s
Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 47

Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;

Καλημέρα σας και πάλι.

Το θέμα είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους από εμάς. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δεν ξέρω πως να κοιτάξω ή να αναλύσω. Εχασα και λίγο το μπούσουλα όταν προσπάθησα να διαβάσω προηγούμενα ποστς...

Εχω μία σχέση 5 χρόνων. Πολλά τετράγωνα στη συναστρία αλλά μου έχουν πει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Αυτή η σχέση λοιπόν έκανε ένα μπαμ στις 5.10.08. Παρεπιμπτόντως πολύ άσχημη περίοδος για μένα και τη ζωή μου. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε για να δω πότε θα γίνει επανασύνδεση. Λόγω του ότι δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις αν και το προσπαθώ, δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι να δω ή αν έχετε χρόνο και διάθεση να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας...

εγώ 30/11/74, 20.20, Αθήνα
    το καμάρι μου 08/12/71, 09.40, Αθήνα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... Βοηθήστε και θυμηθείτε ότι ήσασταν κι εσείς κάποτε πρωτάρηδες και χαμένοι στη μετάφραση!!!

Re: Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Καλημέρα σας και πάλι.

Το θέμα είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους από εμάς. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δεν ξέρω πως να κοιτάξω ή να αναλύσω. Εχασα και λίγο το μπούσουλα όταν προσπάθησα να διαβάσω προηγούμενα ποστς...

Εχω μία σχέση 5 χρόνων. Πολλά τετράγωνα στη συναστρία αλλά μου έχουν πει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Αυτή η σχέση λοιπόν έκανε ένα μπαμ στις 5.10.08. Παρεπιμπτόντως πολύ άσχημη περίοδος για μένα και τη ζωή μου. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε για να δω πότε θα γίνει επανασύνδεση. Λόγω του ότι δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις αν και το προσπαθώ, δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι να δω ή αν έχετε χρόνο και διάθεση να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας...

εγώ 30/11/74, 20.20, Αθήνα
    το καμάρι μου 08/12/71, 09.40, Αθήνα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... Βοηθήστε και θυμηθείτε ότι ήσασταν κι εσείς κάποτε πρωτάρηδες και χαμένοι στη μετάφραση!!!

Να προσπαθήσω να σε βοηθήσω, αλλά πώς το έδεσες κόμπο ότι ντε και καλά θα υπάρξει επανασύνδεση :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Είσαι το ιδανικό άτομο για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο!!!

:toung:

Οκ αφού το θέτεις έτσι... Θα υπάρξει επανασύνδεση και αν ναι, πότε;

(τώρα καλύτερα Μητσάκο

κι εγώ κατι παρομοιο πέρασα την ιδια χρονική περίοδο και ακόμα βασανίζομαι. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά κι εγώ δεν ξέρω από αστρολογία. είμαι και καινούρια.

Είσαι το ιδανικό άτομο για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο!!!
    :toung:
    Ε, το ξέρω, έχω Δία στον 12ο και Σελήνη στον 6ο

Οκ αφού το θέτεις έτσι... Θα υπάρξει επανασύνδεση και αν ναι, πότε;
    Τώρα, για το αν θα γίνει και πότε, δεν ξέρω. Αλλά από τη φύση της ερώτησης καταλαβαίνω ότι είσαι σε λάθος φόρουμ. Εδώ κουβεντιάζουμε για αστρολογικές τάσεις, ενδεχόμενα και ενδείξεις και όχι για ημερολογιακές βεβαιότητες. Μια καφετζού ίσως και να σου δώσει πιο συγκεκριμένη απάντηση.

Αναφορικά με τάσεις όμως και ενδείξεις στους χάρτες, μπορώ να σου πω τα εξής:
    Ξεκινώντας από τον γενέθλιό σου χάρτη.
    Κοίτα πρώτα τη Σελήνη σου. Αν κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ήλιο σου, οι "παλαιοί" λέγανε πως εσύ θα τρέχεις να τον πιάσεις. Αν είναι αποκλίνουσα η όψη, εσύ θα την κάνεις ενίοτε, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να ξανακολλήσεις.
    Αν παίζουν τετράγωνο ή αντίθεση, έχεις τάση να μην ...επανασυνδέεσαι. Με θετικές όψεις όμως, έχεις τάση να επανασυνδεθείς
    Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου. Αν παίζουν καλές όψεις, έχεις ελπίδα. Αν όχι, οι ελπίδες σου περιορίζονται.
    Έχω διαβάσει δε ότι αν υπάρχουν ανάδρομοι σε 5ο, 7ο, είναι πιο πιθανό το άτομο να πετυχαίνει (!) επανασυνδέσεις.

