- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
Thread: Μεγάλο Τρίγωνο..δείχνει?
-
23-01-2009, 05:10 PM #11
Re: Μεγάλο Τρίγωνο..δείχνει?
Καλησπερα!Το μεγαλο τριγωνο αν το χωριζει μια αντιθεση σχηματιζοντας και δυο εξαγωνα δινει το χαρταετο ετσι δεν ειναι?Ο χαρταετος δεν μπορει να μας κανει να εκμεταλλευτουμε το μεγαλο τριγωνο,δεν περιοριζει καπως την 'τεμπελικη' διαθεση?Ενα μεγαλο τριγωνο στον αερα με την αντιθεση του χαρταετου απο στοιχειο της φωτιας πως θα μπορουσε να ερμηνευτει γενικα?
-
23-01-2009, 06:00 PM #12
Σοφία μου, για να παραφράσω μια ατάκα του βασιλιά Ληρ: "Το βασίλειό μου για... ένα μεγάλο τρίγωνο" και μάλιστα να το ενεργοποιεί ο Δίας τράνζιτ!!! Έχουμε τόσα προβλήματα και δυσκολίες στην ζωή μας που δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρούμε και τις ευκολίες και την τύχη. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!!!
-
23-01-2009, 08:30 PM #13
Ο χαρταετος ειναι ακριβως ο σχηματισμος που ανεφερες,με το καλο και το κακο οτι αυτη η αντιθεση ενεργοποιει το ατομο σε θεματα ανολογα των οικων και των ζωδιων.Καλο γιατι το αποτελεσμα της ενεργοποιεισεις εχει ολη την ευχερια και την ευνοια του μεγαλου τριγωνου ,κακο γιατι οτιδηποτε μας ενεργοποιει ειναι αυτο που μας προκαλει,μας αναστατωνει και μας πληγωνει.
Ετσι αυτος ο σχηματισμος δεινει μια ευνοια στο ατομο σε θεματα επικοινωνιας αλλα και οργανωμενης και πολυπλευρης σκεψης και ολη την δυναμικη,την κινητηκοτητα και την τολμη της φωτιας να φερει εις περας τον στοχο του.
Και για εμενα αυτος ο σχηματισμος καθε αλλο παρα τεμπελικη διαθεση εχει.....Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
23-01-2009, 11:25 PM #14
-
23-01-2009, 11:30 PM #15
είδα να αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ ο σχηματισμός του χαρταετού..
να ρωτήσω κάτι και πάλι..
το τρίγωνο μου είναι με σελήνη, ερμή και πλούτωνα
επίσης ο ποσειδώνας μου κάνει εξάγωνο με τον ερμή μου και εξάγωνο με τον πλούτωνα (μιας και είναι γενιάς)
σελήνη στους διδύμους στις 15 και κάτι κοντά 16
και ποσειδώνας στον τοξότη στις 24
δεν μου βγάζει όψη αντίθεσης μιας και οι μοίρες απέχουν.
δεν θεωρείται χαρταετός αυτό, σωστά? μιας και δεν είναι καθαρή η αντίθεση ακριβείας....ή θεωρείται??
-
23-01-2009, 11:46 PM #16
Kρασακι μου νομιζω πως πιανεται κ δεν πιανεται αυτη η αντιθεση,ο λογος που με βλεπεις διστακτικη ειναι γιατι ειναι η Σεληνη, αν ηταν αλλος Πλανητης θα σου ελεγα οτι δεν πιανεται.
Παντως να ξερεις κ χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ οτι σε συναστρια αν ο αλλος εχει πλανητης κοντα στις 15 μοιρες του Τοξοτη σου κλεινει τον σχηματισμο κ ειναι πολυ θετικη ενδειξη.
-
23-01-2009, 11:54 PM #17
Έρση μου ευχαριστώ..τώρα τι να πω εγώ δεν έχω καθόλου ιδέα..
όσο για το δεύτερο που είπες..αν είμαστε οφ τόπικ να μας συγχωρέσουν με μια επισήμανση θα μεταφέρουμε τη συζήτηση, αλλά δεν το έπιασα καλά..μια παρακληση παρακαλώ για να καταλάβω αυτό που λες μόνο..
να έχει ο άλλος ποσειδώνα στις 15 του τοξότη για να μου κλείνει τον σχηματισμό ή οποιονδήποτε πλανήτη εκεί? αυτό δεν κατάλαβα..:toung:
-
24-01-2009, 12:43 AM #18
-
24-01-2009, 12:58 AM #19
ευχαριστώ έρση!
ναι εεε..?χμμ..:weird:
έχω ένα τέτοιο άτομο που χρόνια έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του και συνεχίζει να το αφήνει Τοξότης με σελήνη στον τοξότη στις 13...με προβλημάτισες ευχάριστα!
χαίρομαι να μαθαίνω καινούρια πράγματα!
δεν φανταζόμουν ότι μπορεί ένας άνθρωπος να κλείσει έναν τέτοιο σχηματισμό!
να υποθέσω ότι μπορεί να ωθήσει τον άλλον να διοχετεύσει σωστά όλη αυτή την ενέργεια και γενικά να τον βοηθήσει να εξελιχθεί..
:toung:
-
30-05-2009, 02:08 AM #20
Μια και μιλάμε για ενεργοποίηση μεγάλου τριγώνου από διέλευση, έχω Σελήνη στην 1η Λέοντα (10ος οίκος) και Ποσειδώνα στην 1η Τοξότη (2ος οίκος). Τον Ιούνιο του 2010, ο Ουρανός στον Κριό από τον 6ο (αλλά και ο Δίας), θα ενεργοποιήσει το ήδη υπάρχον τρίγωνο του γενέθλιου, και εύχομαι να μου δώσει κάποιο "άνοιγμα" σε πνευματικό επίπεδο εξαιτίας της φύσης Σελήνης-Ποσειδώνα.Μπορεί βέβαια να σημαίνει κάτι άλλο καθώς ο άντρας μου έχει Δία-Ποσειδώνα στην 1η Τοξότη και ο γιός μου Δία στην 1η Κριού. Η ιδιομοιρία (η οποία εμφανίζεται συχνά σε άτομα της ίδιας οικογένειας, μας επηρρεάζει όλους μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.