s
Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 49
  1. #31

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    Quote Originally Posted by jenni_vas View Post
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΩ?????
    Αυτό που ζητάτε είναι εδώ: Σημασία των προσωπικών αριθμών (κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο)

  2. #32

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    telikos arithmos vgainei 5 opws akrivws kai sthn hmerominia gennishs mou.me ti monh diafora oti edw mou vghke 4+1=5 enw sthn hm.gennishs vghke 3+2=5

  3. #33
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    281

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    Quote Originally Posted by ArgouenVampire View Post
    telikos arithmos vgainei 5 opws akrivws kai sthn hmerominia gennishs mou.me ti monh diafora oti edw mou vghke 4+1=5 enw sthn hm.gennishs vghke 3+2=5
    Θα σας ευγνωμονούσαμε όλοι αν γυρίζατε το πληκτρολόγιό σας στα Ελληνικά γιατί μας δυσκολεύετε στην ανάγνωση...ευχαριστώ :bigsmile:

  4. #34
    Join Date
    Jun 2008
    Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΝΤΑ.
    Posts
    54

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    Περα απο τον γενεθλιο αριθμο,τους κυριαρχους αριθμους,τους καρμικους αριθμους,και μια πληθωρα αλλων αριθμων για προβλεψη γιατι υπαρχει κι αυτο αριθμολογικη προβλεψη,εχουμε τους (5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.)ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ,ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΨΥΧΗΣ,ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ,ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    Σε αλλες ενοτητες θα βρειτε τον αριθμο πεπρωμενου,θα παραθεσω πιο κατω για τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ που υπολογιζεται προσθετοντας τους αριθμους ημερομηνιας γεννησης σας
    (Εδω να σας υπενθυμισω να κανετε σταδιακη αναγωγη γιατι στο ενιοτε αθροισμα μπορει να σας βγει καρμικος η κυριαρχος αριθμος.
    Δηλαδη:εχετε γεννηθει π'χ' 4/6/1975 προσθετετε 1+9+7+5=22/4 εδω εχουμε εναν κυριαρχο αριθμο,προσθετουμε τωρα 4+6+4=14/5 εδω εχουμε και εναν καρμικο αριθμο,ερμηνευουμε ολους τους αριθμους διψηφιους και μονους.
    Ο αριθμος πορειας ζωης ομως ειναι το 5.)Ο αριθμος πορειας ζωης μας δειχνει τα ταλεντα τις ικανοτητες το πως θα πορευτουμε στην ζωη ακομα και στην επιλογη του επαγγελματος που σας ταιριαζει.

