- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 22
Thread: γενεθλιος χαρτης και γαμος!
-
21-01-2009, 03:10 AM #1
γενεθλιος χαρτης και γαμος!
Καλησπερα! Αν σας πω ποτε εχω γεννηθει μπορει καποιος να μου πει σχετικα με γαμο βλεποντας τον γενεθλιο χαρτη μου? Προσπαθησα μονη μου αλλα μπερδευτικα :unsure: ευχαριστω!
-
21-01-2009, 10:22 AM #2
Re: γενεθλιος χαρτης και γαμος!
Πολύ συνοπτικά να σου πω ότι, αν θέλουμε να δούμε τις τάσεις που υπάρχουν στον γενέθλιο χάρτη μας σχετικά με τον γάμο, εξετάζουμε:
Τον 7ο Οίκο, τον κυβερνήτη του και τις όψεις που αυτός κάνει.
Αν υπάρχουν πλανήτες στον 7ο και τι όψεις κάνουν.
Τι όψεις κάνει ο Ήλιος (αν πρόκειται για γυναίκα) και τι όψεις κάνει η Σελήνη (αν πρόκειται για άνδρα).
Ποιος είναι και τι όψεις κάνει ο κυβερνήτης του 1ου Οίκου.
Αυτά πιστεύω ότι αποτελούν και τη βάση της μελέτης. Στη συνέχεια μπορείς να εξετάσεις και άλλους Οίκους, π.χ. 4ο, 10ο, 8ο και να αντλήσεις στοιχεία και από εκεί. Στον σύνδεσμο που παραθέτω, μπορείς να βρεις κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά μπορείς και να ψάξεις στο site με το εργαλείο της αναζήτησης, υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν.
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.htmlΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
21-01-2009, 04:59 PM #3
Eχω γεννηθει 5/10/1989 11:45 αν μπορειτε να δειτε
-
24-01-2009, 11:46 PM #4
καλησπέρα σας.διάβασα με μεγάλο ενδιαφερον αυτα που γραφεται παραπανω αλλα στην δική μου περίπτωση ( γεννημενη 4/7/81, 7.45 το πρωι ) δεν μπορω να καταλαβω και πολλα.Και αυτό γιατι ο 7ος οικος είναι στον υδροχοο αλλά δεν βρισκεται σε καποιον πλανητη(διαβαζοντας την αναλυση του γενεθλιου χαρτη απο εδω).Επίσης η μοναδικη οψη που κανει ο Ηλιος ειναι τετραγωνο με το μεσουρανημα.τι σημαινουν αυτα?
Ευχαριστω πολυ
-
24-01-2009, 11:54 PM #5
Οi οίκοι δεν βρισκονται ποτε σε καποιον πλανητη. Οι πλανητες βρίσκονται σε οικους. Μηπως εννοεις πως δεν εχεις κανεναν πλανητη μεσα στον 7ο οικο? Κυβερνήτης του 7ου σου ειναι ο Ουρανός. Οποτε θα δεις κι αυτος που ειναι και τι οψεις κανει. Στην ενοτητα Πλανήτες & Πλανητοειδείς θα βρεις στοιχεια για τους πλανητες και πιθανες ερμηνειες τους στα ζωδια και τους οικους. Προσπάθησε!
-
25-01-2009, 12:00 AM #6
άμεση απάντηση! ευχαριστώ πολύ! σημειώνω τις όψεις του ουρανού στο ωροσκόπιο μου:
Πλανήτης Όψη Πλανήτης Ανοχή
Ουρανός Χιαστί Ερμής 0.10
Ουρανός Εξάγωνο Δίας 6.00
Ουρανός Αντίθεση Χείρων 5.00
Ουρανός Τρίγωνο Ωροσκόπος 4.79
Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου
Ουρανός Σκορπιός 26° 27' 10" R 5
εάν ξέρετε τι σημαίνουν τα παραπάνω για το ωροσκόπιο μου θα με βοηθούσατε πολύ !
