- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
-
10-02-2009, 01:31 PM #11
Re: Ειναι το μεσουρανημα ιδιας σημασιας με τον ωροσκοπο?
ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ ΚΑΙ ΟΡΩΣΚΟΠΟ(ΠΑΡΘΕΝΟ).ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
-
10-02-2009, 01:42 PM #12
Αγαπητη tsavlidou
καλυτερα θα ηταν να διαβασεις περι μεσουρανηματος και αξιων που πρεσβευουν οι πλανητες καθως και τις ενεργειες των οψεων που προκαλουν. Μονο ετσι θα καταλαβεις τι ισχυει για εσενα. Μπορουν να γραφτουν ολοκληρα βιβλια μονο και μονο απο τον παραπανω αναφορικο συνδιασμο , καλυτερα θα ειναι ομως να διαβασεις και εσυ αρχικα και να καταληξεις σε καποιο συμπερασμα ετσι ωστε σε καθε πιθανη απορια να σε βοηθησουμε να αντιληφθεις περι ολου αυτου του συνδιασμου.
Μην ξεχνας οτι εχεις παραλειψει ζωδια , οικοθεσιες των λοιπον πλανητων και ετσι η ερμηνεια θα ειναι κατι περισσοτερο απο λειψη.
με εκτιμηση
Cancerian.
-
10-02-2009, 03:47 PM #13
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΡΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝ ΧΙΑΣΤΗ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΡΩΤΑΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
-
10-02-2009, 03:52 PM #14
-
10-02-2009, 04:06 PM #15
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.