    Ας τους δουμε:
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 1.Με αυτον τον αριθμο ειστε ηγετες,θα εχετε ευκαιριες να αναπτυξετε τα ταλεντα σας η ικανοτητες σας με πρωτοπορες εξυπνες ιδεες δεν αντεχετε τις διαταγες και ετσι πολλοι απο εσας θα κανετε μια δικη σας δουλεια εχετε δυναμη και αποφασιστικοτητα.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 2.Με αυτο τον αριθμο εχετε ισορροπια ευαισθησια και θα οδηγηθειτε σε επαγγελματα που θα υποστηριζουν βοηθουν η φροντιζουν ανθρωπους.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 3.Με τον αριθμο αυτο ειναι πολυ πιθανο η επιλογη του επαγγελματος να ειναι καλλιτεχνικη γιατι μεσα απο τις Τεχνες να εκφραζετε την πλουσια φαντασια σας και την ταση για επικοινωνια κι αν δεν γινει κυριο επαγγελμα θα ειναι ενα απο τα χομπυ σας η μουσικη η ηθοποιια η ζωγραφικη,εχετε ικανοτητα στον λογο στις δημοσιες σχεσεις στο περιβαλον θα εμπνεετε τους αλλους ειστε παιχνιδιαρηδες παντα με ενα χαμογελο ενα αστειο στους αλλους φτιαχνετε την διαθεση τους, ενθουσιωδεις,αισιοδοξοι,δη μιουργικοι.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 4.Ειστε μακρια απο ρισκο,εχετε αναγκη για σταθεροτητα και ασφαλεια,μικρα και σταθερα βηματα προς το στοχο σας,ισως διδασκαλοι,οπου απαιτειται οργανωση σε επιχειρηση η καθε ειδους κατασκευη,εχετε αυξημενη παρατηρητικοτητα.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 5.Αγαπατε την ελευθερια τα ταξιδια τα επικινδυνα σπορ προοδευτικοι,δραστηριοι δεν φοβαστε τις αλλαγες σας αρεσει η δημοσιοτητα και ειστε πολυ ιδιαιτερα επικοινωνιακοι,λιγο ασταθεις πολλοι θα αλλαξετε κατευθυνσεις και επαγγελματα αναζητωντας μια καινουργια συγκινηση.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 6.Η επαγγελματικη επιλογη μπορει να ειναι η ψυχολογια,η ιατρικη,η θεραπεια επαγγελματα που εμπεριεχουν την φροντιδα την προσφορα την συμβουλη η οικογενεια ειναι σημαντικη γι'αυτον τον αριθμο και θα την υπηρετησουν με σοβαροτητα και αφοσιωση.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 7.Η πνευματικοτητα το ανεξηγητο το μυστηριωδες αλλα και λατρεις της τεχνολογιας ενας μοναχος ενας παπας ισως εχουν αυτον τον αριθμο πορειας ζωης αλλα κι ενας κομπιουτερας.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 8.Εχετε την ικανοτητα και την δυνατοτητα να ανεβειτε πολυ ψηλα θελετε την αναγνωριση την δυναμη το χρημα να ειστε εσεις το αφεντικο ακομα κι αν αποτυχετε καπου εχετε το σθενος να κανετε μια νεα αρχη.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ 9.Επειδη η υπηρεσια η αγαπη η συμπονοια η κατανοηση ειναι η φυσικη ταση σας θα εχετε θεραπευτικες ικανοτητες ακομα κι αν δεν το γνωριζετε,δοκιμαστε να ασχολειθειτε με ενεργειακες θεραπειες οπως το ρεικι,το σιατσου,φυσικοθεραπευτες,κ ι αλλα.θα εκπλαγειτε με τα αποτελεσματα,ακομα και σε χωρους υγειας,πολιτικη απο οπου μπορει να υπηρετει την ανθρωποτητα γιατι ακομα κι ο λογος αυτων εχει πολλες φορες θεραπευτικα αποτελεσματα στους γυρω του.

  5. #35
    Join Date
    Jun 2008
    Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΝΤΑ.
    Posts
    54

