- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 126
Thread: Επανασύνδεση σε σύνθετο
-
07-12-2008, 09:46 AM #31
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
[B] Καλημερα[COLOR="DarkOrange"]
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν
Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο
Εχεις δικιο, εκ των εστερων ανακαλυψα τις δημοσιευσεις οπου καταθετονται οι αποψεις του συγκεκριμενου μελους για τον Συνθετο.
Ακριβως γι αυτο και εφοσον ακουστηκε η γνωμη της για το Συνθετο τα περαιτερω σχολια δεν εχουν να κανουν με την κριτικη προσεγγιση των οποιων μας πασαρουν οπως χαρακτηριστικα αναφερεις,αλλα προσβαλουν την δουλεια καποιων αστρολογων(βλεπε τον Συνθετο της Κας Σιμου για τον Ναπολεων και την Ιωσηφινα ,που ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και φανταζομαι οτι της πηρε αρκετες ωρες) και στην συνεχεια προσβαλουν ολους τους υπολοιπους που ζητουν επιπλεον πληροφοριες, ειτε γιατι βρισκονται σε μια συναισθηματικη συγχυση, ειτε απλα για αστρολογικη μελετη:bigsmile::bigsmile:
-
07-12-2008, 12:12 PM #32
Η κριτική, ακόμα και η σκληρή, ενίοτε και η υπερβολική, είναι προτιμότερη από την αποδοχή της όποιας αυθεντίας ή "αυθεντίας". Κανονικά η ίδια η ...αυθεντία θα πρέπει όσους ασχολούνται μαζί της να τους προτρέπει στην κριτική προσέγγιση των απόψεών της και όχι στην ως θέσφατα αποδοχή των λόγων της. :bigsmile:
Για να μην υπάρχουν και παραξηγήσεις, δεν ...δικηγορώ υπέρ του μέλους gargoyle, δεν μπορώ και δεν είναι του τύπου μου να μιλώ εξ ονόματος κάποιων, το συγκεκριμένο μέλος μπορεί μια χαρά να εκφράσει τις απόψεις του και ενίοτε το κάνει.
Και όσον αφορά τα περί προσβολών, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν, εκτός και αν αποκτήσουμε και εμείς την εμετικά απαίσια και γλοιώδη πολιτικά ορθή αμερικάνικου τύπου έκφραση, στρογγυλεύοντας και απαξιώνοντας έννοιες και όρους :toung:
Για εμένα ισχύει αυτό που γράφω πάνω, περί την κριτική, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και εμένα. Και είναι καλό για όλους μας, καθώς ίσως δεν θα παραξενευτούμε ιδιαίτερα αν και όταν διαπιστώσουμε ότι ο βασιλιάς είναι απλώς ...γυμνόςΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-12-2008, 07:00 PM #33
Συγγνώμη, αλλά ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την αντιστοιχία της άρνησης ενός συγκεκριμένου μεθοδολογικού τρόπου με την προσβολή ενός προσώπου, είτε συγκεκριμένου (πχ. την κ. Σίμου), είτε αφηρημένου ("ολοι οι υπόλοιποι που ζητούν πληροφορίες").
Προσωπικά κρίνω τον επονομαζόμενο ως Σύνθετο Χάρτη. Και τον κρίνω συνολικά, τόσο ως εννοιολογική σύλληψη, όσο και ως συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και συνολικά θεωρώ πως πρόκειται για μια ιδιαίτερως αρνητική συλλογιστική, όσον αφορά την έννοια που εκφράζει (χαρακτήρας και πορεία μιας σχέσης, αν είναι ποτέ δυνατόν!) και εξίσου αρνητικά κρίνω την πρακτική εφαρμογή του (διαιρώ δια του δύο και τσουπ έτοιμος!)
Από εκεί και πέρα, δεν έκρινα κανένα πρόσωπο, ούτε συγκεκριμένα, ούτε αφηρημένα.
