s
Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη...

Γεια σας
    Καινούριος εδώ αλλά ήδη έχω ψάξει και έχω βρεί διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν τον χάρτη μου και όχι μόνο.
    Έχω κάποιες απορίες και οποιοι μπορούν ας με βοηθήσουν.
    Με απασχολεί η ερμηνεία του χιαστί στον γενέθλιο χάρτη μου.
    Χιαστί κάνει ο κρόνος και ο άρης με το βέρτεξ μου, κλήρος τύχης με λίλιθ, ερμής και χείρων με βόρειο δεσμό, λίλιθ με ποσειδώνα.
    Τα στοιχεία μου ειναι:

21 Μαίου 1978, 13.10 , Αθήνα

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Όψεις χιαστί στον γενέθλιο χάρτη...

http://www.myhoroscope.gr/107-%E2%E9...%FC%F8%E7.html

Διαβασε αυτο για την καλυτερη κατανοηση των οψεων....και εστιασου για αρχη σε οψεις αναμεσα σε πλανητες για να μην "χαθεις".
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Ήμουν σαφής πως θέλω ερμηνεία των συγκεκριμένων που έγραψα. Γνωρίζω καλά τις όψεις (τις βασικές).
    Λέτε να μην ήξερα τα τετράγωνα και τα τρίγωνα και να άρχιζα από το χιαστί; :bigsmile:
    Ευχαριστώ πάντως που ασχοληθήκατε.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Εάν ήσουν και λίιιιιιιγο πιο ευγενικός αγαπητέ μου Ταύρε θα ήταν καλύτερα για τις απαντήσεις σου Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τι γνωρίζεις, ούτε σε γνωρίζουμε άλλωστε και ούτε μας γνωρίζεις, δεν σε μαλώνουμε γι αυτό σε παρακαλώ πολύ μη μας μαλώνεις. Και για να σε προφτάσω αυτό ακριβώς το ύφος έχει το μήνυμά σου, είτε το κατάλαβες είτε όχι.

Καλή συνέχεια.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by pepromeno View Post
    Γεια σας
    Καινούριος εδώ αλλά ήδη έχω ψάξει και έχω βρεί διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν τον χάρτη μου και όχι μόνο.
    Έχω κάποιες απορίες και οποιοι μπορούν ας με βοηθήσουν.
    Με απασχολεί η ερμηνεία του χιαστί στον γενέθλιο χάρτη μου.Χιαστί κάνει ο κρόνος και ο άρης με το βέρτεξ μου, κλήρος τύχης με λίλιθ, ερμής και χείρων με βόρειο δεσμό, λίλιθ με ποσειδώνα.
    Τα στοιχεία μου ειναι:

21 Μαίου 1978, 13.10 , Αθήνα

Ευχαριστώ
    Αρχικά θα σου πω ότι το αν απαντήσει ή όχι κάποιος στα ερωτήματα που θέτεις βασίζετε στη καλή διάθεση που έχει ή όχι. Από όσους ασχοληθούν, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα πάρεις την απάντηση που θέλεις ή ότι θα την κατανοήσεις κιόλας ή ότι θα είναι και σωστή.(το site ενημερώνει για όλα αυτά)
    http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%F1%E5%E9.html
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F4%E1%F2.html

Στο link που σου παρέθεσα περιγράφετε η όψη που σε ενδιαφέρει (δεν ξέρω αν κατάφερες πάνω στην ανυπομονησία σου να φτάσεις στην μέση του άρθρου.)

