s
Απορία για συναστρία...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Απορία για συναστρία...

θα ηθελα να ρωτησω το φορουμ σχετικα με μια ερωτικη συναστρια φιλων.το κοριτσι ειναι 11 σεπτεμβρη 08 το 1990 στο πρωι στο πειραια και το αγορι 29 οκτωβρη του 1987 στην βαρκελωνη 13 .μπορω να ερμηνευσω τον ηλιο σε εξαγωνο με σεληνη ,σε η σεληνη του ενος σε τριγωνο και τα λοιπα.ξερω επειδη τους ζω οτι υπαρχει ελξη αλλα σημερα εχει πλανταξει η αλλη στο κλαμα γιατι μας την εκανε το βλαμμενο λιγο μιλαει για καποια αλλη κ.λ.π.η ερωτηση ειναι υπαρχει ενδειξη οτι αυτη η σχεση θα κρατησει τελικα η οχι?εχουν πολυ καλες οψεις αλλα γιατι ο κοπανος κανει νερα?εχω νευρα γιατι ειναι συγγενης μου η κοπελα δεν θα ερχεται ο καθενας απο του διαολου την μανα και θα μας κανει να παθουμε αφυδατωση απο το κλαμα.δεν μου εφτανε το δικο μου το γαλλακι..σε λιγο μας βλεπω για την ευρωπαικη ενωση σαν σοι.:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: για την ξαδερφη μου...

παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο !!!!!!!!!
    σιγα μην το θελει τον ισπανο που θελει και αλλη
    Υ.Γ. Λιγο κλαμμα δεν εβλαψε κανεναν θα βρει αλλον....η ξεδελφη σου και καλυτερον !!

φιλικα Δ.Κ
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Γιάννης

Πήρα την πρωτοβουλία να απαντήσω αν και μπερδεύτηκα λίγο με τη σειρά των αριθμών...Αν τα στοιχεία γέννησης των παιδιών είναι αυτά που καταλαβαίνω (29/10/87 το αγόρι και 11/9/90 το κορίτσι), φοβάμαι πως δεν υπάρχει αστρολογική συμβατότητα. Ας χαρούν λοιπόν το σήμερα...κι όσο πάει.

pavtws yparxei elksn avamesa tous.av kai o allos eivai ligo xuma.

συγγνωμη για τους αγγλικους χαρακτηρες..

Καλησπερα σε όλους σας ……….
    Με λενε Καρα και είμαι νέο μελους του σαιτ σας….. ένα πολύ ενδιαφερων σαιτ μπορω να πω στο χωρο της αστρολογιας.
    Νομιζα ότι κάτι ηξερα από αστρολογια μεχρι που σας διαβασα… έτσι από εδώ και περα καθομαι στον παγκο και σας μελετω ….παντα με γοητευε ο εναστρος ουρανος και η επιστημη του
    Πριν χρόνια μου ειχε δωθει το ωροσκοπιο μου και μπορω να πω πως ειχα μεινει αφωνη …...Ηταν σαν να μου ειχε κανει ο καλυτερος ψυχολογος το προφηλ μου με βαση καποιες ημερομηνιες που για αλλους είναι απλά νουμερα ενώ για την αστρολογια είναι το θεμελιο για το εργο της .
    τον νομο του συμπαν
    Εγώ δεν μπορώ να κατευθύνω………. τον άνεμο, ……όμως πάντα μπορώ, έτσι να τοποθετήσω……… τα πανιά, ………………..ώστε να φτάσω στον ……..στόχο μου
    Τις ενδειξεις του γενεθλιου χαρτη στην αυτογνωσια

Αυτό είναι για μενα η επιστημη της αστρολογιας ……..(δυσκολο όμως πολύ δυσκολο)
    Καλή συνεχεια στο ομορφο χωρο που εχετε…………… από εδώ και περα εχουμε……..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)