- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 39 of 39
Thread: Πώς γίνεται μια συναστρία??
-
01-02-2009, 11:02 PM #31
Re: Πώς γίνεται μια συναστρία??
Διαβασα σε ενα αρθρο οτι μπορω να ζητησω ενα χαρτι συναστριας απο το site.μπορει καποιος να με βοηθησει που να τον βρω?
-
01-02-2009, 11:06 PM #32
Στο πάνω μερος της σελίδας λέει καπου "Δωρεάν Ωροσκόπιο". Πατώντας εκεί θα βρείς όλες τις εφαρμογές μας!:bigsmile:
-
03-02-2009, 05:55 PM #33
γεια σας... ειμαι καινουργια και θα ηθελα να με βοηθησετε με καποια πραγματακια.. εμαθα για μενα τη γενεθλια αναλυση μου αλλα οσο και να προσπαθησα δε μπορω να καταλαβω την ερωτικη συναστρια. θα μπορουσε καποιος απλα να μου πει αν ταιριαζω με εναν ανθρωπο και αν εχουμε μελλον για κατι πιο σοβαρο? εγω ειμα γεννημενη 11/4/1986 11:00 αθηνα και αυτος 15/9/1984 23:00 αθηνα. αναμενω απαντηση.. ευχαριστω εκ των προτερω..
-
03-02-2009, 06:15 PM #34
Εγώ απλά θα σου πω ότι το πιο πιθανό είναι να χωρίσετε, αργά ή γρήγορα και για πολλούς λόγους, τους οποίους μπορείς και μόνη σου να δεις, αν σκεφτείς λογικά και όχι συναισθηματικά. Αυτό όμως είναι δική μου άποψη και εσύ μπορεί να ξέρεις περισσότερα.
Από εκεί και μετά, μπορείς να διαβάσεις αυτά
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F9%F4%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F0%E7%F2.html
Αν πάλι θες να κάνεις μια προσπάθεια (που φυσικά θα σου πάρει καιρό για να καταλήξει κάπου), μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους συνδέσμους που βρίσκονται σε αυτό το ποστ Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-02-2009, 10:20 PM #35
Καλησπερα παιδια.εχω μια ερωτηση μαλλον κοινοτυπη.Σε μια συναστρια σε ποιους πλανητες εστιαζουμε περισσοτερο για να μαθουμε το ζητουμενο?..αν κ κατα ποσο ταιριαζουμε?εγω βλεποντας την δικη μου με του αντρα μου...τρομαζω κ ας γνωριζω ελαχιστα αστρολογια.Ολες οι οψεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι, η τετραγωνα η αντιθεση η χιαστη....Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!
-
04-02-2009, 02:04 AM #36
σε ευχαριστω πολυ.. δε ξερεις ποσο καιρο παιδευομαι για μια ξεκαθαρη απαντηση.. νασαι καλα.!!!
-
13-02-2009, 01:34 PM #37
γεια σας παιδια ειμαι καινουργια..οταν υπαρχει αντιθεση σεληνης-ηλιου και απο τους 2 αυτο τι σημαινει? δηλαδη εγω εχω ηλιο στον ταυρο σεληνη στο λιονταρι κ ο αλλος ηλιο στον υδροχοο κ σεληνη στο σκορπιο..πολλοι αντιθεση ε??δεν ταιριαζουμε?
-
13-02-2009, 02:10 PM #38
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-02-2009, 02:17 PM #39
Επάνω στην μπάρα σε ένα σημείο λέει
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΚΟΥΙΖ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
BLOGS
FORUMS
Δωρεάν Ωροσκόπιο
Πας στο "Δωρεάν Ωροσκόπιο" και σου βγάζει κάποιες επιπλέον επιλογές. Κάνεις κλικ σε αυτήν που λέει "ερωτική συναστρία".
Για την ερμηνεία τώρα, αν και σου γράφω και αλλού, δες σε αυτό το ποστ, έχει πολλούς συνδέσμους που θα σε βοηθήσουν Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.