- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: ερωτηση σε φιλικη συναστρια?
-
12-02-2009, 03:45 PM #1
ερωτηση σε φιλικη συναστρια?
:bigsmile:καλημερα καλημερα.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πανω σε φιλικη συναστρια.το εβαλα με ερωτηματικο στο τιτλο γιατι το τελευταιο καιρο δεν ξερω και εγω ακριβως τι νιωθω.η σχεση αυτη περνα κατα εμενα πολυ γρηγορα πολλα σταδια μαζεμενα(σε ρυθμο ιλιγγιωδη θα ελεγα και αφου ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεοντα δηλαδη δυο σταθερα ζωδια αισθανομαι εντελως μπλοκαρισμενη εχω και το κρονο με αφροδιτη σε τετραγωνο καπακι και μεσα μου ειμαι να φυγω να μεινω δεν ξερω).ειμαι φιλοι με ενα νεαρο το τελευταιο διαστημα ο οποιος μου δινει καποια μυνηματα ερωτικα επισης αλλα αποφευγει οταν του μιλαω ξεκαθαρα να πει ουσιαστικα τι συμβαινει μεσα του.νομιζω οτι και αυτοσ ειναι μπερδευμενος δηλαδη(αυτο το καιρο ειναι φυσιολογικο γιατι γινονται κατι οψεις σουπερ με ποσειδωνα που επηρεαζουν τον ωροσκοπο μου και εγω δεν μπορω να ειμαι τοσο δυναμικη οσο θελω.συναισθηματικα εχω χασει την μπαλα).θα ηθελα να ρωτησω αν φαινεται απο την συναστρια τι τασεις υπαρχουν,προς τα που γερνει η ζυγαρια προς την φιλια ,προς τον ερωτα.ειμαι τοσο μπερδευμενη που εδω και 2 μερες αποφευγω να τον δω.δεν ξερω πως να αντιδρασω γιατι ειναι και μικροτερος 6 χρονια απο μενα και αισθανομαι λιγο μητρικα :bigsmile: για εκεινον και δεν θελω να χαλασει η σχεση μας αλλα οταν ειμαστε μαζι δεν αισθανομαι ανετα.παραξενο και μπερδευμενο μαλλον αυτο που ζηταω.αλλα θα ηθελα αν μποερειτε να μου πειτε αν υπαρχουν τασεις που να δειχνουν οτι τελικα παραμενουμε σε μια κατασταση αβεβαιοτητας η το θεμα ξεκαθαριζει μεταξυ μας μια και καλη.ειμαι 5/11/1984 στις 23 00 και ειναι 18/09/1990 στις 12 το μεσημερι ακριβως αυτος ρεν της γαλλιας και εγω αθηνα.ευχαριστω πολυ.
-
12-02-2009, 04:12 PM #2
Re: ερωτηση σε φιλικη συναστρια?
1ον. ¶κυρο το ερώτημα καθώς δεν αφορά φιλική συναστρία αλλά ερωτική.
Το κανονικό δεν είναι να λες ότι βλέπεις ερωτικά έναν φίλο σου αλλά το ότι βλέπεις και φιλικά έναν υποψήφιο γκόμενο.
2ον. Μην θεωρείς σούπερ (καλές δηλαδή) τις όψεις του Ποσειδώνα :toung:
3ον. Είσαι τυχερή γιατί ο τύπος μόλις που ενηλικιώθηκε. Θα μπορούσε η μάνα του να σε τραβάει για αποπλάνηση.
4ον. Η μοναδική σχέση που θα μπορούσες να κάνεις με αυτόν είναι πηδηματική και χωρίς διάρκεια.
5ον. Όταν γράφεις μεγάλα κείμενα βάζε παραγράφους και άφηνε κενά ανά 2-3 προτάσεις για να μην ξεστραβωνόμαστε.
6ον Αστρολογικής μορφής απάντηση δεν βλέπω να παίρνεις.
Φιλικά :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-02-2009, 05:00 PM #3
1 γνωριζω για τις οψεις του ποσειδωνα ειρωνικο ηταν το σουπερ:toung:
2 ποτε το σκεφτομαι ερωτικα και ποτε δεν μου περναει καν απο το μυαλο
3 θα εφαρμοσω τις συμβουλες σου στα επομενα κειμενα
4 στο σεξουαλικο τομεα το εχω λυση το προβλημα δεν περιμενω ενα 18 που νομιζει οτι το καμα σουτρα ειναι μπαρακι να κανουμε σχεση
5 ελπιζω να εχω μια αστρολογικη απαντησν γιατι ως τωρα με την οποια λογικη και αν εχω δεν εχω καταλαβει χριστο τι γινεται με δαυτον και που το παμε
6 ευχαριστω για την απαντηση
-
13-02-2009, 08:23 PM #4
Και επειδη όλα φακελωνονται σε αυτό το σαιτ….:toung::toung::toung:
http://www.myhoroscope.gr/81-black-h...%EA%EF%F5.html
Μηπως απλα βαριεσαι ,κανει και κρυο…που να βγεις εξω να γνωρισεις κανεναν καινουργιο,κανει και ο ατιμος έναν μουσακα!!!!!! Σου ηρθε η ορεξη…περναει και ο ποσειδωνας….Δεν το αφηνεις να φτιαξει λιγο ο καιρος ….να φυγει και ο ποσειδωνας από το κεφαλακι σου ,να δεις τι και αν θελεις και εσυ τελικα ;Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
13-02-2009, 09:37 PM #5
Αγαπητη hattie ,
Με τα λυπης σου λεω οτι εισαι ο πιο αδυναμος κρικος. Ο συγκατοικος , αν και μπεμπης ειναι μεγαλος παιχτης. Το φτυσε - κολλα ειναι μια παναρχαια τακτικη , η οποια εφαρμοζοταν απο την εποχη των σπηλαιων και των δεινοσαυρων :bigsmile:.
