s
Εμπεριεχόμενα ζώδια, σύστημα άνισης οικοθεσίας και οι αστρολόγοι του παρελθόντος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Ντίνα

Εμπεριεχόμενα ζώδια, σύστημα άνισης οικοθεσίας και οι αστρολόγοι του παρελθόντος

Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία που μου δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα, καθώς προσπαθούσα να ερμηνεύσω κάποιες διελεύσεις.Στον γενέθλιο χάρτη μου και στα πολύ κοντινά μου πρόσωπα έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους οίκους υπάρχουν εμπεριεχώμενα κάποια ζώδια και την ακμή κάποιων άλλων οίκων την καταλαμβάνει το ίδιο ζώδιο.Π.χ. στο δικό μου ωροσκόπιο, η ακμή του 4ου και του 5ου οίκου είναι στον Καρκίνο, ενώ η Παρθένος και οι Ιχθύες είναι εμπεριεχώμενοι στον 6ο-12ο αντίστοιχα.
    Επίσης όλοι οι οίκοι μου δεν καταλαμβάνουν τις ίδιες μοίρες.Αυτό μπορούσα να το δω γιατί υπάρχει το σχετικό πρόγραμμα στο site σας, οπότε και διευκολύνθηκα.
    Ένας αστρολόγος τη δεκαετία του '70, ή ακόμα και του '80, που δεν είχε τη δυνατότητα να έχει κάποιον υπολογιστή άρα και να βγάλει μέσω κάποιου αστρολογικού λογισμικού τον αστρολογικό χάρτη του πελάτη του, πώς μπορούσε να διακρίνει αν υπήρχε εμπεριεχώμενο ζώδιο σε κάποιον οίκο και πώς μπορούσε να μετρήσει πόσες μοίρες θα καταλαμβάνει ο κάθε οίκος στον αστρολογικό χάρτη;
    Δε θα ήθελα να μου αναλύσετε τον όλο τρόπο(ποτέ δεν ήμουν πολύ καλή στα μαθηματικά), αλλά θα μου έφτανε αν μου λέγατε ότι οι υπολογισμοί που έκανε για να βρει τον ωροσκόπο, άρα και την ακμή του 1ου οίκου τον βοηθούσαν να βγάλει και όλους τους άλλους οίκους με το σύστημα της άνισης οικοθεσίας.
    Ελπίζω να μη σας κούρασα πολύ με την ερώτησή μου.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Φιλικά,
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Τίνα

Re: Εμπεριεχώμενα ζώδια, σύστημα άνισης οικοθεσίας και οι αστρολόγοι του παρελθόντος

Καλησπερα
    για να βρουμε τον Ωροσκοπο κ κατ επεκταση την υπολοιπη οικοθεσια,αυτο που χρειαζομαστε ειναι 2 βιβλια, τις αστρολογικες εφημεριδες κ τους πινακες του Ραφαελ.
    Απο τις αστρολογικες εφημ. βρισκουμε την προσωπικη μας αστρικη ωρα το St.( siderial time), η ωρα που δινουν οι εφημ. ειναι για Λονδινο κ ωρα 12 το μεσσημερι.Γνωριζοντας το γεωγραφικο μηκος κ πλατος, μετατρεπουμε το μηκος σε ωρες, πολλαπλασιαζοντας επι 4 ( καθε 4 λεπτα αλλαζει η μοιρα) .
    Το μηκος αυτο το προσθετουμε στο St.κ επισης προσθετουμε η αφαιρουμε κ τον χρονο που η γεννηση μας απεχει απο το μεσσημερι . ΠΧ. αν καποιος γεννηθηκε ωρα Γκρηνουιτς στις 21.00 στην Αθηνα, απο τις 12 το μεσημερι εχουμε +7 ωρες.
    Με λιγα λογια χρειαζομαστε την Αστρικη ωρα,το Γεωγραφικο μηκος κ την ωρα γεννησης για να προστεθει η να αφαιρεθει απο την ωρα που δινει η εφημεριδα.
    Οταν βρουμε το αποτελεσμα πηγαινουμε στους πινακες του Ραφαελ κ βρισκουμε τον Ωροσκοπο κ ολη την οικοθεσια.
    Κ παντα δινουμε προσοχη αν εχουμε θερινη ωρα.κ να προσθεσω οτι ειδικα στην χωρα μας πιο διαδεδομενα εγιναν τα αστρολογικα προγραμματα απο το 1990 κ μετα.
    Ελπιζω να εγινα κατανοητη γιατι οπως καταλαβαινεις τα τελευταια χρονια κ εγω απο προγραμμα βλεπω τους χαρτες.

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Εμπεριεχώμενα ζώδια, σύστημα άνισης οικοθεσίας και οι αστρολόγοι του παρελθόντος

Μάλιστα....Νομίζω ότι με κάλυψες αρκετά!!!χαχαχαχαχαχα :bigsmile: ευτυχώς που υπάρχουν και τα προγράμματα στον Η/Υ!!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Μάλιστα....Νομίζω ότι με κάλυψες αρκετά!!!χαχαχαχαχαχα :bigsmile: ευτυχώς που υπάρχουν και τα προγράμματα στον Η/Υ!!!!!

Καλημερα! φυσικα ευτυχως κ υπαρχουν τα προγραμματα γιατι ετσι δεν καταναλωνουμε χρονο στις πραξεις ( οπως ειδες απεφυγα να αναφερθω σε μαθηματικα) κ δινουμε βαρυτητα στην αναλυση, να προσθεσω μονο οτι κ η μοιρα της σεληνης βγαινει με πραξεις πολυ ευκολοτερα ομως.

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Εμπεριεχόμενα ζώδια, σύστημα άνισης οικοθεσίας και οι αστρολόγοι του παρελθόντος

Καλά, εντάξει ό,τι πεις!!!! Εγώ μια ταπεινή καθηγήτρια ξένων γλωσσών είμαι. Με τα μαθηματικά αφήνω να ασχοληθούν άλλοι :toung:

Φιλικά,
    libraD

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)