s
Αφροδιτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Αφροδιτη

Καλησπερα σας,
    Ηθελα να ρωτησω τωρα με την ελευση της Αφροδιτης στον Κριο εχοντας καποιος την Σεληνη του εκει που και πως θα τον επηρεασει;
    υ.γ.
    Σεληνη στον 10ο οικο στο ζωδιο του Κριου σε συνοδο με το μεσουρανημα!!
    Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/α ασχοληθει.
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Re: Αφροδιτη

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Καλησπερα σας,
    Ηθελα να ρωτησω τωρα με την ελευση της Αφροδιτης στον Κριο εχοντας καποιος την Σεληνη του εκει που και πως θα τον επηρεασει;
    υ.γ.
    Σεληνη στον 10ο οικο στο ζωδιο του Κριου σε συνοδο με το μεσουρανημα!!
    Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/α ασχοληθει.
    Γεια σου Λολιτσα!!!
    Γνωριζουμε ολοι οτι η Αφροδιτη ειναι ειναι ο Πλανητης του ερωτα, της αγαπης,των συνεργασιων,αλλα κ ο δεικτης των οικονομικων μας,οταν απο διελευση γινει αναδρομη,
    καταλαβαινουμε οτι θα φερει προβληματα σε αυτα τα θεματα,αν αναλογιστουμε οτι θα γινει, απο την ζωδιακη θεση του Κριου( αδυναμια) δυσκολευει ακομη περισσοτερο τα πραγματα κ θα φτασει μεχρι το ζωδιο του Ιχθυ.
    Σε σχεση με την Σεληνη σου στον 10ο οικο ισως δυσκολευτεις να εκφρασεις τα συναισθηματα απεναντι στην μητερα κ τις γυναικες γενικοτερα, μεσα στον χωρο εργασιας ισως τεθουν θεματα οικονομικα που πρεπει να επιλυθουν σε σχεση με τους συνεργατες.
    Απο αισθηματικης πλευρας,ισως επανεξετασεις σχεσεις του παρελθοντος,η πολυ απλα να μην μπορεις να εκφρασεις αυτα που πραγματικα νιωθεις λογω ανασφαλειας, απο την μια η Αφροδιτη του Κριου σου δινει παρορμητισμο κ εντονα παθη,απο την αλλη ομως ειναι αναδρομη κ σε ενα οικο που σε δυσκολευει να παρεις πρωτοβουλιες με αποτελεσμα να βγαζεις προς τα εξω ενα προσωπο πιο παγερο κ απομακρο.

Ευχαριστω πολυ Ερση!!!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

καλησπερα!ακουσα οτι το περασμα της αφροδιτης απο τον κριο επιρρεαζει θετικα κ οσους εχουν στο γεννεθλιο χαρτη τους την αφροδιτη σ'αυτο το ζωδιο καλη ωρα εγω δηλαδη.Ισχυει κ σε ποιο βαθμο μπορει να επιρρεασει καποιον κατι τετοιο?η αφροδιτη μου ειναι στην 11η μοιρα του κριου

Quote Originally Posted by parpap26 View Post
    καλησπερα!ακουσα οτι το περασμα της αφροδιτης απο τον κριο επιρρεαζει θετικα κ οσους εχουν στο γεννεθλιο χαρτη τους την αφροδιτη σ'αυτο το ζωδιο καλη ωρα εγω δηλαδη.Ισχυει κ σε ποιο βαθμο μπορει να επιρρεασει καποιον κατι τετοιο?η αφροδιτη μου ειναι στην 11η μοιρα του κριου
    Εγώ πάλι, δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει κανένας πλανήτης :bigsmile:
    Ότι έχει κάποια σημασία όμως η διέλευση της Αφροδίτης (όπως και κάθε πλανήτη) από ένα ζώδιο, ναι το δέχομαι.
    Από την άλλη, σκέψου ότι κάθε χρόνο (σχεδόν) περνάει η Αφροδίτη από όλα τα ζώδια, άρα και από τον Κριό, όπου έχεις εσύ τη γενέθλια Αφροδίτη σου (σε αδυναμία). Με δεδομένα τώρα ότι η Αφροδίτη καλύπτει παραπάνω από μία μοίρα τη μέρα και ότι έχουμε μια ανοχή 2-3 μοιρών, μιλάμε για μια όψη συνόδου που διαρκεί 2-3 μέρες -και αυτή από διέλευση (=από μόνο του επισφαλές σύστημα εξαγωγής εκτιμήσεων).
    Θέλω να σου πω ότι από μόνο του ως γεγονός η σύνοδος αυτή δεν λέει τίποτα, πρέπει να δεις αν αυτή συνδυάζεται και με άλλα στοιχεία του χάρτη, με τις όψεις που κάνει η γενέθλια Αφροδίτη, αν ενεργοποιείται κάποια άλλη όψη, να δεις στο προοδευτικό σύστημα τι παίζει και άλλα.
    Αν ήταν στην 13η του Κριού, ίσως κάτι να έλεγε παραπάνω :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

:blink:ΜΜΜΜ!Κριμα!Ευχαριστω παντως!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)