Η μεταβαση απο το φιλικο - ερωτικο - ( και οπως ειπε ο Μητσακος :bigsmile: ) πηδηματικο ( Οχι πια σεξ μονο φιλοι ) με κανει να σκεφτομαι οτι ο μπεμπης ειναι πολυ καλο παιχτρονι . Μην σκας , τοσες εκλειψεις περασαν τα σταθερα .. (Μονο απο αυτη την αποψη σε δικαιολογω...:bigsmile
Ναι , ο Ποσειδωνας δεν βοηθα , αλλα δεν πειραζει.. Ο,τι γινεται μετα απο αλκοολ (βλ. Ποσειδωνας ) ειναι ενα απο τα καλυτερα πραγματα στην ζωη , γιατι δεν χρειαζεται να θυμασαι τιποτα αφου θα εχεις ξυπνησει. Επισης τα "μητρικα" ειναι τα καλυτερα (πλην της εμμηνου ρησεως ) :toung:
Η αστρολογικη μου αποψη ειναι να χαλαρωσεις...
-
14-02-2009, 01:04 AM #6
Λοιπον εχεις ωροσκοπο λεοντα και ο Διας του κανει συνοδο με τον ωροσκοπο σου,και μαλιστα ακριβειας αρα η αυτη η οψη παιζει πολυ σημαντικο ρολο...σε κανει να νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου,σου δινει πολυ καλες συμβουλες,σε βοηθα να εκφραζεσαι ανετα και ελευθερα.Ο ηλιος σου κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του μια παρα πολυ σημαντικη οψη.Οταν σε συναστρια ο ωροσκοπος του ενος κανει συνοδο η ειναι στον 1 οικο του αλλου εχουμε να κανουμε με σχεσεις που ο ενας ειναι ο καθρεφτης του αλλου.Οι σχεσεις αυτες ειναι πολυ σημαντικες καθως βοηθα να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου και συνηθως υπαρχει ελξη.Η σχεση που θα αναπτυξεις με το ατομο ειναι η σχεση που εχεις με τον εαυτο σου και κατα συνεπεια σε βοηθα να εξελιχθεις.Μια συμβουλη...ο Πλουτωνας του κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του...αυτο σημαινει οτι ασκει γοητεια,μπορει ευκολα να ελεγξει τους αλλους με τα θελγητρα του,αναλογα με τις επιθυμιες του.Ο ηλιος σου κανει συνοδο με τον Πλουτωνα του πραγμα το οποιο σημαινει πως μπορει καλλιστα να σε χειραγωγησει και να σε κατευθυνει εκει που θελει.Οταν σε συναστρια υπαρχει αυτη η οψη ιδιαιτερα το ατομο που εχει τον εσωτερικο πλανητη,στην περιπτωση σου ο ηλιος,νιωθει οτι ηταν μοιραιο να γνωριστει με το ατομο του εξωτερικου πλανητη στην περιπτωση του αγοριου ο Πλουτωνας,βεβαια απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι κατι τετοιο δν ισχυει ωστοσο κρατα την συμβουλη η καλυτερα την προειδοποιηση.Πολλες φορες τα ατομα που εχουν σκληρες οψεις, με Πλουτωνα σε οδηγουν σε μονοπατια που δν καταλαβαινεις καλα-καλα αν τα θες.
-
14-02-2009, 03:11 AM #7
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.ολοι βρηκατε ενα κομματι αληθειας απο τα οσα συμβαινουν.καλα καλα δεν ξερω και εγω πως την πατησα ετσι με αυτον.:embarrestειναι εντελως εξω απο αυτο που θεωρουσα ως τωρα οτι με τραβαγε.ευχαριστω ιδιαιτερα το τοξοτακι.ετσι ακριβως ειναι νιωθω μια ελξη εντελως ανεξηγητη για αυτον.αν βγει κατι ακλο απο την ιστορια ειναι οτι με εκανε νοικοκυρα.ειναι και αυτο μια εξελιξη αν το σκεφτεις:bigsmile:.τα σπασαμε οριστικα ομως και θα φυγω σε λιγο καιρο απο το σπιτι γιατι γιναμε παλι κουβαρι.ευχαριστω πολυ και παλι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.