- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: Τύχη, Πόντοι και όψεις πλανητών
-
21-01-2009, 12:59 PM #1
Τύχη, Πόντοι και όψεις πλανητών
Καλησπέρα σας
Δεν έχω και μεγαλη γνώση από αστρολογία αλλα μπαίνοντας σε διάφορα site είδα ότι συνδιαζουν τις όψεις των πλανητων από τον γενέθλιο χάρτη σου με κάποιους αριθμητικούς πόντους (π.χ. εάν έχω δυσαρμονική όψη με έναν πλανήτη (σελήνη με τον πλούτωνα) έχω και αρνητικούς πόντους ή αντίστροφα) και με αυτό τον τρόπο βγαίνει ένα νούμερο που δείχνει το πόσο τυχερός ή τυχερή είσαι γενικά.Ισχύει κάτι τέτοιο, θα μπορούσαμε από τον γενέθλιο χάρτη να καθορίσουμε την τύχη μας γενικά?
Έχω ξανακάνει αυτή την ερώτηση σε αλλή συζήτηση αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Δεν ξέρω εάν κάποιος γνωρίζει να μου απάντηση θα το ήθελα πολύ.
Σας ευχαριστώ:
-
21-01-2009, 01:12 PM #2
Re: Τύχη, Πόντοι και όψεις πλανητών
Eχω και εγώ την ίδια απορία. Απαντηστε ρε παίδια σας παρακαλω ....
-
21-01-2009, 03:44 PM #3
Θα τολμήσω να απαντήσω στο ερωτημά σας κυρίες μου. Ας με διορθώσουν όσοι ξέρουν αν κάνω λάθος.
Ο αστρολογικός χάρτης ενός ατόμου ο οποίος προκύπτει από την ώρα και μέρα γέννησης ενός ατόμου δίχνει με τι εφόδια έχει προικίσει το σύμπαν ένα άτομο για να κάνει την δική του πορεία ζωής. Μέσα σε αυτόν τον χάρτι πολύ σωστά υπάρχουν διάφορα στοιχεία που μπορούμε (αν ξέρουμε καλά) να πάρουμε πληροφορίες σχετικά με το πως είναι δομημένος ο χαρακτήρας του ατόμου κ πιθανά γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή ενός ατόμου κ λέω πιθανά γιατί μπορεί να υπάρχει μια δύσκολη όψη σε έναν γεννέθλιο χάρτη αλλά μπόρεί να μην ενεργοποιηθεί ποτέ .
Από όσα ξέρω περι αστρολογίας δεν υπάρχει δείκτης τύχης σε έναν χάρτη .. η αστρολογία δεν δίχνει τυχερούς ή λιγότερο τυχερούς ανθρώπους δίχνει απλά τάσεις ..
εξάλλου μια δύσκολη όψη που μπορεί να έχουν δύο πλανήτες πιθανότατα δίχνει σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε ώστε να προχωρά ομαλότερα η ζωή μας και όχι ένα γκαντέμκο σημείο το οποίο θα μας καταδιώκει στην ζωή μας.
Υποθέτω πως και σεις όπως κ όλοι στα πλαίσια μιας εσωτερικής αναζήτησης αλλά κ μιας αγωνίας για όσα σας συμβαίνουν βρίσκεστε εδώ και κάνετε αυτή την προσπάθεια ..
να σας ευχηθώ καλή αναζήτηση ..... κ ότι γίνετε να γίνετε για καλόLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
21-01-2009, 05:59 PM #4
δεν προκειται περι πόντων αλλά για βαθμολόγηση πλανητων!
και δε σημαίνει πόσο τύχη έχει ένας πλανήτης εκεί αλλά πόσο και πως βγάζει τις ιδιότητες του!
-
21-01-2009, 06:16 PM #5
κ λέω πιθανά γιατί μπορεί να υπάρχει μια δύσκολη όψη σε έναν γεννέθλιο χάρτη αλλά μπόρεί να μην ενεργοποιηθεί ποτέ .
Ολες οι οψεις ενεργοποιουνται κ ειδικα οι αρνητικες κ αν οχι απο διελευση (πραγμα απιθανο ) οταν Καποιος πλανητης πιασει το μεσοδιαστημα της αρνητικης οψης τοτε παλι θα ενεργοποιηθει, αν τωρα δεν υπαρχει οψη μεταξυ δυο πλανητων με το που θα ενεργοποιηθει το μεσοδιαστημα των πλανητων απο διελευση ειναι σαν να εχουν οψη
-
22-01-2009, 03:48 PM #6
-
22-01-2009, 04:15 PM #7
-
22-01-2009, 04:57 PM #8
Δεν με νοιάζει εαν ζήσω όλες τις όψεις των πλανητών γιατί στη ζωή έχουμε καλές και κακές περιόδους, αυτό που με ενδιέφερει από την αρχή είναι το αν από τις θέσεις των πλανητών μπορεί να οριστεί η τύχη ενός ανθρώπου.
Το ξέρω ότι αυτό είναι κάτι γενικό αλλά ομολογώ ότι μου προξένησε ενδιαφέρον όταν ζήτησα να μου βγάλουν τον γενέθλιο χάρτη του γιού μου και μου βρήκαν ότι δεν είναι πολύ τυχερός με βάση τις όψεις των πλανητών.
Φιλικα & Απορημένα:bigsmile:
-
22-01-2009, 07:19 PM #9
μην πιστευεις κατι τετοιο αν στο ειπαν ...
εσυ δες τον χαρτη του γιου σου βρες τις δυσκολες οψεις εκει που ποναει να το πω λαικα και δουλεψε πανω σε αυτες σιγα σιγα και επισης στις καλες του οψεις δωσε ακομα πιο πολυ ωθηση .
Οταν με το καλο μεγαλωσει θα δεις οτι καπου και εσυ τον βοηθεισες αφου ειχες την προνοια να ψαχτεις με τον χαρτη του παιδιου σου.
φιλικα Δεσποινα κουκι
-
22-01-2009, 08:11 PM #10
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ...
Και ως Σκορπιος που εισαι οπως και εγω θα επρεπε να το ξερεις αυτο μιας και ως ζωδια εχουμε και αρκετους βρωμικους εχθρους (ναι ακομα και εχθρους-αστρολογους) που προσπαθουν να κανουν ψυχολογικο πολεμο εναντιον μας αλλα και οχι μονο...
Never trust the strangers
Ερευνησε μονη σου το χαρτη του γιου σου αμα μπορεις και αμα δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις για να κανεις αναγνωση γενεθλιου χαρτη να προσπαθησεις να τις αποκτησεις...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.