές που υποδεικνύει η αντίθεση των Κρόνου-Ουρανού και που μπορεί να είναι από αυτές που δημιουργούνται όταν κάποιος για διάφορους λόγους περιορίζεται έως και διάλυση συνεταιρισμών (γαμήλιων ή επαγγελματικών), ή γνωριμίες ξαφνικές με ιδιαίτερους ανθρώπους, έχουν διεξοδικά αναλυθεί και παρουσιαστεί και στις ετήσιες προβλέψεις αλλά και στις μηνιαίες, όταν η αντίθεση των 2 αυτών πλανητών γινόταν ακριβείας.
    Μια απλή αναζήτηση στις προβλέψεις θα σου λύσει τις απορίες :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μιάρ

Καλησπερα,σε λιγο καιρο θα εχω στον χαρτη μου τις εξης οψεις: Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη
    Ουρανός Αντίθεση Κρόνος
    Ουρανός Τρίγωνο Ουρανός
    Ξερω οτι ο ουρανος εχει σχεση με το απροβλεπτο και συγκεκριμενα κρονος αντιθεση με ουρανο δεν ειναι και απο τις καλυτερες οψεις..και εχω την εντυπωση οτι αυτη η οψη θα με επιρεαζει για 2 χρονια(μπορει να ειναι και βλακειες αυτα που γραφω)αλλα ουτε θεωρω και ο ουρανος συνοδος αφροδιτη και τριγωνο με ουρανο γιατι θα γινουν αρκετα απροβλεπτα που δεν θα ειναι παντα ευκολες και καλες.Ξερει καποιος περισσοτερα στοιχεια για αυτες τις οψεις η να μου προτεινει καποιο σαιτ που μπορω να βρω περισσοτερα στοιχεια?
    Ευχαριστω!!!

καλησπέρα σε όλους,
    είμαι κριός 1ης μοίρας και διάβασα πως το 2011 θα πραγματοποιηθεόι ακριβής αντίθεση Κρόνου - Ουρανού πάνω στη μοίρα μου, επηρεάζοντας πιθανό τον άξονα του 1ου-7ου οίκου.
    Τι μπορεί να σημάινει αυτό για τις σχέσεις μου?
    Υ.Γ. Κριός με ωροσκόπο υδροχόο και σελήνη στο λέοντα.
    Ευχαριστώ.

Quote Originally Posted by υδροχοος.. View Post
    Καλησπερα,σε λιγο καιρο θα εχω στον χαρτη μου τις εξης οψεις: Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη
    Ουρανός Αντίθεση Κρόνος
    Ουρανός Τρίγωνο Ουρανός
    Ξερω οτι ο ουρανος εχει σχεση με το απροβλεπτο και συγκεκριμενα κρονος αντιθεση με ουρανο δεν ειναι και απο τις καλυτερες οψεις..και εχω την εντυπωση οτι αυτη η οψη θα με επιρεαζει για 2 χρονια(μπορει να ειναι και βλακειες αυτα που γραφω)αλλα ουτε θεωρω και ο ουρανος συνοδος αφροδιτη και τριγωνο με ουρανο γιατι θα γινουν αρκετα απροβλεπτα που δεν θα ειναι παντα ευκολες και καλες.Ξερει καποιος περισσοτερα στοιχεια για αυτες τις οψεις η να μου προτεινει καποιο σαιτ που μπορω να βρω περισσοτερα στοιχεια?
    Ευχαριστω!!!
    Εδώ που έχει τις διελεύσεις το έχεις ψάξει; http://www.myhoroscope.gr/transits.php

