s
οψεις ωροσκοπου - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Re: οψεις ωροσκοπου

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και μένα με τις όψεις ωροσκόπου?:bigsmile::embarrest

Ωροσκόπος
    Αντίθεση
    Ερμής
    Ωροσκόπος
    Χιαστί
    Αρης
    Ωροσκόπος
    Τετράγωνο
    Ουρανός
    Ωροσκόπος
    Τρίγωνο
    Ποσειδώνας
    Ωροσκόπος
    Τετράγωνο
    Μεσουράνημα

γενικά πώς μπορώ να εξηγήσω την οποιαδήποτε όψη με τον ωροσκόπο?
    επηρεάζει σφαιρικά τον χαρακτήρα μας?
    ας πούμε.... μια όψη με την αφροδίτη επηρεάζει τη συναισθηματική μας κατάσταση
    μια όψη με τον ερμή είτε καλή είτε κακή την κρίση μας, το μυαλό μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε..

ο ωροσκόπος πιάνει κάτι συνολικό?
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΚΙ Η ΚΑΘΕ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. Π.Χ. ΑΝ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΝΟ,ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΣΟΣΤΩΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ SATYRNALIS

AΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΓΑΜΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ-ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΨΕΩΝ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ SATYRNYLIS

Kαλημέρα strange έχεις δίκιο! λοιπόν αντίθεση με σελήνη δείκτης εσωτερικής ανησυχίας και δυσαρέσκειας μερικές φορές αυτή η ανησυχία σε κάνει να έχεις με τους άλλους μια λίγο ανυπόμονη συμπεριφορά η οποία τους απομακρύνει με την πρώτη επαφή εννοείται όχι όταν σε γνωρίζουν. Η εσωτερική δυσαρέσκεια είναι παρόμοια με αυτή της αντίθεσης ήλιου- σελήνης. εξαρτάται το πώς θα εκδηλωθεί με την θέση της σελήνης στους οίκους.
    τετράγωνο με άρη η δύναμη του πλανήτη τονίζεται εξαρτάται απο την θέση του άρη στους οίκους. πάντως δίνει μεγάλη ενέργεια η οποία θα πρέπει να βρει διέξοδο δημιουργικά. με τον άρη στον τέταρτο να υποθέσω δείχνει δυσκολίες και ένταση για θέματα οικογένειας και σπιτιού?Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by georgia238 View Post
    Kαλημέρα strange έχεις δίκιο! λοιπόν αντίθεση με σελήνη δείκτης εσωτερικής ανησυχίας και δυσαρέσκειας μερικές φορές αυτή η ανησυχία σε κάνει να έχεις με τους άλλους μια λίγο ανυπόμονη συμπεριφορά η οποία τους απομακρύνει με την πρώτη επαφή εννοείται όχι όταν σε γνωρίζουν. Η εσωτερική δυσαρέσκεια είναι παρόμοια με αυτή της αντίθεσης ήλιου- σελήνης. εξαρτάται το πώς θα εκδηλωθεί με την θέση της σελήνης στους οίκους.
    τετράγωνο με άρη η δύναμη του πλανήτη τονίζεται εξαρτάται απο την θέση του άρη στους οίκους. πάντως δίνει μεγάλη ενέργεια η οποία θα πρέπει να βρει διέξοδο δημιουργικά. με τον άρη στον τέταρτο να υποθέσω δείχνει δυσκολίες και ένταση για θέματα οικογένειας και σπιτιού?Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.

Βοήθησες πάρα πολύ σ' ευχαριστώ....
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Όνομα:
    Βίκη

Κι όταν ο ωροσκόπος στον Τοξότη είναι σε τετράγωνο με τη Σελήνη στην Παρθένο στον 9ο?

Εμενα ο ωροσκοπος μου στους διδυμους κανει οψεις εξαγωνου με την Αφροδιτη στον Κριο τετραγωνου με τον Αρη στους ιχθυεις τριγωνο με τον Βορειο δεσμο χιαστι με τον Ουρανο το βερτεξ και τον κληρο της τυχης..Τι δειχνουν αυτα?

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Εμενα ο ωροσκοπος μου στους διδυμους κανει οψεις εξαγωνου με την Αφροδιτη στον Κριο τετραγωνου με τον Αρη στους ιχθυεις τριγωνο με τον Βορειο δεσμο χιαστι με τον Ουρανο το βερτεξ και τον κληρο της τυχης..Τι δειχνουν αυτα?
    ρε παιδια,οταν λετε χιαστη εννοειτε σε συνοδο?
    εμενα ο ωροσκοπος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη,τον ερμη και τον πλουτωνα...(ολα στον σκορπιο)μπορει καποιος παρακαλω να μου το ερμηνευσει...

Quote Originally Posted by juela View Post
    ρε παιδια,οταν λετε χιαστη εννοειτε σε συνοδο?
    εμενα ο ωροσκοπος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη,τον ερμη και τον πλουτωνα...(ολα στον σκορπιο)μπορει καποιος παρακαλω να μου το ερμηνευσει...
    Χιαστί είναι ξεχωριστή όψη όταν οι πλανητες απέχουν 150 μοίρες μεταξύ τους. Λέγεται και πεντάγωνο

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Χιαστί είναι ξεχωριστή όψη όταν οι πλανητες απέχουν 150 μοίρες μεταξύ τους. Λέγεται και πεντάγωνο
    Προφανώς και βιάστηκες, καθώς το πεντάγωνο είναι το αποτέλεσμα της διαίρεσης των 360 μοιρών διά του 5, τουτέστιν 72 μοίρες και το διπλό του είναι οι 144 μοίρες
    ¶ρα, άλλο το πεντάγωνο και άλλο η χιαστί, που, όπως σωστά αναφέρεις, είναι 150 μοίρες.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ναι πηγαινοερχόμουν και μου ξεφυγε το 2 :embarrest

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)