s
Kαρμα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Kαρμα

Όνομα:
    Μαρια

Kαρμα

Καλησπερα.Που μπορω να διαβασω τις ερμηνειες των δεσμων της σεληνης συμφωνα με το ζωδιο που βρισκονται?Θελω να βρω τι καρμα εχω να ξεπληρωσω!

Όνομα:
    cancerian

Re: Kαρμα

Quote Originally Posted by κορντιλια View Post
    Καλησπερα.Που μπορω να διαβασω τις ερμηνειες των δεσμων της σεληνης συμφωνα με το ζωδιο που βρισκονται?Θελω να βρω τι καρμα εχω να ξεπληρωσω!
    Αγαπητη Kορντιλια ,

μπορεις να ριξεις μια ματια σε αυτο το λινκ ---> http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html στο οποιο περιεχονται οι τοποθετησεις των Δεσμων της Σεληνης ανα ζωδιο.
    Επειτα διαβασε αυτο ---> http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html οπου περιεχονται οι τοποθετησεις των Δεσμων τις Σεληνης ανα Οικο.

Eπειδη απο οτι λενε οι "κεραιες μου " εισαι fun του Καρμα :bigsmile: μπορεις να διαβασεις και αυτο το λινκ ---> Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους οπου αφορα τους Αναδρομους Πλανητες ( οι Αναδρομοι Πλανητες ειναι αρρηκτα συνδεδεμενοι με το Καρμα.)

Επισης να ψαξεις να βρεις και αρθρα που αφορουν τον 12ο οικο μιας και ειναι ο οικος που σχετιζεται με καρμικες ζωες - προηγουμενες αναμνησεις και ζωες καθως και την τοποθετηση του Κρονου (Καρμικος Πλανητης) .

με εκτιμηση
    Cancerian

Καλησπέρα σας! Θα ηθελα να μου πειτε: Εχω Ν.Δεσμο στον Λεοντα στο 3ο οικο και Β.Δεσμο στον Υδροχοο στον 9ο οικο. Εκει που μπερδευομαι ειναι στο να ερμηνευσω το καραμα μου γιατι ο Λεων ειναι τοσο διαφορετικος με τον Υδροχοο,δηλαδη ο Υδροχοος ειναι ανθρωπιστης ενω ο Λεων θα κοιταξει τον εαυτο του.....! Γενικα θα ηθελα να μου δωσετε την ερμηνια του συνδιασμοι,των ζωδιων που ανοικουν οι Δεσμοι μου και των οίκων που ανοικουν οι Δεσμοι?? Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by soraja View Post
    Καλησπέρα σας! Θα ηθελα να μου πειτε: Εχω Ν.Δεσμο στον Λεοντα στο 3ο οικο και Β.Δεσμο στον Υδροχοο στον 9ο οικο. Εκει που μπερδευομαι ειναι στο να ερμηνευσω το καραμα μου γιατι ο Λεων ειναι τοσο διαφορετικος με τον Υδροχοο,δηλαδη ο Υδροχοος ειναι ανθρωπιστης ενω ο Λεων θα κοιταξει τον εαυτο του.....! Γενικα θα ηθελα να μου δωσετε την ερμηνια των ζωδιων που ανοικουν οι Δεσμοι μου και των οίκων που ανοικουν οι Δεσμοι?? Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
    Αγαπητη soraja ,

εσυ ξεκινα απο εδω ---> http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
    και εδω ---> http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EC%FC%F2.html γιατι για να λες περι δυσκολια κατανοησης αντιθετων ζωδιων και Δεσμων μαλλον κατι δεν εχεις κατανοησει καλα...

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Μαρια

Σ ευχαριστω cancerian...σωστα σηματα πιανουν οι ...κεραιες σου!!!!:bigsmile:

Πλακα εχει...ανοιγεις το manual και βλεπεις τι καρμα εχεις να ξεπληρωσεις, ε..?

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by stellastro View Post
    Πλακα εχει...ανοιγεις το manual και βλεπεις τι καρμα εχεις να ξεπληρωσεις, ε..?
    Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο,καλη μου....Αφου στην ζωη μας πολλες φορες,ακομα και αν εχεις αποστηθησει τομους για την καρμικη αστρολογια, καταστασεις,ανθρωποι και γεγονοτα μας αποπροσανατολιζουν ή ακομα μας κανουν να γυριζουμε γυρω απο τα ιδια.
    Η ζωη δεν ειναι μια ευθεια....να την ζουμε συμφωνα με ενα manual...
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο,καλη μου....Αφου στην ζωη μας πολλες φορες,ακομα και αν εχεις αποστηθησει τομους για την καρμικη αστρολογια, καταστασεις,ανθρωποι και γεγονοτα μας αποπροσανατολιζουν ή ακομα μας κανουν να γυριζουμε γυρω απο τα ιδια.
    Η ζωη δεν ειναι μια ευθεια....να την ζουμε συμφωνα με ενα manual...
    Μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου...
    αυτο ακριβως εννοουσα και εγω...

Όνομα:
    Μαρια

Eυκολο????Μην σας πω πως μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ!!!!κ ειμαι κ ψιλοασχετη,οχι να εχω διαβασει κιολας....Θα ηθελα την ερμηνεια σε πιο γηινη γλωσσα,πιο πρακτικα,πιο καθημερινα....Τελος παντων σημερα ειπα να ξεχασω το δυσκολο ομολογουμενως καρμα μου κ να διασκεδασω λιγο στο καρναβαλι των μικρων που βγηκα με την τριχρονη κορουλα μου κ χορεψαμε πολυ...Ευχομαι σε ολους σας καλο καρναβαλι!!!

Όνομα:
    Κατερίνα

Καλησπέρα, με μένα συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο στο νότιο δεσμό έχω αιγόκερω στον 4ο οίκο και βόρειο δεσμό στον καρκίνο στον 10ο οίκο είναι δυνατόν αυτό,εννοώ να έχω στους οίκους αυτούς το απέναντι ακριβώς ζώδιο.Πώς εξηγείται κάτι τέτοιο;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)