Επίσης θα σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα για την λιλιθ, τους δεσμούς της σελήνης, τον κλήρο της τύχης κτλ(δεν ξέρω αν ασχολήθηκες ή αν δεν τα καταλαβες).Πρέπει ακόμα ο τρόπος που ρωτάς να είναι τέτοιος ώστε να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι τι ρωτάς ακριβώς(ο χώρος είναι τέτοιος που πολλές φορές γίνονται παρανοήσεις και επίσης δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κοιτάξει τον χάρτη σου επείδη τον παραθέτεις)

Τέλος θα σου αναφέρω ότι σκοπός του site είναι η ανταλλαγή απόψεων και όχι ο εφοδιασμός “ μασημένης τροφής” ,και ακόμα αν γίνει αυτό ,ο ερωτών έχει δείξει τουλάχιστον καλή διαγωγή και διάθεση να μάθει περισσότερα.
    Σου ευχομαι καλές αναζητήσεις.....και συγγνώμη για το OFFTOPIC!!!!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Εάν ήσουν και λίιιιιιιγο πιο ευγενικός αγαπητέ μου Ταύρε θα ήταν καλύτερα για τις απαντήσεις σου Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τι γνωρίζεις, ούτε σε γνωρίζουμε άλλωστε και ούτε μας γνωρίζεις, δεν σε μαλώνουμε γι αυτό σε παρακαλώ πολύ μη μας μαλώνεις. Και για να σε προφτάσω αυτό ακριβώς το ύφος έχει το μήνυμά σου, είτε το κατάλαβες είτε όχι.

Καλή συνέχεια.
    Ως Δίδυμος (και όχι Ταύρος) με ωροσκόπο Παρθένο και ερμή στον Ταύρο νομιζω πως με χαρακτηρίζει ο σαρκαστικός λόγος και ο άμεσος.
    'Αλλωστε αν σας "μάλωσα" με την απάντηση μου το ίδιο ακριβώς κάνετε και σεις σε μένα :bigsmile:

Θα ήταν χρήσιμο πάντως από το να διαβάσω απαντήσεις που αφορούν ίσως εναν όντως "επιθετικό" μου γραπτό λόγο (λυπάμαι αλλά ο γραπτός λόγος εύκολα παρανοείται και επίσης αν κάποιος προσέξει πως γράφω θα διαπιστώσει πως έχω ευγένεια που είναι αυτή που αρμόζει. Το υπόλοιπο ήταν μια ειλικρινής χιουμοριστική και καθαρή αντίδραση.
    Καλό είναι εφόσον μέσα από την αστρολογία μελετάμε την διαφορετικότητα, και αυτό είναι το γοητευτικό, να ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα σύμφωνα με αυτήν και όχι όπως θα θέλαμε. Ένα από τα μαθήματα ζωής που έχω πάρει είναι να δεχομαι την διαφορετικότητα των άλλων.
    Λυπάμαι που πήρε αυτη την τροπή το θέμα. Νομίζω πως πέρα από το "ύφος" του γραπτού μου που παρανοήθηκε για τους λόγους που εξήγησα, δεν δέχομαι καμία άλλη υπόδειξη συμπεριφοράς.
    ΄Οσο αφορά τα άρθρα τα έχω διαβάσει και δεν βρήκα πως ερμηνεύονται τα συγκεκριμένα που ρώτησα. Γι αυτό και τα ρώτησα.
    Επίσης για να φτάσω στο επίπεδο ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών προυποθέτει μελέτη - κάτι δηλαδή που κάνω και ζήτησα την βοηθεια σας...

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αρχικά θα σου πω ότι το αν απαντήσει ή όχι κάποιος στα ερωτήματα που θέτεις βασίζετε στη καλή διάθεση που έχει ή όχι. Από όσους ασχοληθούν, δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα πάρεις την απάντηση που θέλεις ή ότι θα την κατανοήσεις κιόλας ή ότι θα είναι και σωστή.(το site ενημερώνει για όλα αυτά)
    http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%F1%E5%E9.html
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F4%E1%F2.html

Στο link που σου παρέθεσα περιγράφετε η όψη που σε ενδιαφέρει (δεν ξέρω αν κατάφερες πάνω στην ανυπομονησία σου να φτάσεις στην μέση του άρθρου.)

