- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 22
Thread: ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΨΕΙΣ
-
21-03-2009, 12:01 AM #11
Re: ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΨΕΙΣ
Εγώ θα έλεγα τύχη είναι ένας Δίας στον 1ο οίκο ή ο Ήλιος στον πρώτο οίκο
Αν και το θέμα τύχη είναι και σχετικό και υποκειμενικό
:embarrest
-
21-03-2009, 12:13 AM #12
-
21-03-2009, 12:29 AM #13
Στον χάρτη μου υπάρχει σύνοδος Ηλιου-Δια στον 1ο οίκο.
Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχέρο εως τώρα στα 24 μου.
Συμφώνω πάντως πώς η τύχη είναι και λίγο θέμα "επιλόγης" αν μπορώ να το πώ ετσι γιατί το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε ειναι να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη.
Το μεγάλυτερο ποσόστο για να επιτύχουμε εξαρτάται απο τις δικές μας αντιδράσεις σε αυτα που μας συμβαίνουν ειτε μιλάμε για ατυχίες ειτε για καλοτυχίες.
Πάντα πιστευα οτι απο πράγματα που μας συνέβησαν και τα οποία θεώρησαμε απολύτη κακοτυχία βγαίνουμε δυνατότεροι με ουσιαστική συμβόλη στην μετέπειτα πορεία μας.drops of jupiter ..
-
21-03-2009, 02:21 AM #14
Όντως η σύνοδος ήλιου-δια είναι από τις πάρα πολύ καλές, τις "τυχερές". Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα άτομα που διαθέτουν αυτή την όψη (π.χ. εγώ έχω σύνοδο ήλιου-δια στους ιχθείς στον δέκατο οίκο), έχουν έμφυτη την αισιοδοξία και είναι καλοποροαίρετα οπότε προδιαθέτουν τους άλλους θετικά και έρχονται οι ευκαιρίες απ' αυτό και μόνο το γεγονός.
-
21-03-2009, 03:42 AM #15
Καλησπερα σε ολους,
Χωρις να θελω να απομυθοποιησω τον Δια που πραγματι θεωρειται ο κατεξοχην ευεργετης του ζωδιακου για τον λογο του οτι γενικοτερα ευνοει προσωπα κ καταστασεις,θεωρω οτι ολοι ειτε εχουμε οψεις με Δια ειτε οχι, κατακαιρους εχουμε ιδιαιτερη ευνοια τυχης για τον λογο του οτι ενεργοποιουνται κ τα καταλληλα μεσοδιαστημτα.
Αν για παραδειγμα ενεργοποιηθει το μεσοδιαστημα Αφροδιτης Δια με διελευση απο ουρανο, καλλιστα θα μπορουσε να θεωρηθει τυχη με δεδομενο οτι εντελως απροσδοκητα κ απο το πουθενα, προεκυψε μια επιτυχια στην ζωη μας η ενας γαμος ( αν φυσικα συνηγορουν κ οι υπολοιπες ενδειξεις των συστηματων προβλεψης)
Επισης σε καποιους αστρολογους επικρατει η αποψη οτι ακομη κ αν στον γενεθλιο μας χαρτη δεν υπαρχει καμμια οψη, κυρια η δευτερευουσα, μεταξυ δυο πλανητων, οταν περασει πλανητης απο το μεσοδιαστημα των δυο αυτων πλανητων τοτε αυτοι ενεργοποιουνται σαν να υπαρχει οψη μεταξυ τους.
Και για να γινω πιο σαφης (κ να παρουν μια ανασα κ οσοι δεν εχουν Ηλιο Δια οπως αναφερθηκε πρωτυτερα), Εστω οτι σε εναν χαρτη δεν εχουμε καμμια οψη Ηλιου με Δια που ειναι ο αξονας που δηλωνει την σωματικη κ φυσικη αφθονια, οταν θα πιασει απο διελευση ενας πλανητης το μεσοδιαστημα αυτων ,τοτε ενεργοποιειται ο αξονας κ εχουμε τις τασεις - ενδειξεις που εχει ο Ηλιος σε οψη με Δια σαν να τους ειχαμε σε οψη στον γενεθλιο.
Με γνωμονα τα παραπανω ,πιστευω πως οντως η τυχη ειναι κατι σχετικο κ πανω απ ολα συνδυασμος πολλων στοιχειων.
-
21-03-2009, 06:45 AM #16
συμφωνω!ολα μαθηματα ζωης ειναι την τυχη μας την φτιαχνουμε μονοι μας απλα για καποιους ειναι ποιο ευκολο ειναι θεμα αντιληψης σκεψης .
-
22-03-2009, 09:00 PM #17
καλησπέρα σε όλους,
εγώ έχω Ηλιο (κριός) αντίθεση Δία (διδύμους), Δία τρίγωνο με ωροσκόπο (υδροχόο)
και Ηλιο στον 1ο οίκο και πιστέψε με για ότι έχω καταφέρει παλεψα και παλέυω ακόμα χωρίς να πιστεύω ότι μου έχει χαριστεί οτιδήποτε....
η αλήθεια βέβαια είναι ότι η σύνοδος σελήνης (λέοντας) με τον Κρόνο δεν με κάνει το πιο αισιόδοξο άτομο που θα μπορούσε να προσελκύσει την τυχη δίπλα του..
-
23-03-2009, 10:38 AM #18
-
23-03-2009, 06:34 PM #19
Όντως το θέμα της τύχης είναι πολύ σχετικό. Έχω δει άτομα με θετικές όψεις Ήλιου/Δία ή Σελήνης/Δία να μην είναι καθόλου εύκολη η ζωή τους, αντίθετα να είναι πολύ δύσκολη και με πολλά προβλήματα. Όμως οι άνθρωποι αυτοί δεν χάνουν το κουράγιο, την ελπίδα τους και την πίστη τους στην ζωή με αποτέλεσμα να ξεπερνούν πιο εύκολα τα τραύματα και τις αρνητικές εμπειρίες και να ξαναβλέπουν την ζωή θετικά και με αισιοδοξία. Απ' αυτή την άποψη τους θεωρώ τυχερούς.
-
24-03-2009, 02:50 PM #20
Θα συμφωνήσω απο προσωπικές εμπειρίες κ μόνο.Ο Δίας μου είναι στους Ιχθύες και στον 8ο σε τρίγωνο με Ήλιο και σύνοδο με Σελήνη,Αυτό που έχω να τονίσω είναι πως έχοντας περάσει αρκετά δύσκολα απο τα 12 μέχρι κ τα 25 μου χρόνια ,πάντα είχα μέσα μου μια τεράστια δύναμη κ αντοχή,που στην ουσία δεν είχα καν συνειδητοποιήσει οτι υπήρχε..Πάντα είχα βοήθεια χωρίς καν να το ζητήσω,οικογένεια και φίλους που με αγαπούσαν κ μου στάθηκαν.λύσεις που ξεφύτρωναν απο το πουθενά...Αυτοί είναι για μένα λόγοι για τους οποίους νιώθω ιδιαίτερα τυχερό άτομο,πέρα απο το γεγονός οτι όλα όσα πέρασα θα μπορούσαν να με είχαν οδηγήσει κάπου αλλού
What goes around comes around
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.