- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Τύχη, Πόντοι και όψεις πλανητών
-
22-01-2009, 08:57 PM #11
Re: Τύχη, Πόντοι και όψεις πλανητών
καθένας γεννιέται με κάποιες τάσεις το να μην είναι κάποιος τυχερός ίσως να σημαίνει ότι για να πετύχει στη ζωή θα βάλει προσωπική δουλειά και προσπάθεια
στο χάρτη μου ο Δίας είναι χωρίς όψεις και πιστεψέ με ότι παρόλες τις αντιξοότητες δεν με θεωρώ άτυχη απλά προαπάθησα λίγο περισσότερο και οι δυσκολίες με δυνάμωσαν ώστε να είμαι περήφανη για ότι έχω πετύχει μετά απο προσωπική προσπάθεια και έχω πετύχει αρκετά
-
22-01-2009, 10:13 PM #12
Α! Μη το λες αυτο με τον Δια αγαπητο μελος εχω μια απο τις καλυτερες ισως οψεις
το μεγαλο τριγωνο με ηλιο,δια,και μεσουρανημα !
Μυαλο δεν ειχα και με πηρε και με συκωσε που λενε απο την υπερβολη που εδειξα :nuts:
Δεν ειχα καλη κατευθηνση ολο φρου φρου και αρωματα ημουν [εννοω επιπολαια νομιζα οτι ημουν η εξυπνη,η δυνατη,οτι δεν με εφτανε κανεις]μεχρι που εφαγα τα μουτρα μου και καταλαβα τα δυνατα σκαμπιλια που μου εδωσε .
Οταν καταλαβα και εγινα ταπεινη αρχισε και η οψη να λειτουργει θετικα
Τι να την κανεις την τυχη αν δεν εχεις την γνωση ;;Νομιζω οτι αυτα πανε μαζι ε;
φιλικα Δεσποινα κουκι
-
23-01-2009, 12:28 AM #13
Και ως Σκορπιος που εισαι οπως και εγω θα επρεπε να το ξερεις αυτο μιας και ως ζωδια εχουμε και αρκετους βρωμικους εχθρους (ναι ακομα και εχθρους-αστρολογους) που προσπαθουν να κανουν ψυχολογικο πολεμο εναντιον μας αλλα και οχι μονο...
Καλησπερα ,νομιζω πως αυτο που λες ειναι λιγο υπερβολικο, χωρις να θελω να υποστηριξω την αποψη περι τυχης η ατυχιας που βλεπει η οχι καθε Αστρολογος που μπορει να ερμηνευει ενα χαρτη,
ομως για πιο λογο ενα Αστρολογος θα ειχε συμφερον ωστε να φερθει εχθρικα σε εναν Σκορπιο?
Αυτο που πρεπει να γνωριζουμε ολοι ειναι οτι ο καθε Αστρολογος εχεις κ αυτος τον χαρακτηρα του κ με κριτηριο αυτο
κ με τις γνωσεις που διαθετει ερμηνευει χαρτες, αν για πχ. ενας απο την φυση του ειναι καταστροφολογος ναι δυσκολα θα βρει θετικα στοιχεια σε εναν δυσκολο χαρτη.
Γι αυτο παντα λεμε οτι το να βρεις τον Αστρολογο τον "σωστο "θελει πολυ ψαξιμο, να εχεις δει πολλη απο την δουλεια του, να εχεις παρει συστασεις κ οτι αλλο νομιζει ο καθενας απο εμας για να κρινει σε ποιον πρεπει να απευθυνθει.
Ομως το να λεμε οτι οι Σκορπιοι εχουν βρωμικους εχθρους Αστρολογους, νομιζω πως ειναι υπερβολη.
φιλικα παντα κ χωρις παρεξηγηση.
-
23-01-2009, 12:52 AM #14
Παράκληση να μην απαντάμε σε μέλη που δεν έχουν τη δυνατότητα ανταπάντησης. Ήδη το συγκεκριμένο μας μέλος -με τις γνωστές γραφικές ατάκες- και τους συνεχείς αποκλεισμούς αλλά και την εμμονή να εγγράφεται εκ νέου είναι παρελθόν (για πόσο δεν γνωρίζω). :bigsmile:
Σας ευχαριστώ για την κατανόησηDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.