- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
-
06-02-2009, 03:34 AM #1
Είσοδος πλανήτη+πεσμένη ψυχολογία?
Καλησπέρα..
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που εισέχρχονται σε κάποιο ζώδιο και επηρεάζουν το δικό σου???
δλδ τι θέλω να πω.
όταν πχ. μπαίνει ένας πλανήτης στο προηγούμενο ζώδιο απο σένα(ας πούμε τον Κρόνο)
επηρεάζει κάπως εσένα?που είσαι το επόμενο ζώδιο?
υπάρχει κάποια τέτοια είσοδος πλανητών σε ζώδιο που να σε κάνει να νιώθεις ασχημα ψυχολογικά?να επηρεάζει την ψυχολογία σου?
ή να σε κάνει να απομακρύνεσαι απο άλλους-να κλείνεσαι μέσα??
ή δεν υπάρχει κάποια τέτοια επηροή και λέω βλακείες???:unsure::weird:
-
06-02-2009, 05:08 AM #2
Re: Είσοδος πλανήτη+πεσμένη ψυχολογία?
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω...είμαι αρχάρια...μόλις έγινα μέλος.
-
06-02-2009, 07:26 AM #3
Φυσικα και υπαρχουν οψεις μεσα σε εναν γεννεθλιο που δινουν το αισθημα της μοναξιας,αλλα μπορει και καποιος πλανητης απο διελευση να δημιουργησει τετοιες οψεις, οι οποιες ομως ειναι παροδικες αλλα σε "αναγκαζουν" να βιωσεις ενα ειδος εσωτερικης μοναξιας ,μπαινοντας σε μια διαδικασια αναθεωρησεων ,ριζικων αλλαγων,απομυθοποιησεων και διαφορα αλλα τετοια "ωραια" ,δημιουργοντας σου ενα ειδος εγκλοβισμου.
Ο πλουτωνας θεωρω οτι ειναι αυτος,την συγκεκριμενη στιγμη και οχι ο κρονος,που κανει συνοδο με τον ποσειδωνα,τετραγωνο με ηλιο-σεληνη και αρη.Οι οικοι που βρησκοντε οι πλανητες θα σου δειξουν τους τομεις που θα γινουν ολα αυτες οι εκβαθεων αλλαγες.Μπορει να ειναι ακομα πιο εντονο το αισθημα της απομακρηνσης αν οι πλανητες βρισκοντε στον 8 ή και στον 12 οικο.
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%EE%E9%DC.htmlΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
06-02-2009, 08:08 AM #4
Πολύ καλά στα λέει η Giannas πιο πάνω, αλλά από τη φύση της ερώτησής σου εγώ εκτιμώ ότι πρώτα πρέπει να διαβάσεις αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E5%DF%E1.html
και μετά οτιδήποτε άλλο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-02-2009, 08:30 PM #5
Γεια κ απο εμενα.Οπως βλεπετε διπλα ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο τοξοτη κ τον τελευταιο μηνα περιπου η ψυχολογικη μου διαθεση ειναι χαλια που κανονικα δεν θα μου εκανε εντυπωση γιατι ειμαι γενικα κυκλοθιμικο ατομο κ απο την τρελη χαρα πεφτω στα κατεργα χωρις λογο κ το αντιθετο.Αλλα αυτη τη φορα αυτο το αισθημα μοναξιας κ καταθλιψης εχει κρατησει πολυ χωρις να εχει γινει καποια βασικη αλλαγη στην καθημερινοτητα μου.κ αναρωτιεμαι τωρα αν θα μπορουσε αυτο να εξηγηθει μεσα απο καποια πλανητικη διελευση, ειναι πιθανο να οφειλεται στον συνωστισμο πλανητων στον 8ο ηλιακο μου οικο(υδροχοος) η ο ηλιακος οικος δεν εχει κ τοση σημασια στις διελευσεις?κ αν οχι τι αλλες διελευσεις γενικα θα μπορουσαν να προκαλεσουν τετοιου ειδους συναισθηματικη κατασταση?..σας ζηταω μια ψυχολογικη προσεγγιση μαλλον μεσα απο την αστρολογια.αν θελετε καποιο αλλο στοιχειο απο τον χαρτη μου ευχαριστως να σας δωσω εκτος κ αν θελετε να εξετασετε γενικοτερα το θεμα κ οχι ειδικα.ευχαριστω εκ των προτερων.
-
07-02-2009, 03:40 PM #6
κανεις?οκ,φιλια..
-
07-02-2009, 03:48 PM #7
-
07-02-2009, 07:28 PM #8
giannas, το διάβασα το άρθρο.. πάρα πολύ ωραίο!
να ρωτήσω κ κάτι άλλο?
ένα άτομο πλουτώνιο που λέει ή με έντονο ποσειδώνα ή Κρόνο
αυτό εξαρτάται αν έχουμε ΄τετράγωνα-αντιθέσεις και γενικά κάποια απ'τις όψεις σε αυτό το πινακάκι του άρθρου?
-
07-02-2009, 07:49 PM #9
-
07-02-2009, 07:56 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.