Τέλος, όποιος αισθάνεται ότι θίγεται ας αναλογιστεί απλώς ότι αντίστοιχα θίγει. Και μάλιστα, όχι μόνο προσωπικότητες, αλλά και την εξέλιξή τους, την οποία θεωρεί ότι είναι σε θέση να προδιαγράψει, τόσο ως μεμονωμένη πορεία, όσο και ως συνδυασμένη με εκείνη ενός άλλου προσώπου. Με ποιο δικαίωμα, άραγε;
Η αστρολογία υποτίθεται ότι σκιαγραφεί τάσεις. ΔΕΝ αποκαλύπτει χαρακτήρα, ΔΕΝ προδιαγράφει πορεία, ΔΕΝ προεξοφλεί αποτέλεσμα.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
24-01-2009, 03:06 AM #34
γεια σας βασικα μολις χωρισα απο μια σχεση 2,5 χρονων που ειχα δωσει τα παντα.ντρεπομαι λιγο που το ζηταω αυτο αλλα αν εχει καποιος λιγο χρονο μηπως μπορει να μου πει αν υπαρχει ταση για επανασυνδεση?εγω 27.6.1981 6και 20 το πρωι στην κυπρο κ αυτος 19.11.1979 7 το πρωι στην Λαρισσα.συγνωμη αν ζηταω πολλα αλλα δεν βγαζω ακρη.αν δεν μπορει καποιος δεν πειραζει.ευχαριστω ουτως η αλλιως.
-
24-01-2009, 12:44 PM #35
Καλημέρα icelou,
έριξα μια ματιά στην συναστρία σας. δεν ξέρω να σου πω αν θα ξανασυνδεθείτε οι γνώσεις μου δεν επαρκούν. αλλά αποτι είδα έχετε μια σχέση έντονη, με ενστικτώδη έλξη, πολύ καλή επικοινωνία, κοινά γούστα, αγάπη. Μου έδωσε την εντύπωση οτι πρέπει να είστε πάνω απ' όλα φίλοι. νομίζω οτι είναι μια ουσιαστική σχέση με πολύ θετικές όψεις αλλά το πρόβλημά της πρέπει να ήταν η ζήλεια η κτητικότητα, κάποια επιθετικότητα, όπως και κάποια τάση να λέγονται ψέμματα. Επίσης η πολύ έντονη εμπλοκή του ουρανού δημιουργεί ένταση και προκλήσεις, διανοητικές ή άλλες κάτι που το βρίσκω προσωπικά θετικό. Ελπίζω να μην έγινε κάτι ανεπανόρθωτο, προσωπικά πιστεύω οτι μια τέτοια σχέση δύσκολα την προσπερνάς και δεδομένης της πολύ καλής επικοινωνίας που δείχνει οτι έχετε μπορεί και να τα ξαναβρείτε. Σου εύχομαι οτι καλύτερο.
-
24-01-2009, 12:48 PM #36
Αν διαβάσεις τα ποστ νο 2 & 3 αυτής της ενότητας, που έγραψε το μέλος Ερση, θα δεις τι πρέπει να κοιτάξεις στον σύνθετο.
Απλώς, συμπληρωματικά σε αυτά που γράφει η Έρση, θα έλεγα να ελέγξεις και τους κυβερνήτες 1ου & 7ου, αν είναι σε καλή σχέση είτε μεταξύ τους, είτε σε σχέση με τους 2 αυτούς Οίκους.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-01-2009, 02:05 PM #37
καλημερα,
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ,με συγκινει απιστευτα το γεγονος οτι 2 ατομα που ουσιαστικα δεν ξερω μπηκαν στην διαδικασια αυτη.και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα τι να πω.
σας ευχαριστω θερμα για αλλη μια φορα και συγνωμη αν σας εβαλα σε κοπο.
-
05-02-2009, 04:27 PM #38
kαλησπερα,να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει?στον συνθετο χαρτη 2 ατομων η οψη ουρανος εξαγωνο με κρονο σημαινει οτι τα 2 ατομα αυτα θα ξαναβρισκονται στην ζωη τους εκει που δεν το περιμενουν?επειδη ο ουρανος απο οτι εχω διαβασει ειναι το αναπαντεχο.ευχαριστω.
-
03-05-2009, 08:04 PM #39
Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας.Μου αρέσει κάποιος και δοκίμασα το σύνθετο χάρτη.Με Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Χείρων & Βέρτεξ στον Κριό στον 7ο οίκο,¶ρη, Κρόνο, Κλ.τύχης στους Διδύμους 9ο οίκο,
Δία στον Υδροχόο(4ο),Β.δεσμός στον Αιγοκ.(4ο) και ωροσκόπο σύνθετου ωροσκοπίου στο ζυγό όπου κι ο ουρανός..με μια πρώτη επιφυλακτική ματιά πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ελπίδες σε περίπτωση που γίνει η αρχή?
Η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν εντύπωση οι τόσοι πολλοί πλανήτες στον 7ο.
Ευχαριστώ.:bigsmile:
-
11-05-2009, 06:02 AM #40
Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ... Στο σύνθετο χάρτη της σχέσης μου, ο ήλιος είναι στον 5ο οίκο. Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό, δεδομένου ότι ο 5ο΄ς οίκος είναι των ¨ελαφρών¨ σχέσεων και ο 7μος των πιο σοβαρών;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.