Στη συνέχεια, δες τον χάρτη συναστρίας.Αν τα "φώτα" σας δεν έχουν όψεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει και φως. Ακόμα, αν ο Κρόνος του ενός κάνει άσχημες όψεις με την Αφροδιτούλα του άλλου, είναι ένδειξη για ζόρι στην επανασύνδεση.

Πληροφορίες μπορείς να πάρεις και από τον σύνθετο.
    Εκεί, αν η Αφροδιτούλα σας κάνει άσχημη όψη με τον Ήλιο, δεν χρειάζεται να στα λέω, έχουμε ένα θέμα. Τσεκάρεις όμως και το προοδευτικό σύνθετο, την περίοδο του χωρισμού: αν βαρούσε τον άξονα 1ου-7ου κανένας ...κακοποιός (πχ Κρόνος), ασ' το καλύτερα.

Στη συναστρία και στο σύνθετο, υποδεικνύουν επανασύνδεση οι θετικές όψεις του Δία με την Αφροδίτη.

Ακόμα, η Ρένα Μεντάκη, σε αντίστοιχη ερώτηση στο φόρουμ απάντησε ως εξής:
    Έχω παρατηρήσει ότι μια σίγουρη ένδειξη επανασύνδεσης είναι όταν στον γενέθλιο χάρτη σου δέχεσαι μια ευνοϊκή όψη του Πλούτωνα. Επίσης αν στον ετήσιο χάρτη σου βγάζεις τρίγωνο Πλούτωνα - Αφροδίτης ή Πλούτωνα Άρη ή ακόμα και εξάγωνο.

Επιπλέον λόγω του ότι ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό (ζώδιο του νερού - που επαναφέρει παλιές καταστάσεις αν αξίζουν) αν κάνει όψη με κάποιον προσωπικό σου πλανήτη (Ήλιο μέχρι Άρη) επίσης υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Επίσης και προοδευτικές όψεις που υπάρχουν μεταξύ αυτών των πλανητών δείχνουν το ίδιο. Αυτά όσον αφορά στην πρόβλεψη.

Για την συναστρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δεν έχω δει κάτι να συμβαίνει 100%, και να φαίνεται μόνο από την συναστρία.
    Ακόμα, μπορείς να διαβάσεις αυτό http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E5%F4%EF.html, που είναι μια κουβέντα που αναφέρει και πολλά για την επανασύνδεση και όχι μόνο. Δώσε κάποια σημασία σε όλα, αλλά μια και σε καίει η επανασύνδεση δώσε βάση στα ποστ νο 2, 3 και 36, αν και οι άλλες τοποθετήσεις στην ίδια κουβέντα θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις κάποιους ορίζοντες.

Ακόμα, μπορείς να κάνεις μια ωριαία ερώτηση, θα πάρεις άμεση απάντηση.
    Επιπλέον, αν θεωρείς ότι όλα αυτά είναι ...τουματσίδικα μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο της αρεσκείας σου και να λύσεις τις απορίες σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Εύη

"Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου." Καλησπέρα Μητσάκο! Εννοείς, π.χ. ποιος είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου και ποιος του ζωδίου που έχει ακμή στον 7ο;

"Στη συνέχεια, δες τον χάρτη συναστρίας.Αν τα "φώτα" σας δεν έχουν όψεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει και φως" Σε περίπτωση που δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης κάποιου, μπορούμε να θεωρήσουμε κάποιες όψεις ως ακριβείς ή είναι όλος ο χάρτης (συναστρίας) "λανθασμένος";

