s
Απορία για τις όψεις.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Απορία για τις όψεις.

Καλησπέρα !
    Είμαι σχετικά καινούργιο μέλος , εχω διαβάσει αρκετά άρθρα και δημοσιευσεις στο myhoroscope και θα ήθελα να μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία που έχω .Διαβάζοντας τα άρθρα αναφέρουν αρκετά συχνά για θετικές και αρνητικές όψεις , δεν ξ'ερω ποιές όψεις θεωρούνται αρνητικές και ποιές θετικές ..δηλαδή η σύνοδος τη όψη είναι ..? το τετράγωνο ...κ.ο.κ.
    Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να κάνω την ερωτησή μου ..προσπάθησα να γράψω αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί "εδω"
    Ευχαριστώ πολύ.

ι

Re: Απορία για τις όψεις.

Quote Originally Posted by cymbalta View Post
    Καλησπέρα !
    Είμαι σχετικά καινούργιο μέλος , εχω διαβάσει αρκετά άρθρα και δημοσιευσεις στο myhoroscope και θα ήθελα να μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία που έχω .Διαβάζοντας τα άρθρα αναφέρουν αρκετά συχνά για θετικές και αρνητικές όψεις , δεν ξ'ερω ποιές όψεις θεωρούνται αρνητικές και ποιές θετικές ..δηλαδή η σύνοδος τη όψη είναι ..? το τετράγωνο ...κ.ο.κ.
    Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να κάνω την ερωτησή μου ..προσπάθησα να γράψω αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί "εδω"
    Ευχαριστώ πολύ.

ι
    http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%...%E5%E9%F2.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

H ερώτησή σου τέθηκε στο σωστό μέρος, μην ανησυχείς Εάν θέλεις λίγο παραπάνω μελέτη κάποιοι συγκεντρωμένοι σύνδεσμοι βρίσκονται εδώ

!!Εισαγωγή στην Αστρολογία... - Αστρολογία για όλους

μη βιαστείς να τα αποστηθίσεις όλα ούτε να τα πιάσεις απαραίτητα με τη σειρά, η αστρολογία χρειάζεται χρόνο για να την αφομοιώσεις επειδή είναι συνδυαστική. Καλή συνέχεια!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    H ερώτησή σου τέθηκε στο σωστό μέρος, μην ανησυχείς Εάν θέλεις λίγο παραπάνω μελέτη κάποιοι συγκεντρωμένοι σύνδεσμοι βρίσκονται εδώ

!!Εισαγωγή στην Αστρολογία... - Αστρολογία για όλους

μη βιαστείς να τα αποστηθίσεις όλα ούτε να τα πιάσεις απαραίτητα με τη σειρά, η αστρολογία χρειάζεται χρόνο για να την αφομοιώσεις επειδή είναι συνδυαστική. Καλή συνέχεια!
    Ευχαριστώ πολύ ...!

Όνομα:
    Μιάρ

Καλησπερα εχω και εγω καποιες αποριες σχετικα για καποιες οψεις!!!
    Ξερω ότι δεν απαντατε σε προσωπικες ερωτησεις για προβλεψειs αλλα θα γίνουν 2 όψεις ταυτοχρονα στο γενεθλιο ωροσκόπιο μου που μου τραβηξαν την προσοχη και απλά θα ήθελα να μαθω πως θα επηρεαζαν καποιον ανθρωπο 2 τοσο σημαντικες όψεις . Είμαι γεννημένη 7-2-1980 έχω Κρόνο 26° 08' 17" R στην παρθενο και τον σεπτεμβρη θα κανει οψη συνοδου με τον κρονο ενώ την ιδια περιοδο θα κανει συνοδο ο ηλιος μου με τον δια σε αναδρομη πορεια!!!Υπαρχει περιπτωση να με σωσει ο διας η…..θα με τσακίσει για ακόμη μια φορά ο Κρόνος, συνοδός Κρόνου με Κρόνο δεν συμβαίνει συχνα μαζι με συνοδο Δια Ηλιου!! ΥΓ.ο Κρόνος μου είναι στον 2ο οικο ενώ ο διας(παρθενος) στον 1ο οικο

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by υδροχοος.. View Post
    Καλησπερα εχω και εγω καποιες αποριες σχετικα για καποιες οψεις!!!
    Ξερω ότι δεν απαντατε σε προσωπικες ερωτησεις για προβλεψειs αλλα θα γίνουν 2 όψεις ταυτοχρονα στο γενεθλιο ωροσκόπιο μου που μου τραβηξαν την προσοχη και απλά θα ήθελα να μαθω πως θα επηρεαζαν καποιον ανθρωπο 2 τοσο σημαντικες όψεις . Είμαι γεννημένη 7-2-1980 έχω Κρόνο 26° 08' 17" R στην παρθενο και τον σεπτεμβρη θα κανει οψη συνοδου με τον κρονο ενώ την ιδια περιοδο θα κανει συνοδο ο ηλιος μου με τον δια σε αναδρομη πορεια!!!Υπαρχει περιπτωση να με σωσει ο διας η…..θα με τσακίσει για ακόμη μια φορά ο Κρόνος, συνοδός Κρόνου με Κρόνο δεν συμβαίνει συχνα μαζι με συνοδο Δια Ηλιου!! ΥΓ.ο Κρόνος μου είναι στον 2ο οικο ενώ ο διας(παρθενος) στον 1ο οικο
    Aγαπητη υδροχοος

