- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
31-01-2009, 10:22 PM #1
ολο κ ποιο μοναχικη.υπαρχει αστρολογικη εξηγηση?
Φιλοι μου γεια χαρα!η ερωτηση μου ισως θελει ιδιαιτερο ψαξιμο κ ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στη διαδικασια.Λατρευω την αστρολογια αλλα δεν την κατεχω..χρονο δεν εχω...αλλα εχω εσας!!στο θεμα μας λοιπον.Ενω σε γενικες γραμμες ημουν παντα ανοιχτος,επικοινωνιακος τυπος, με φιλους κ παρεες σταδιακα πριν περιπου 10 χρονια αυτο αρχισε να αλλαζει.Σιγουρα οι συνθηκες κ τα λαθη μου βοηθησαν σ αυτη τη κατασταση αλλα δεν μιλω γι αυτο.Μιλαω για το μεσα μου...η ψυχη μου ειναι μονη της κ τις περισσοτερες φορες μ αρεσει.Υπαρχει διαφορα με το παρελθον.Το δειχνει ο χαρτης μου?Εξηγηται αστρολογικα?Γεννηθηκα 28.01.70 ωρα 2.30 μεσημερι.
-
31-01-2009, 10:46 PM #2
Re: ολο κ ποιο μοναχικη.υπαρχει αστρολογικη εξηγηση?
Για ρίξε μια ματιά στον Κρόνο σου και στις διελεύσεις του 1998, μετά πήγαινε εδώ Ξ£Ονδεση για να δεις και τα τόξα εκείνης της περιόδου :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-01-2009, 10:59 PM #3
Κορντιλια εχω και γω την ιδια αισθηση με σένα τα τελευταια 10 χρονια και με αγγιζουν τα λογια σου μιας και "συμπασχω".Ειδα τον χαρτη σου και εχουμε αρκετα κοινα!.Ηλιο,Ωροσκοπο στην ιδια μοιρα (οποτε και οικοι), Ερμη , Αφροδιτη και Βερτεξ .Δεν ξερω αν ο Συνδεσμος που αναφερει ο κ. Μητσακος αφορα και μένα αλλά με την ευκαιρία θα το ψαξω και γω. Χρονια τωρα ψαχνω απαντησεις μεσω της αστρολογίας ..ελπιζω εδω να εχω μια περισσοτερο διαφωτιστική καθοδήγηση.
-
31-01-2009, 11:03 PM #4
-
01-02-2009, 12:01 AM #5
Eκτος απο τις διελευσεις του κρονου,που ειπε ηδη ο κ.Μητσακος,καλα θα ηταν να εξετασεις και τις διελευσεις ποσειδωνα και πλουτωνα.
Το εχω παραθεσει ξανα το αρθρο..
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%EE%E9%DC.htmlΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
01-02-2009, 11:01 AM #6
παιδια ειστε πολυ προχωρημενοι σε σχεση με μενα.εγω τωρα προσπαθω να καταλαβω τον χαρτη μου.βομβαρδιζομαι δε απο παντου με πληροφοριες κ το κεφαλι μου ειναι καζανι.τους πλανητες κ τις οψεις τους τις εχω στον γεννεθλιο χαρτη.τους πλανητες του 98 η τις σημερινες οψεις που θα τους βρω κ πως θα τους παραληλησω μεταξυ τους?αν το καταλαβω αυτο θα εχω κανει ενα μεγαλο βημα.
-
01-02-2009, 11:19 AM #7
http://www.myhoroscope.gr/transits.php
Απο εδω...με μια προσπαθεια...σιγα-σιγαΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
01-02-2009, 05:22 PM #8
Το ξερω πως χρειαζεται πολυς χρονος και ακομα παρισσοτερη μελετη...και γω βιαζομαι!!!Αν εμενα αθηνα θα παρακολουθουσα μαθηματα αστρολογιας οπωσδηποτε.Ελπιζω παντως για να ερθω στο προηγουμενο θεμα, πως αν "σβερκωθηκα" τον κρονο κ την μοναξια του τα τελευταια χρονια στο μελλον να παει και σε καμια αλλη γειτονια...αντε... παραγνωριστηκαμε εμεις!!! Μαλλον δεν λειτουργει ετσι το πραγμα αλλα κανουμε κ καμμια πλακα για να γελασουμε με τον πονο μας!!!!
-
01-02-2009, 05:26 PM #9
-
01-02-2009, 07:08 PM #10
Αστρολογία για όλους - View Single Post - μαθηματα
και εδώ ρωτάς για πιο συγκεκριμένα πράγματα 210 4313935Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.