Quote Originally Posted by vaso78 View Post
    καλησπέρα σε όλους,
    είμαι κριός 1ης μοίρας και διάβασα πως το 2011 θα πραγματοποιηθεόι ακριβής αντίθεση Κρόνου - Ουρανού πάνω στη μοίρα μου, επηρεάζοντας πιθανό τον άξονα του 1ου-7ου οίκου.
    Τι μπορεί να σημάινει αυτό για τις σχέσεις μου?
    Υ.Γ. Κριός με ωροσκόπο υδροχόο και σελήνη στο λέοντα.
    Ευχαριστώ.
    Μάλλον δεν θυμάσαι καλά αυτό που διάβασες ή αυτός που το έγραψε ήταν λίγο ...επιπόλαιος :toung:
    Η πρώτη εκδήλωση της συγκεκριμένης όψης και για τον συγκεκριμένο κύκλο της εμφανίστηκε στις 4 Νοεμβρίου 2008, μετά στις 4 Φεβρουαρίου 2009, μετά θα εμφανιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2009 και στις 26 Απριλίου 2010, ενώ η ολοκλήρωση του κύκλου της γίνεται στις 25 Ιουλίου 2010, στον άξονα Κριού/Ζυγού, στη μηδενική τους μοίρα.
    Με δεδομένο τώρα ότι έχεις, όπως λες, ωροσκόπο στον Υδροχόο, άρα από εκεί ξεκινάει και ο 1ος Οίκος σου, άρα η αντίθεση θα συμβαίνει είτε στον 2ο είτε στον 3ο σου Οίκο, μάλλον οικονομικά θέματα ή επικοινωνίας μπορεί να αναδειχθούν και να σε απασχολήσουν (εφόσον βέβαια συνηγορούν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες) και όχι θέματα 1ου-7ου.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μιάρ

Ναι εκει βρηκα τις συγκεκριμενες διελευσεις:bigsmile:

Quote Originally Posted by υδροχοος.. View Post
    Ναι εκει βρηκα τις συγκεκριμενες διελευσεις:bigsmile:
    Αν τις βρήκες εκεί, προφανώς θα διάβασες και την ερμηνεία τους. Δες και σε ποιους Οίκους γίνονται αυτά, για να έχεις και μια εικόνα για τους τομείς της ζωής σου που ενδεχομένως θα δραστηριοποιηθούν. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

καλημέρα, συνεχίζοντας την κουβέντα .... είδα τις πλανητικές διευλεύσεις στο γενέθλιο χάρτη μου για την 25η Ιουλίου 2010 , ο Ουρανός συνοδεύει τον Ηλιο μου ( μηδενική μοίρα του κριού) στον 1ο οίκο μου και σε αντίθεση με τον κρόνο στον 7ο οίκο μου. (ημ. γέννησης 21-3-78, 5:15 π.μ.)
    Επίσης τυχαίνει και ο ωροσκόπος μου να κάνει σύνοδο με τον χείρωνα και τον ποσειδώνα την ίδια περίοδο...

όταν ο κρονος και ο ουρανος βρίσκετε σε 7ο και 1ο οικο αντίστοιχα αλλά τα ζώδια της παρθένου είναι εμπεριεχόμενο στον 7ο και τον ιθύων στον 1ο αλλάζει κάτι στην ερμηνεία ? :embarrest
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post

ευχαριστώ
    Είδα λίγο αργά το ποστ σου και θα συμφωνήσω με αυτά που έχει γράψει παρακάτω ο Μητσάκος. Απλά θα μπορούσα να σου μεταφέρω πως βιώνει αυτές τις διελεύσεις Κρόνου-Ουρανού στον άξονα 1ου-7ου μια πολύ καλή μου φίλη,για να έχεις μια πιο ζωντανή εικόνα.Σκέψεις γύρω από τη ζωή της και τον εαυτό της,απογοήτευση με το σύνολο αυτών και αναζήτηση ριζικής αλλαγής χωρίς όμως αισιόδοξα σχέδια.Εντελώς ξαφνική διακοπή σοβαρής σχέσης από την άλλη μεριά (όταν ο Ουρανός άγγιξε την ακμή 7ου).Αρκετή θλίψη και απαισιοδοξία για το μέλλον μιας και ο Κρόνος ξύνει συνεχώς πληγές κ ταράσσει συθέμελα όλο της το είναι, αφού πηγαινοέρχεται αρκετό καιρό τώρα πάνω στην ακμή του 1ου.. κουράγιο!
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)