Επίσης θα σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα για την λιλιθ, τους δεσμούς της σελήνης, τον κλήρο της τύχης κτλ(δεν ξέρω αν ασχολήθηκες ή αν δεν τα καταλαβες).Πρέπει ακόμα ο τρόπος που ρωτάς να είναι τέτοιος ώστε να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι τι ρωτάς ακριβώς(ο χώρος είναι τέτοιος που πολλές φορές γίνονται παρανοήσεις και επίσης δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να κοιτάξει τον χάρτη σου επείδη τον παραθέτεις)

Τέλος θα σου αναφέρω ότι σκοπός του site είναι η ανταλλαγή απόψεων και όχι ο εφοδιασμός “ μασημένης τροφής” ,και ακόμα αν γίνει αυτό ,ο ερωτών έχει δείξει τουλάχιστον καλή διαγωγή και διάθεση να μάθει περισσότερα.
    Σου ευχομαι καλές αναζητήσεις.....και συγγνώμη για το OFFTOPIC!!!!!!
    Την ερμηνεία την γενική την γνωρίζω, πιο συγκεκριμένα με αυτά που έγραψα ήθελα μια βοήθεια
    Σε ευχαριστώ και πάλι που ασχολήθηκες.

Γειά σας κι από εμένα και συγχαρητήρια! από τις απαντήσεις που δίνεται σε άλλους βγάζω νόημα και για τις δικές μου όψεις. Θα παρακαλούσα αν ξέρει κανείς να μου πει σε συναστρία, Αφροδίτη εξάγωνο με ΄Αρη και Σελήνη και Πλούτωνα, Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα και ΄Αρη σύνοδος Πλούτωνα...είναι καλό...?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τις παρανοήσεις που εμπεριέχει ο γραπτός λόγος, άλλη μία ευκαιρία λοιπόν να τις διαπιστώσεις και να τις επιβεβαιώσεις - ειδικά σε έναν χώρο που είσαι νεοεισερχόμενος. Πρότασή μου λοιπόν, όποτε γράφεις κάτι να το διαβάζεις και να το εξετάζεις δύο φορές, μία κανονική και μία με το μάτι κάποιου που πιθανόν να παρεξηγηθεί.

Στην ερώτησή σου τώρα, επειδή κλήροι - βερτεξ - δεσμοί - λίλιθ είναι μαθηματικά σημεία και όχι φυσικά σώματα, πρώτον οι όψεις που μας ενδιαφέρουν όταν κάνουν είναι το πολύ των τριών πρώτων τάξεων, σύνοδος αντίθεση τετράγωνο - πολλοί αστρολόγοι λαμβάνουν υπ' όψη τους μόνο τη σύνοδο - και δεύτερον οι ανοχές των όψεων είναι ελάχιστες, συνήθως μία και σπανιότερα μέχρι δύο μοίρες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το χιαστί που είναι από μόνο του μία διφορούμενη και βραδυφλεγής όψη, είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν ερμηνευτεί να αναγνωριστεί στον χαρακτήρα και να συνειδητοποιηθεί ξεκάθαρα, ειδικά εάν δεν έχουμε «ξεσκονίσει» ολόκληρο τον υπόλοιπο χάρτη όπως επισήμανε στην αρχή και η giannas. Για να πάρεις μία ιδέα όμως μπορείς να συνδυάσεις τις έννοιες των σημείων/σωμάτων που σε ενδιαφέρουν με την ποιότητα ένωσης που δίνει το χιαστί (στην πραγματικότητα αυτό κάνουμε πάντα στην αστρολογία).

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by afroditi03 View Post
    Γειά σας κι από εμένα και συγχαρητήρια! από τις απαντήσεις που δίνεται σε άλλους βγάζω νόημα και για τις δικές μου όψεις. Θα παρακαλούσα αν ξέρει κανείς να μου πει σε συναστρία, Αφροδίτη εξάγωνο με ΄Αρη και Σελήνη και Πλούτωνα, Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα και ΄Αρη σύνοδος Πλούτωνα...είναι καλό...?
    Σίγουρα είναι καλό να υποβάλλεις ερωτήματα και απορίες σε ενότητες και θέματα που έχουν σχέση με αυτό που ρωτάς. Η κουβέντα εδώ αφορά όψεις χιαστί σε γενέθλιο χάρτη και όχι συναστρίες
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)