s
Κρόνος Αντίθεση Ερμής
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    high

Κρόνος Αντίθεση Ερμής

Έχω να κάνω μια ερώτηση- δήλωση- παράπονο:
    Αυτός ο συνδυασμός Κρόνος αντίθεση Ερμής ΄πόσο άτιμος μπορεί να είναι;
    Με ήλιο στους Ιχθείς, Ερμή στον 7ο στους Ιχθείς όταν γίνεται αντίθεση, έχω άδικο να έχω τη χειρότερη άποψη;
    Πότε θα ξαναγίνει με το καλό κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτε άλλο για να προετοιμάζομαι..

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Κρόνος Αντίθεση Ερμής

Xμ για τί ακριβώς μιλάς? Γενέθλιο, διέλευση, ηλιακή επιστροφή...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by mak_morfo@yahoo.gr View Post
    Έχω να κάνω μια ερώτηση- δήλωση- παράπονο:
    Αυτός ο συνδυασμός Κρόνος αντίθεση Ερμής ΄πόσο άτιμος μπορεί να είναι;
    Με ήλιο στους Ιχθείς, Ερμή στον 7ο στους Ιχθείς όταν γίνεται αντίθεση, έχω άδικο να έχω τη χειρότερη άποψη;
    Πότε θα ξαναγίνει με το καλό κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτε άλλο για να προετοιμάζομαι..
    Προφανως για να ρωταει ποτε θα ξαναγινει ,μιλαει για διελευση και αφου ο ηλιος και ο ερμης ειναι στους ιχθυς ,ο κρονος ειναι στην παρθενο(αντιθεση) και ο ουρανος στους ιχθυς(συνοδο).Μαλλον την επιασε η αντιθεση στον αξονα 1-7 οικου και δεν θα ειχε καλα αποτελεσματα......
    Για το ποτε θα ξανα γινει εχω διαβασει αυτο,αλλα θα πρεπει να δεις αν σε πιανει στις μοιρες που βρισκετε ο ηλιος και ο ερμης σου:
    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αναφέρετε ότι αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη γίνεται κοντά στο τελευταίο χτύπημα της αντίθεσης Κρόνου-Ουρανού. Το 2009 θα ξαναέχουμε ακριβείας αντίθεση και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, χώρια που ξαναπαίζει το σενάριο και το 2010. Γιατί γράφετε ότι είναι το τελευταίο;
    Μια διευκρινηση....;
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Προφανως για να ρωταει ποτε θα ξαναγινει ,μιλαει για διελευση και αφου ο ηλιος και ο ερμης ειναι στους ιχθυς ,ο κρονος ειναι στην παρθενο(αντιθεση) και ο ουρανος στους ιχθυς(συνοδο).Μαλλον την επιασε η αντιθεση στον αξονα 1-7 οικου και δεν θα ειχε καλα αποτελεσματα......
    Για το ποτε θα ξανα γινει εχω διαβασει αυτο,αλλα θα πρεπει να δεις αν σε πιανει στις μοιρες που βρισκετε ο ηλιος και ο ερμης σου:

Μια διευκρινηση....;
    Αστρολογία για όλους - View Single Post - <font color="#6699FF">Προβλέψεις</font> Σεληνιακό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2008 :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    high

το καλά δε ,λέγεται και με ωροσκόπο επίσης Παρθένο, ξέχασα να αναφέρω...Ρωτάω για διελεύσεις

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)