Ευχαριστώ!:bigsmile:
    Impossible is nothing

Quote Originally Posted by piccola View Post
    "Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου." Καλησπέρα Μητσάκο! Εννοείς, π.χ. ποιος είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου και ποιος του ζωδίου που έχει ακμή στον 7ο;
    Ναι.
    Σε περίπτωση που δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης κάποιου, μπορούμε να θεωρήσουμε κάποιες όψεις ως ακριβείς ή είναι όλος ο χάρτης (συναστρίας) "λανθασμένος";
    Χωρίς σωστή ώρα σίγουρα δεν έχεις σωστή οικοθεσία και σωστή θέση Σελήνης. ¶ρα δεν μπορείς να ξέρεις για τις όψεις της Σελήνης. Οι όψεις των άλλων πλανητών ισχύουν, αλλά δεν θα ξέρεις τους Οίκους στους οποίους βρίσκονται. ¶ρα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Μητσάκο σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν μ' ενδιαφέρει το αν θα μου πει κανείς για το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι. Το τι θα κάνω εγώ στην πραγματικότητα είναι δικό μου θέμα. Εγώ αυτό που ήθελα να ζητήσω από την αρχή είναι να μου πει κάποιος το τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν αστρολογικά φαίνεται κάποια ΕΝΔΕΙΞΗ. Δεν περιμένω από κανέναν να μου πει το μέλλον. Και πόσο μάλλον όταν μπαίνω σε αστρολογικό site και όχι σε site καφετζούδων...

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποιες διεκρινήσεις στην απάντηση σου αν μπορείς. Εγραψες να κοιτάξω στο γενέθλιο χάρτη μου αν η Σελήνη μου κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ηλιο μου. Εννοείς ότι πρέπει να κοιτάξω πλανητικές διελεύσεις από το γενέθλιο χάρτη μου; Και όλες αυτές τις πληροφορίες που μου έγραψες, θα πρέπει να τις δω βάσει προοδευμένων χαρτών;

Συγνώμη αν φάνηκα επιθετική στην αρχή (Αρης στον Σκορπιό γαρ... )

Σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κοπο να μου γράψεις όλες αυτές τις πληροφορίες...

:bigsmile::bigsmile:

.....................................
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποιες διεκρινήσεις στην απάντηση σου αν μπορείς. Εγραψες να κοιτάξω στο γενέθλιο χάρτη μου αν η Σελήνη μου κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ηλιο μου. Εννοείς ότι πρέπει να κοιτάξω πλανητικές διελεύσεις από το γενέθλιο χάρτη μου; Και όλες αυτές τις πληροφορίες που μου έγραψες, θα πρέπει να τις δω βάσει προοδευμένων χαρτών;
    Ο γενέθλιος χάρτης είναι η στατική σχηματική αποτύπωση της θέσης των πλανητικών σωμάτων, που υπολογίζονται στην αστρολογία, τη στιγμή της γέννησής σου. Μπορεί να δίνει στοιχεία για το πώς θα εξελιχθείς, αλλά οι θέσεις των σωμάτων παραμένουν σταθερές, δεν αλλάζουν. ¶ρα είναι συγκεκριμένες και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους.
    Ο χάρτης των διελεύσεων αποτυπώνει τη θέση των πλανητικών σωμάτων μια συγκεκριμένη στιγμή (τώρα, χθες, πριν 10 χρόνια, μετά 5 χρόνια κλπ).
    Όταν αναφερόμαστε στον γενέθλιο χάρτη δεν μιλάμε για διελεύσεις, είναι άλλο πράγμα, μην τα μπερδεύεις.
    Μία προγνωστική μέθοδος (και η πιο δημοφιλής) είναι να συγκρίνονται οι θέσεις των πλανητών τώρα με την αντίστοιχη του γενέθλιου χάρτη, αλλά αυτό είναι άσχετο. Μια άλλη μέθοδος είναι των προόδων (κυρίως των δευτερευουσών, που δεν είναι δημοφιλής αλλά είναι περισσότερο έγκυρη για το σκοπό που χρησιμοποιείται) αλλά είναι και αυτό εξίσου άσχετο για το συγκεκριμένο που σου έγραψα.

