s
Πώς οδηγηθήκατε στην αστρολογία; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 37

Re: Πώς οδηγηθήκατε στην αστρολογία;

Quote Originally Posted by toniats View Post
    βρε Μητσάκο Εγω έχω αυτό το ωροσκόπιο όχι η μητέρα μου!!

και σκάω απο υγεία!! Φτου!!:toung:
    Ακόμα χειρότερα.....:toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    dnaki

Ένα θα σας πώ.Την εποχή που ρωτούσα οποιοδήποτε άτομο γνώριζα κ μου κέντριζε το ενδιαφέρον τι ζώδιο είναι,οι περισσότεροι ξεκαρδίζονταν στα γέλια:bigsmile:
    Μιλάμε για εποχές που η Αστρολογία απλά δεν υπήρχε για τον περισσότερο κόσμο.
    Εγώ βέβαια το είχα το κολληματάκι μου,αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και του οτι δεν έβγαζα τα δικά μου χρήματα ακόμη,είχα αρκεστεί σε κάποια μικρά βιβλία με τίτλους όπως "ο αισθηματίας Καρκίνος",τα ζώδια του νερού κ.τ.λ........
    Μεγαλώνοντας λοιπόν,είδα οτι ΟΚ, αισθηματίας μπορεί να είμαι,αλλά κάπου βαριέμαι κ εύκολα. κολάω σε κάποια σχέση ,αλλά αν συνεχίσει να μη με καλύπτει ,κόβω λάσπη..μου αρέσει η οικογένεια αλλά κάπου μέσα μου φοβάμαι κ να δεσμευτώ..λατρεύω στην κυριολεξία τα παιδιά,αλλά αν το πάω λιγάκι παραπέρα δεν μπορώ να συγχρονίσω το ρόλο της μητέρας με το ρόλο της γυναίκας:embarrest..ευγενική όσο δεν πάει αλλά αμα μου θίξεις το εγώ ...απλά δεν υπάρχεις...άσε που οταν τα πάρω θυμίζω κάτι απο Εξορκιστή:nuts
    Διαβάζοντας Αστρολογία βρήκα απαντήσεις σε σχέση με το χαρακτήρα μου..τη ζωή μου κ τα γούστα μου.Βέβαια επειδή αναφέρθηκε κ πιο πάνω,έχω περάσει κ απο το στάδιο που την έβλεπα σαν μια καλή μάντισσα,κ νομίζω πως όλοι περνάμε κι απο κει.
    Μερικές φορές ψάχνω ακόμα κ τώρα για απαντήσεις τύπου "θα χωρίσω,θα κανω παιδιά μπλα...μπλα ?" αλλά το θέμα είναι πως έχω καταλάβει τη μεγάλη χρησιμότητα της σε όλες τις σχέσεις των ανθρώπων
    What goes around comes around

Καλησπερα σε ολους.Αρχικα θελω να σας πω οτι χαιρομαι που ειμαι μαζι σας.Οι γνωσεις που λαμβανω καθημερινα ειναι τεραστιες.Και επιπλεον αισθανομαι οτι ανοικω καπου.Υπαρχουν καποιοι με τους οποιους εχω κοινα ενδιαφερωντα και αποριες.Ξεκινησα να ασχολουμε με την αστρολογια οταν αρχισα να θελω να εμβαθυνω μεσα μου.Οταν συνηδιτοποιησα οτι ολα καπου οφειλονται.Τα πολλα ΓΙΑΤΙ ουσιαστικα με εσπρωξαν κοντα της.Ευχαριστω!!!!!

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Καλησπερα σε ολους.Αρχικα θελω να σας πω οτι χαιρομαι που ειμαι μαζι σας.Οι γνωσεις που λαμβανω καθημερινα ειναι τεραστιες.Και επιπλεον αισθανομαι οτι ανοικω καπου.Υπαρχουν καποιοι με τους οποιους εχω κοινα ενδιαφερωντα και αποριες.Ξεκινησα να ασχολουμε με την αστρολογια οταν αρχισα να θελω να εμβαθυνω μεσα μου.Οταν συνηδιτοποιησα οτι ολα καπου οφειλονται.Τα πολλα ΓΙΑΤΙ ουσιαστικα με εσπρωξαν κοντα της.Ευχαριστω!!!!!
    και εμεις χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας.

τα "γιατί" και τα ερωτηματικά μπορούν να σε πάνε παρα πέρα και μεταξύ μας κι εγώ νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις.... μη ξεχνας να μιλάς όχι μόνο με εμας αλλά και με εκείνους που ζουν κοντά σου ...συμβαίνουν και ευχάριστες εκπλήξεις, μερικοί που δεν τους καταλάβαμε με την πρώτη στη συνέχεια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μας
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Η αστρολογια ειναι μαγικη.. υπεροχη..συναρπαστικη....ειν αι γνωση...ειναι ζωη...ειναι ολα μαζι..
    Πολλες φορες πηρα απαντησεις μεσω αυτης και κατανοησα πραγματα που δεν μπορουσα να καταλαβω....

Αρχικά από περιέργεια, μετά από ενδιαφέρον! :embarrest
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Arowen

Από περιέργεια και από ενδιαφέρον! Ειναι ενας ολόκληρος κοσμος ενας μαγικος κοσμος η αστρολογια!!!:idea::idea:

Πρωτη επαφη με την αστρολογια ειχα στα 9 μου χρονια.Η μητερα μου παλευε με τον καρκινο και ενας φιλος της εφερε καποια βιβλια ,το ενα αστρολογιας..ειχε γενικες αναφορες για καθε ζωδιο..θυμαμαι γενικα χαρακτηριστικα, κυβερνητες κλπ:bigsmile:

Όνομα:
    jo

Η πρώτη μου επαφή ήταν όταν ήμουν στα 7, ένα βιβλίο δώρο απ'τη μητέρα μου για τα γενέθλια μου με κάποια βασικά στοιχεία των ζωδίων και τα ερωτηματικά ξεκίνησαν να αναπτύσσονται. Αρχικά ως προς τους μύθους που σχετιζόντουσαν με τους 12 θεούς του Ολύμπου, κατόπιν ως προς τους αστερισμούς (σχήματα αυτών)και τέλος όταν άρχισα και ανακάλυπτα την βαρύνουσα σημασία των πλανητών κ πως αυτοί μας επηρρεάζουν με τις συντεταγμένες τους τη ζωή μας.
    σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Πρωτη επαφη με την αστρολογια ειχα στα 9 μου χρονια.Η μητερα μου παλευε με τον καρκινο και ενας φιλος της εφερε καποια βιβλια ,το ενα αστρολογιας..ειχε γενικες αναφορες για καθε ζωδιο..θυμαμαι γενικα χαρακτηριστικα, κυβερνητες κλπ:bigsmile:

Αν κατάλαβα τα γενικά χαρακτηριστικά, κυβερνήτες κλπ τα γνωρίζεις απο 9 ετών? με τις συνθήκες που περιγράφεις...?
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)