Το οτι ο Κρονος κανει συνοδο με τον Γενεθλιο Κρονο σου , σημαινει οτι αρχικα οτι μπαινεις στην υπεροχη ηλικια των τριαντα η επομενη γυρω στα 58 (οποτε εχουμε καιρο για εκεινη ) και η τελικη στα 87 (χλωμο με τα νεα δεδομενα του προσδοκιμου μεσου ορου ζωης στην χωρα μας ) . Η επιστροφη του Κρονου σηματοδοτει το τελος της νεοτητας και την εισοδο στην ενηλικη ζωη. Ειναι η στιγμη κατα την οποια εισερχεσαι σε νεες προκλησεις και καινουρια επιπεδα ζωης. Η επιστροφη του Κρονου σηματοδοτει μια νεα εποχη στην οποια τα αποτελεσματα των εργων των προηγουμενων χρονων ερχονται στην επιφανεια ( Κρονος - Καρμα - Αιτια /Αποτελεσμα ) . Συνηθως σε αυτη την εποχη η ζωη επιταχυνεται και ξεκαθαριζονται πολλα πραγματα απο το παρελθον. Με λιγα λογια ξεκινα μια νεα περιοδος στην ζωη σου , η οποια μπορει να σηματοδοτηθει με τα "χ" , "ψ" και "ω" γεγονοτα. Ειναι μια περιεργη περιοδος στην οποια πραγματα τελειωνουν , η σκληρη πραγματικοτητα τελικα αναδυεται μεσα απο την αντιληψη του οτι εχουμε μεγαλωσει και το βαρος της εκαστοτε κοσμοθεωρειας γινεται αισθητο. Στην περιοδο αυτη , μπορει να εμφανιστουν αρκετες ευκαιριες απο τις οποιες οι οποιες επιλογες και αποφασεις καθοριζουν την μετ'επειτα ζωη μας.
    Στην επιστροφη του Κρονου , αντιλαμβανομαστε τα μαθηματα των προηγουμενων χρονων και "δεσμων" και τελικα αποφασιζουμε αν θα σπασουμε τις αλυσιδες ή οχι. Επισης ειναι η περιοδος στην οποια η θεληση μας βρισκεται στον μεγιστο βαθμο , και επομενως οι πραξεις μας ειναι ολες υπο την σκια της δικης μας ευθυνης και οχι των αλλων.
    Δεν ειναι παντα μια ευχαριστη περιοδος αλλα μπορουμε να την αξιοποιησουμε αν εχουμε καποιον συγκεκριμενο στοχο και σκοπο καπω απο το πρισμα της υπευθυνοτητας και της αποτελεσματικοτητας. Προσωπικα θεωρω οτι τα ατομα τα οποια δεν εχουν εγκαταλειψει την παιδικη τους αθωοτητα , πραγματικα υποφερουν.

Συγκεκριμενα σε εσενα , η επιστροφη αφορα τα ζητηματα του 2ου οικου. Μερικα απο αυτα ειναι η ασφαλεια οικονομικη ή αισθηματικη , οι αξιες , τα κεκτημενα , οι ικανοτητες , οι αισθησεις και αναγκες και γενικοτερα οτι πηγαζει απο εσενα και οχι απο τους αλλους.

Στην Παρθενο ισως να εχει να κανει με τις εμπειριες σου και την διανοηση σου , εννοωντας οτι θελωντας να καθιερωσεις την αξια σου και την θεση σου μεσα στα παραπανω ζητηματα θα χρειαστει να απαλλαγεις απο ιδιες (ή να προσομοιωσεις νεες ) κυριως μεσα απο την καθημερινη συνδιαλλαγη σου με τους αλλους . Θα πρεπει να δωσεις σημασια στην πρακτικοτητα , στην ακριβια και στην δομηση καθε ειδους συνδιαλλαγης οι οποιες θα αφορουν τα παραπανω ζητηματα . Επισης να δωσεις μεγαλη σημασια στην υγεια και την υγιεινη ζωη καθως ο Κρονος φερνει θεματα μεσα απο την Παρθενο που αφορουν τον υγιεινο τροπο - και σκεψη , θα ελεγα - ζωης ...

με εκτιμηση
    Cancerian !!

Όνομα:
    Μιάρ

Όποτε δεν με σώζει ο Δίας…αν κρίνω το πόσο χαλιά ήταν το 2008 με την είσοδο του Κρόνου στην παρθένο φαντάσου τι έχει να γίνει παρακάτω…με την συνοδό (ε ρε γλέντια)
    ΣΆευχαριστω!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by υδροχοος.. View Post
    Όποτε δεν με σώζει ο Δίας…αν κρίνω το πόσο χαλιά ήταν το 2008 με την είσοδο του Κρόνου στην παρθένο φαντάσου τι έχει να γίνει παρακάτω…με την συνοδό (ε ρε γλέντια)
    ΣΆευχαριστω!!!
    Αγαπητη υδροχοος ,

Δεν εκανα αναφορα καπου στο προηγουμενο ποστ μου για το αν θα σε "σωσει" ή οχι ο Διας , μιας και δεν εκανα καμμια ερμηνεια στην συνοδο που σε ενδιεφερε. Η επιστροφη του Κρονου οπως ξανα ανεφερα δεν σημαινει κατι κακο !!

με εκτιμηση
    Cancerian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)