s
Θερινή ώρα και κατα πόσο επηρεάζει τον ωροσκόπο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Θερινή ώρα και κατα πόσο επηρεάζει τον ωροσκόπο

Χαιρετώ όλους σας.Πρόσφατα μπήκα σε ένα site που είχε ένα πρόγραμμα ευρεσης ωροσκόπου.Δεν το έκανα τόσο για να βρω τον ωροσκόπο μου μιας και μέχρι εκεινη την στιγμή ήξερα πως ήμουν Κριός.(15/12/77,ωρα 13:00, Αθήνα) αλλα να διαβάσω τον ωροσκόπο μου σαν ερμηνεία.Περα απο τα στοιχεια που συμπλήρωσα τοπος , ωρα, γεννηση είχε και ένα κουτακι που έλεγε θερινή ώρα με υποσημείωση οτι η θερινή ώρα ισχύει για όσους έχουν γεννηθεί απο το 1974 και μετα.Θεωρησα σωστό να το πατήσω μιας και γεννηθηκα το 77' αλλα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει οτι έχω ωροσκόπο Ιχθύ!Ξανακανα τον ίδιο υπολογισμό χωρις να πατήσω το πεδίο της θερινής ώρας και τότε με έβγαλε Κριό.Τελικά τι ωροσκόπο έχω, Κριο ή Ιχθύ?Πρέπει να υπολογίζεται η θερινή ώρα?

Re: Θερινή ώρα και κατα πόσο επηρεάζει τον ωροσκόπο

Στα προγράμματα που χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι, συνήθως η ώρα υπολογίζεται αυτόματα αν είναι θερινή ή όχι. Σε ορισμένες εφαρμογές ιστοσελίδων όμως δεν είναι εφικτό.
    Στην εφαρμογή που έχουμε όμως στο MyHoroscope, Υπολογισμός και ερμηνεία του ωροσκόπου σας, μπορείτε να βρείτε τον ωροσκόπο σας, καθώς όπως σημειώνεται η διόρθωση στην ώρα γίνεται αυτόματα, άνετα και με μεγάλη ευκολία .... και με ερμηνεία....

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Η θερινή ώρα συνυπολογίζεται όταν υπάρχει γιατί μεταφέρει αρκετές μοίρες μακρύτερα τον ωροσκόπο μας. Είναι απαραίτητο να γίνεται αυτό.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Tελικά δηλαδή, βάση θερινής ώρας έχω ωροσκόπο Ιχθύ?Να αναφέρω πάλι τα στοιχεια μου: 15/12/77 , ώρα 13:00, Αθήνα.Ευχαριστώ.

Έχεις ωροσκόπο Κριό, στις 04 μοίρες και 27 λεπτά.

θα ηθελα να ρωτησω και εγω για την θερινη ωρα, γιατι ως τωρα μου ειχαν πει οτι ο ωροσκοπος μου ειναι Καρκινος...και τωρα Δυδιμος λογω θερινης ωρας. Ειμαι γεννημενη 7 Σεπτ. 1980, 00.30 τα μεσανυκτα στην Αθηνα. Βαση διαφορετικων υπολογιοσμων με βγαζει και αλλο ωροσκοπο! Μπορειτε να μου πειτε τι ισχυει? ευχαριστω! φοβερη ιστοσελιδα!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by heve View Post
    θα ηθελα να ρωτησω και εγω για την θερινη ωρα, γιατι ως τωρα μου ειχαν πει οτι ο ωροσκοπος μου ειναι Καρκινος...και τωρα Δυδιμος λογω θερινης ωρας. Ειμαι γεννημενη 7 Σεπτ. 1980, 00.30 τα μεσανυκτα στην Αθηνα. Βαση διαφορετικων υπολογιοσμων με βγαζει και αλλο ωροσκοπο! Μπορειτε να μου πειτε τι ισχυει? ευχαριστω! φοβερη ιστοσελιδα!!

Ο Ωροσκοπος ειναι στις 22 μοιρες 34 του Διδυμου κ το μεσουρανημα σου ειναι στις 00 μοιρες 16 του Ιχθυ.που σημαινει οτι μεχρι τωρα μαλλον δεν ειχαν υπολογισει την θερινη ωρα.

Re: Θερινή ώρα και ωροσκοπος

θα ηταν ευκολο να μου πει και εμενα καποιος ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου; ειμαι γεννημενη 26-09-1987 Tbilisi Georgia..η διαφορα ωρας ειναι +2 ωρες.μαζι με την θερινη θα γινει +3; συνολικα δηλαδη +5;;
    ευχαριστω πολυ

Re: Θερινή ώρα και ωροσκοπος

Quote Originally Posted by MUROCHA View Post
    θα ηταν ευκολο να μου πει και εμενα καποιος ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου; ειμαι γεννημενη 26-09-1987 Tbilisi Georgia..η διαφορα ωρας ειναι +2 ωρες.μαζι με την θερινη θα γινει +3; συνολικα δηλαδη +5;;
    ευχαριστω πολυ
    Ο ωροσκόπος σου είναι στον Υδροχόο, αλλά γιατί ξαναρωτάς και εδώ, αφού έχεις ξανακάνει την ερώτηση και σου έχει δοθεί ήδη απάντηση;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Πραγματι την εχω ξανακανει..αλλα ειμαι νεο μελος και δεν καταλαβα πως λειτουργει το φορουμ και επειδη δεν ελαβα αμεσα απαντηση ειπα να ξαναρωτησω.. απο εδω και περα ομως θα ξερω....χιχιχι :toung:
    Ενα αλλο ερωτημα ειναι πως φαινεται απο τον χαρτη ποσο τυχερος ειναι καποιος..οι οψεις αναμεσα στους πλανητες το καθοριζουν;; ενας Διας στον Κριο αναδρομος σε αντιθεση με Ερμη στο Ζυγο, Ηλιος -Αφροδιτη-Ν.Δ στο Ζυγο τετραγωνο με Ποσειδωνα στον Αιγοκερω και Σεληνη-Πλουτωνας στο Σκορπιο τετραγωνο με ωροσκοπο Υδροχοο πως επηρεαζουν σαυτο? και κατι τελευταιο οι οψεις χιαστι ειναι ευμενης η δυσμενης;;
    Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα λατρευω την αστρολογια και εχω πολλα ερωτηματα ακομα..
    Ευτυχως που ειστε κι εσεις εδω!!:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)