s
Ειναι το μεσουρανημα ιδιας σημασιας με τον ωροσκοπο? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Re: Ειναι το μεσουρανημα ιδιας σημασιας με τον ωροσκοπο?

ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ ΚΑΙ ΟΡΩΣΚΟΠΟ(ΠΑΡΘΕΝΟ).ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by tsavlidou View Post
    ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ ΚΑΙ ΟΡΩΣΚΟΠΟ(ΠΑΡΘΕΝΟ).ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
    Αγαπητη tsavlidou

καλυτερα θα ηταν να διαβασεις περι μεσουρανηματος και αξιων που πρεσβευουν οι πλανητες καθως και τις ενεργειες των οψεων που προκαλουν. Μονο ετσι θα καταλαβεις τι ισχυει για εσενα. Μπορουν να γραφτουν ολοκληρα βιβλια μονο και μονο απο τον παραπανω αναφορικο συνδιασμο , καλυτερα θα ειναι ομως να διαβασεις και εσυ αρχικα και να καταληξεις σε καποιο συμπερασμα ετσι ωστε σε καθε πιθανη απορια να σε βοηθησουμε να αντιληφθεις περι ολου αυτου του συνδιασμου.
    Μην ξεχνας οτι εχεις παραλειψει ζωδια , οικοθεσιες των λοιπον πλανητων και ετσι η ερμηνεια θα ειναι κατι περισσοτερο απο λειψη.

με εκτιμηση
    Cancerian.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΡΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝ ΧΙΑΣΤΗ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΡΩΤΑΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by φεδρα View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ,ΑΡΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝ ΧΙΑΣΤΗ ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΡΩΤΑΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕΩΡΟΣΚΟΠΟ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
    Θα σου πρότεινα να πας στην αρχική σελίδα, να φτιάξεις τον γενέθλιο χάρτη σου όπου εκεί θα βρεις μία πλήρη ανάλυση όσων ρωτάς! :bigsmile:

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)