Για να γίνω πιο κατανοητός: Δες στον γενέθλιο χάρτη σου αν υπάρχει κάποια όψη μεταξύ του Ήλιου σου και της Σελήνης σου. Οποιαδήποτε. Αν υπάρχει, δες αν είναι ακριβείας (γωνία 60 μοιρών, 90 ή 120 πχ). Αν δεν είναι ακριβείας, παρατήρησε αν πάει να γίνει ακριβείας (συγκλίνουσα) ή ήταν ακριβείας και πάει να χαθεί (αποκλίνουσα), θεωρώντας ότι η κίνηση γίνεται αντίστροφα από αυτήν του ρολογιού.

Είναι βασικό να καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν έτοιμες και άμεσες απαντήσεις και ότι για να μπορέσεις να αναλύσεις κάτι πρέπει να έχεις κάποια βάση. Έχοντας σύγχυση σε βασικούς όρους είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσεις να την κάνεις.
    Σου έγραψα όλα αυτά που αποτελούν ενδείξεις (και υπάρχουν άλλα τόσα που δεν έγραψα) για να καταλάβεις ότι είναι ένα σύνθετο ζήτημα η εξαγωγή μιας αστρολογικής εκτίμησης. Δεν υποστηρίζω ότι είναι πυρηνική φυσική, αλλά πρέπει κάποιος για να το κάνει να έχει βάσεις. Αν δεν έχει, θα πελαγοδρομεί, καθώς θα έχει κενά.

Πιο βασικό όμως είναι να καταλάβεις ότι είναι άλλο πράγμα να θες μια προσωπική απάντηση σε ένα θέμα που σε απασχολεί και άλλο το να θες να μάθεις. Το myhoroscope.gr προκρίνει τη μάθηση και όχι τη στείρα παράθεση ερμηνειών κάποιων όψεων ή τις απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου "θα έχω επανασύνδεση ή όχι".
    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις, βρίσκεσαι στον πιο σωστό χώρο και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι θα σε βοηθήσουν, θα σε κατευθύνουν, θα χαρούν να προβληματιστούν μαζί σου.
    Σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html θα βρεις μια σειρά κατατοπιστικών άρθρων για να καταλάβεις καλύτερα το τι είναι αστρολογία, πώς λειτουργεί, ορισμένους βασικούς της όρους και γενικά για να σε βοηθήσει. Να ξέρεις όμως ότι θα σου πάρει καιρό. Τόσο που μπορεί και να έχεις ξεχάσει αυτόν που τώρα σε ενδιαφέρει :bigsmile:
    Να είσαι καλά.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Μητσάκο καλημέρα!

Διάβαζα τις κατευθύνσεις που έδινες στην sag_femme και προσπάθησα να δω αν μπορώ να τις εφαρμόσω στον δικό μου χάρτη.
    Αν έχω καταλάβει λοιπόν καλά... έχοντας θετική όψη Ήλιου-Σελήνης (εξάγωνο), Ποσειδώνα ανάδρομο στον 5ο (αλήθεια, αυτό για τους ανάδρομους σε 5ο-7ο να ευνοούν πιθανά επανασυνδέσεις πώς προκύπτει? και ισχύει λες για όποιους πλανήτες και αν έχεις σε αυτούς τους οίκους?), Δία στον καρκίνο (που αν καταλαβαίνω καλά από την απάντηση της κυρία Μεντάκη είναι επίσης ευνοϊκό λόγο της σχέσης ζωδίων νερού και θεμάτων παρελθόντος) βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος?
    Πιο σημαντικό όμως ερώτημα - γιατί έτσι νομίζω μπορεί κάποιος αρχάριος όπως εγώ ν'αρχίσει να μαθαίνει - δεδομένου οτι όλα στην αστρολογία λειτουργούν συνδιαστικά, δίνουμε περισσότερη 'βαρύτητα' σε κάποιο από όλα αυτά -- και ειδικά κατόπιν στις όψεις μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου? (στην δική μου περίπτωση 'Ηλιος κυβερνήτης 1ου τρίγωνο με Ουρανό κυβερνήτης 7ου).
    Αν πχ είχα τα παραπάνω στοιχεία αλλά πολύ δυσμενή όψη 1ου-7ου θα άλλαζε κάτι, κτλ?

Ελπίζω να μπορέσεις να με ... διαφωτίσεις!
    Δ.
    Jusqu’ici, tout va bien...

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)