s
ΧΕΙΡΩΝ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: ΧΕΙΡΩΝ

Όνομα:
    Γιάννα

ΧΕΙΡΩΝ

Καλησπερα ,μηπως ξερει καποιος τι σημαινει ο αναδρομος χειρωνας?
    Η madonna για παραδειγμα εχει αναδρομο χειρωνα στον υδροχοο στον 6 οικο.
    Ευχαριστω.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΧΕΙΡΩΝ

Αγαπητή giannas

Ο ανάδρομος πλανήτης ανασύρει μνήμες από αυτά που συνέβησαν σε ένα μακρινό παρελθόν. Για τους υποστηρικτές της μετενσάρκωσης, αφορά ίχνη από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Διαφορετικά, είναι κρυμμένα στοιχεία από τα παιδικά χρόνια που λειτουργούν επίμονα, επίπονα αλλά υποσυνείδητα.

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί οι μνήμες του χθες να ανασύρουν εικόνες που δεν έχουν σχέση με την παρούσα ζωή.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Κάποτε μ' είχε απασχολήσει το ίδιο ερώτημα και διάβασα πως το άτομο με τον ανάδρομο Χείρωνα προσελκύει κοντά του άτομα τα οποία μπορούν να το βοηθήσουν να επουλώσει πληγές.

Όνομα:
    white

οι 6 ανάδρομοι που κατοικούν στον χάρτη μου , να υποθέσω ότι αφήνουν ίχνη από άλλες εποχές...

White Diamond......Γνωρίζω επίσης ότι aυτοί που έχουν περισσότερους ανάδρομους πλανήτες συνήθως αισθάνονται ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε αυτούς και τη κοινωνία και αγωνίζονται περισσότερο από τους άλλους για να βρουν τη θέση τους στο κόσμο. Στρεφόμενοι προς τον εαυτό τους σε πολύ νεαρή ηλικία έχουν ανάγκη να ορίσουν το προσωπικό τους σύστημα αξιών, τη προσωπική τους φιλοσοφία, ή το σκοπό της ζωής τους.Aυτούς που δεν έχουν κανένα ανάδρομο πλανήτη στο χάρτη τους αναπτύσσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους νωρίς στη ζωή τους.

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Κάποτε μ' είχε απασχολήσει το ίδιο ερώτημα και διάβασα πως το άτομο με τον ανάδρομο Χείρωνα προσελκύει κοντά του άτομα τα οποία μπορούν να το βοηθήσουν να επουλώσει πληγές.
    Ίσως να διάβασες σωστά. Έχω να παραθέσω προσωπική εμπειρία καθώς έχω ανάδρομο Χείρωνα σχεδόν πάνω στην ακμή του 7ου Οίκου (στο ζώδιο του Ταύρου, φυσικά σε αντίθεση με Ωροσκόπο). Μέχρι τώρα έχω καταλάβει το εξής: όταν κάνω λάθη και χειρίζομαι λάθος τις καταστάσεις, να μην προσπαθώ να τις λύσω δια "κοπάνας" ή "εξαφανίσεως" (προσφιλούς μου μεθόδου μέχρι πρότινως) , γιατί πολύ απλά θα επαναλαμβάνονται μέχρι να τις αντιμετωπίσω και μάλιστα να τις αντιμετωπίσω επιτυχώς.

Ίσως βέβαια να ερμηνεύω λάθος, γιατί παίζει και ένας βαρύς Κρόνος στον χάρτη μου...

χειρων σε ταυρο και σε 7ο οικο εχω παρατηρησει απο ιδιαν πειρα οτι ειναι μια οψη που τα κανεις μπαχαλο σε σχεσεις, τα αφηνεις ολα στη μεση και μετα προσπαθεις να μαζεψεις τα κομματια,χωρις να το θες παρεξηγησε και αντε παλι να απολλογησε κ.τ.λ...και αντιθεση με ωροσκοπο κλαψ (?)...εγω εχω αντιθεση με ουρανοο (κλαψ δις)

σωστό και αυτό!

Και εγω εχω χειρων σε ταυρο αλα 7 σε αιγοκερο.Δηλαδη ο χειρων στον ταυρο τι σημαινει?
    :weird:
    επησις ο χειρων μου κανει τετραγωνο με ηλιο κ σεληνη, αντιθεση με ουρανο κ χιαστι με πλουτωνα κ ποσειδωνα
    ειναι κακο αυτο?

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Και εγω εχω χειρων σε ταυρο αλα 7 σε αιγοκερο.Δηλαδη ο χειρων στον ταυρο τι σημαινει?
    :weird:
    επησις ο χειρων μου κανει τετραγωνο με ηλιο κ σεληνη, αντιθεση με ουρανο κ χιαστι με πλουτωνα κ ποσειδωνα
    ειναι κακο αυτο?
    Να διαβάσεις αρχικά αυτό http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%FD%F2.html

Όσον αφορά την ερμηνεία, να ξέρεις ότι με μεμονωμένες όψεις και να σου δοθεί από κάποιον ερμηνεία το πιο σίγουρο είναι ότι θα αποπροσανατολιστείς, μπορεί αδικαιολόγητα να απογοητευτείς ή να χαρείς (στην περίπτωσή σου να απογοητευτείς), μπορεί και να μην καταλάβεις (εξίσου πιθανό).
    Πρέπει να ξέρεις ότι η αστρολογία είναι συνδυαστική τέχνη και προϋποθέτει ολιστική αντίληψη για να γίνει κατανοητή. Τουτέστιν, πρέπει να συνυπολογιστούν όλοι οι παράγοντες του χάρτη σου για να βγουν οι τάσεις που υποδεικνύονται αστρολογικά. Είναι λάθος να εξετάζονται μεμονωμένα οι όψεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)