- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
Thread: Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;
-
13-02-2009, 03:04 PM #11
Re: Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;
Καλά κατάλαβες. Έχεις τάση να ...επανασυνδέεσαι.
Οι 5ος και 7ος έχουν να κάνουν (συν τοις άλλοις) με τις γκομενικές και τις επίσημες σχέσεις. Οι ανάδρομοι (χοντρά χοντρά στο λέω τώρα) έχουν να κάνουν με παρελθόν, για να υπάρξει επανασύνδεση πρέπει να έχει προηγηθεί σύνδεση που διακόπηκε, άρα μιλάμε για κάτι παρελθοντικό.
Ο Ποσειδώνας βέβαια δεν είναι ...καλό πράμα, οπουδήποτε κι αν τον έχεις, αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει κι αυτός
Ο Δίας στον Καρκίνο νέτος σκέτος είναι σε καλή θέση αστρολογικά (έξαρση) και σε συνδέει και αυτό με το παρελθόν, είναι και συμπονετικός πολύ εκεί, είναι της οικογένειας, άρα θέλει να μην χωρίζει και αν χωρίζει θέλει να τα ξαναφτιάχνει.
Τώρα, αν μου εξηγήσεις πώς μπορείς να επανασυνδεθείς με άτομα από το ...μέλλον θα σου πω και για αυτόβλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος?
.....οτι όλα στην αστρολογία λειτουργούν συνδιαστικά, δίνουμε περισσότερη 'βαρύτητα' σε κάποιο από όλα αυτά -- και ειδικά κατόπιν στις όψεις μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου? (στην δική μου περίπτωση 'Ηλιος κυβερνήτης 1ου τρίγωνο με Ουρανό κυβερνήτης 7ου).
Αν πχ είχα τα παραπάνω στοιχεία αλλά πολύ δυσμενή όψη 1ου-7ου θα άλλαζε κάτι, κτλ?
Το τριγωνάκι αυτό μόνο του μας δείχνει ότι υπάρχει μια πιο έντονη διάθεση από εσένα για να ανανεώνεται η σχέση που έχεις, να μην είναι συμβατική και να μην βαλτώνει, καθώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Μπορεί ακόμα και να δείχνει μια βιασύνη από τη μεριά σου που αφήνει τον σύντροφό σου πίσω, αν δεν έχει τον ίδιο ρυθμό με εσένα. Όπως και να έχει, και η εικόνα των συντρόφων που σε τραβάνε μάλλον θα είναι διαφορετική σε κάτι από το μέσο όρο.
Αν η όψη ήταν δυσμενής, θα ήσουν εκρηκτική στις σχέσεις σου, μάλλον δεν θα στέριωνες σύντροφο, θα ήσουν πολύ εριστική και ξεροκέφαλη, με ιδιοτροπίες στο σεξ, ίσως όσο εύκολα έκανες σχέση τόσο εύκολα θα την χάλαγες και θα έπρεπε να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αποδεχθείς ότι κάποιες φορές πρέπει να ακούς τον άλλο και ότι δεν έχεις πάντα δίκιο. Αυτά φυσικά στην περίπτωση που δεν θα υπήρχαν άλλες όψεις που να αντιστρέφουν την εικόνα και να λειτουργούν βοηθητικά. :bigsmile:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-02-2009, 03:39 PM #12
Δεν θα σου δώσω αστρολογική συμβουλή (ενδείξεις κλπ). Θα σου πω όμως το εξης. Πρώτα πρέπει να δεις με αυτοκριτική διάθεση για ποιό λογο τα τσουγκρίσατε και για ποιο λόγο επιθυμείς την επανασύνδεση (πληγωμένος εγωισμός μήπως.
Αν είναι τελιικά να συμβεί η επανασύνδεση θα συμβεί αλλά να έχει υπόψη σου ότι οταν η επιθυμία γίνεται εμμονή υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει απλός παρατηρητής της ζωής και όχι πρωταγωνιστής και συμμέτοχος
-
13-02-2009, 03:43 PM #13
-
13-02-2009, 06:20 PM #14
Σ'ευχαριστώ πολύ Μητσάκο για την απάντηση.
Όσο για το
Τώρα, αν μου εξηγήσεις πώς μπορείς να επανασυνδεθείς με άτομα από το ...μέλλον θα σου πω και για αυτό
που φαντάζομαι 'κολλάει' στο
βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος? που είπα, αυτό που εννοούσα ήταν αν έχει να κάνει με πρόσωπα απο το παρελθόν γενικά (δηλαδή όχι μόνο με άτομα που υπήρχε ερωτική σχέση) αλλά η απάντησή σου με κάλυψε, αφού μιλάμε για 5ο και 7ο (αν και, φυσικά, για 7ο θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει και εκ νέου συνεργασίες φαντάζομαι με πρώην συνεργάτες/συνέταιρους)
Τώρα για τα υπόλοιπα... έχω απλά να πω πως θεωρώ τον Ποσειδώνα παρεξηγημένο ΄και πως... όσο και αν έχει ο καθένας μας τάσεις συνδέσμων με το παρελθόν, επανασυνδέσεων και τα λοιπά, ε, it also takes two to tango. E?
Kαι πάλι ευχαριστώ!
Δ.Jusqu’ici, tout va bien...
-
14-02-2009, 09:53 PM #15
Οχι Μητσάκο. Σε μένα αναφέρεται (αν κατάλαβα καλά...)
Ψαχνω να βρω λίγο χρόνο να αναλύσω λεπτομερώς όλα αυτά που είπαμε γιατί δυστυχώς αυτό το διάστημα είμαι πολύ πιεσμένη και χρειάζομαι χρόνο για να αφιερώσω...
Moutro αν αναφερόσουν σε μένα, ευχαριστώ για τη μη αστρολογική συμβουλή... Τις περισσότερες φορές χρειάζονται αυτές σε μεγαλύτερο βαθμό...
-
20-02-2009, 12:11 PM #16
-
20-02-2009, 01:05 PM #17
-
20-02-2009, 01:59 PM #18
Καλημέρα σε όλους,
Κάτι έχει τον τελευταίο καιρό και όλοι χωρίζουν και θέλουν επανασύνδεση. Μια απο τα ίδια και γω.
Απλη ερώτηση, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα απο μένα να μου πει. Όταν στη συναστρία ο Ηλιος μου και ό ήλιος του άλλου κάνουν τρίγωνο, αυτή θεωρείται όψη που κάνουν τα φώτα?
-
20-02-2009, 02:24 PM #19
-
20-02-2009, 02:30 PM #20
Ευχαριστώ, Μητσάκο!
Μια και σε βρήκα να ρωτήσω και άλλα... :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.