-
30-01-2009, 11:23 PM #7
απορια...υποτιθεται οτι δεν οριζεις ημερομηνια γαμου σε αναδρομο ερμη...τι μπορει να φερει αυτο? και αν εκεινη η μερα εχει σεληνη διδυμο?ακομα χειροτερα? καλυτερα να μην παντρευτει κανεις σε αναδρομο ερμη? να παντρευτει αν δει ολο το χαρτη, αν βοηθανε αλλες οψεις? καλυτερα να μην ειναι αναδρομος και ας μην ειναι καλη η σεληνη?πχ. σεληνη ιχθυς?καμια ιδεα?
-
31-01-2009, 12:58 AM #8
καλησπέρα. γεννήθηκα στις 10.5.74 στις 8.00μ.μ. και ΄΄εχω κάνει μία γνωριμία με έναν καρκίνο στις 29.6.74, γεννήθηκε στις 22.30. έχει σελήνη στον σκορπιό που είναι και ο ωροσκόπος μου. επίσης έχουμε βόρειο και νότιο δεσμό κοινό . ο βόρειος στον τοξότη. γνωριστήκατε και ακαριαία με πα΄θος ξεκίνησε η γνωριμία. σημαίνουν κάτι οι όψεις που ανέφερα; επίσης έχω τον χείρων στον κριό στον 5 οίκο και αυτός έχει τον ερμή, τον ήλιο και τον κρόνο στον 5 οίκο. στον 7 έχω τον ερμή στον ταύρο και αυτός τον πλούτωνα στον ζυγό και βέρτιξ στον παρθένο. θα μπορούσε κάποιος να σχολιάσει τί σημαινουν όλα αυτά; σας ευχαριστώ πάρα πολύ
-
31-01-2009, 01:28 AM #9
Αγαπητη φιλη μου
Αυτα τα στοιχεια για να ξερεις δεν αρκουν για μια σοβαρη συναστρια. Τετοιες εκτιμησεις δεν γινονται απο τα μελη της ιστοσελιδας (οχι γιατι δεν ξερουμε :smile :-) απλα αντιτeιθονται με τους κανονες της παρουσας ιστοσελιδας) , θα επρεπε να ειχες διαβασει τους κανονες του site πριν θεσεις την ερωτηση.
με εκτιμηση
Cancerian
-
31-01-2009, 10:19 AM #10
Αν και τα στοιχεία είναι αρκετά για να υπάρξει μια ουσιαστική μελέτη (έστω και σε κάποιο βαθμό ελλιπής), δεν νομίζω ότι είναι οι όποιοι κανόνες του site που μας αποτρέπουν από το να προβούμε σε ανάλυση. Έτσι κι αλλιώς, έχουν δοθεί ερμηνείες και σε μεμονωμένες όψεις εκατοντάδες φορές και πολλάκις με αντίστοιχα στοιχεία έχουν δοθεί απαντήσεις. Κάμποσες φορές δε είτε οι ερμηνείες είτε γενικά οι απαντήσεις δεν είχαν και καμία αστρολογική βάση. (Προσωπικά έχω εσκεμμένα δώσει παραποιημένες απαντήσεις κάποιες φορές και δεν είδα κάποιον να με "διορθώνει" :bigsmile: )
Ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να δίνονται απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα είναι ότι σκοπός του myhoroscope.gr δεν είναι να εγγράφεται κάποιος μέλος για να ζητάει ανάλυση της συναστρίας του με το άτομο που τον ενδιαφέρει (που και πρακτικά να το δούμε, είναι αδύνατο), αλλά να διευρύνεται η ιδέα της αστρολογίας έτσι ώστε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους αυτό που σε άλλη ενότητα χαρακτηρίζεται δύσκολο και δυσνόητο να γίνεται απλό και κατανοητό.
Και αυτό, όπως πολύ σωστά έχεις γράψει, φίλε Cancerian, δεν γίνεται δίνοντας "μασημένη τροφή". Εμείς τα πιο παλιά και πιο ενεργά μέλη εκτιμώ ότι πρέπει να το κάνουμε σαφές αυτό στους πιο καινούργιους και να τους δείχνουμε ότι το myhoroscope.gr είναι τόπος που προκρίνει τη μάθηση και τη διεύρυνση της αντίληψης και όχι την επιφανειακή προσέγγιση.
ΦιλικάΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.