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ειναι γιατι ενεργοποιηται στα 50 μας χρονια δειχνει τον απωτερο στοχο της ζωης,μας προετοιμαζει για το τι ερχεται και ετσι μπορουμε να αναπτυξουμε ολο το δυναμικο μας.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ.
    Προσθετωντας τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ.Δηλαδη τον αριθμο του ονοματος σας και τον αριθμο της ημερομηνιας γεννησης π'χ' αν εχετε αριθμο πεπρωμενου 1 και αριθμο πορειας ζωης 7 1+7=8 το 8 ειναι ο αριθμος ωριμοτητας.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 1 Η ζωη σας οδηγει στην ανεξαρτησια στην αυταρκεια μεχρι τα γεραματα σας θα εισαστε πειθαρχημενοι και πρωτοτυποι μεσα στο περασμα των χρονων θα μαθετε την δικαιη χρηση δυναμης-εξουσιας.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 2.Θα δημιουργησετε ενα περιβαλον που θα ζησετε μεσα σε αρμονια γαληνη αγαπη η διαισθηση σας θα σας βοηθα και θα ψυχολογειτε τους αλλους ισως να εχετε επιλεξει την Τεχνη που θα σας βοηθησει να τα εχετε βρει με τον εαυτο σας.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 3.Αν δεν καταπιεσατε την παιδικοτητα σας και την φαντασια σας θα εισαστε παντα η ψυχη της παρεας με καλους φιλους θα ειστε χαρουμενοι και θα ενθουσιαζεστε μια που η ζωη ειναι για σας απο μονη της ενα θαυμα.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 4.Σιγουρα απο νωρις θα εχετε φροντισει για τα γεραματα σας χωρις προβληματα.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 5.Κυνηγοι της ελευθεριας αντισυμβατικοι και επαναστατες μπορει να γκρεμιζετε και να αρχιζετε παλι μεχρι και σε μεγαλη ηλικια,καλο θα ηταν να το κανετε εστω και στην ωριμοτητα σας να καταλαγιασετε.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 6.Οι περισσοτεροι απο εσας θα εχετε τυχη στα οικονομικα ενα ζεστο και φιλοξενο σπιτη με την μεγαλη οικογενεια σας και γεματοι ευτυχια.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 7.Θα εισαστε μοναχικοι ισως και πιο πολυ απο τα νιατα σας με την επι χρονια μελετη σας και αναζητηση της αληθειας ισως να εχετε εξελιχθει σε πνευματικο δασκαλο η και εφευρετης.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 8.Στα νιατα σας αναζητουσατε μονο την υλη,μεγαλωνοντας ομως εχετε βρει και την ουσια,η πνευματικοτητα σας εχει αυξηθει κι ειναι σιγουρο πως θα ηγηθειτε με σοφια επιδιωκοντας το καλο ολων.

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 9.Η ζωη θα σας βαλει σε δοκιμασιες τα χαρισματα σας δεν ειναι τυχαια,πολλοι θα αφιερωθειτε στη θεραπεια και στον ανθρωπισμο σε ωριμη ηλικια θα εχετε καταφερει να αυτοπροστατευεστε και να μην σας δημιουργητε μεσα σας καταθλιψη απο τα προβληματα των αλλων ο στοχος σας θα ειναι η τελειοτητα και θα ειστε ευτυχεις για αυτο.

  6. #36
    Join Date
    Oct 2006
    Όνομα:
    Διονυσία
    Location
    Δυτική Αττικκ
    Posts
    326

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    εχω διαβάσει βιβλία αριθμολογίας και έχω μία απορία με την αρίθμιση τον γραμμάτωντο τελευταίο που διαβάζω είναιτων KAY LAGARQYIST &LISA LANARD έχω διαβάση και ένώς ινδού διαφέρουν η αρίθμιση όπως και με την αρίθμιση που είναι στην αρχή του κειμένου
    και ερωτώ ποια ειναι η σωστη αυτη που έχει μόνο εως το 8 αυτή που έχει στο 9 μόνο το Θ ή αυτοί που ειναι στην αρχή 6 είναι το ς το τελικό για μερικούς

  7. #37
    Join Date
    Jun 2008
    Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΝΤΑ.
    Posts
    54

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    Προσωπικα εχω ασχοληθει με την αριθμολογια της κυριας ΕΛΕΝΗΣ ΑΤΖΕΜΗ που βασιζεται στην ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ μεθοδο.
    Απ'οσα εχω διαβασει σε διαφορα αλλα βιβλια εχω καταληξει σε αυτην γιατι θεωρω οτι με αντιπροσωπευει

  8. #38

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    πολύ ενδιαφέρον !! αν και δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με την αριθμολογία.. μου άρεσε... πολύ!! να είστε καλα!!

  9. #39
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    πολύ ενδιαφέρον άρθρο. όπως και οι αναφορές που έγιναν από όλους/όλες

  10. #40

    Re: Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και το μέλλον σας

    ενδιαφέρον άρθρο

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads