s
yod
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Thread: yod

yod

καλήμέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχω ΥΟD εγώ και ο γίος μου?
    19 03 1977 11:30
    12 01 2007 02:05
    Ευχαριστώ

2. Re: yod

Quote Originally Posted by godis View Post
    καλήμέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχω ΥΟD εγώ και ο γίος μου?
    19 03 1977 11:30
    12 01 2007 02:05
    Ευχαριστώ
    Αναφορικά με τον πρώτο χάρτη, όντως σχηματίζεται ένα γιοντ, με κορυφή του τον Β.Δ. στον Ζυγό και στον 5ο Οίκο, τη μια του απόληξη στη σύνοδο Σελήνης-Ήλιου στους Ιχθείς και στον 10 και την άλλη στον Δία που βρίσκεται στον 12 Οίκο και στον Ταύρο.
    Επειδή μαντεύω ότι θα πεις "ωραία, και τι σημαίνει αυτό;", μια πιθανή ερμηνεία είναι:
    Αν αποδέχεσαι τις απόψεις για το κάρμα, για να νιώσεις ολοκληρωμένη σε αυτή τη ζωή (επιταγή Β.Δ.) πρέπει να επιδιώξεις τη χαρά και τη δημιουργία (5ος Οίκος) μέσω μιας καλής συνεργασίας/σχέσης (Ζυγός) ή μέσω καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων (Ζυγός).
    Τη δυσκολία που υπάρχει σε αυτήν σου την προσπάθεια μπορείς να την μετριάσεις προσφέροντας (Δίας στον 12ο) υλικά αγαθά ή καλλιτεχνικές υπηρεσίες (στον Ταύρο) μέσω του επαγγέλματός σου στο κοινό (Σελήνη-Ήλιος στον 10ο).
    Θεωρητικά πρέπει να έχεις κάποια έφεση στο τραγούδι, καθώς και ο Δίας στον Ταύρο και η Σελήνη στους Ιχθείς υποδεικνύουν κάτι τέτοιο.
    Αναφορικά με τον 2ο χάρτη, αφορά πολύ μικρό άτομο για να το εξετάσουμε.
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Re: yod

Ευχαριστώ, αλλά καμία σχέση δεν έχω με το τραγούδι γιατί δεν έχω φωνή!:bigsmile:

4. Re: yod

Ευχαριστώ, αλλά καμία σχέση δεν έχω με το τραγούδι γιατί δεν έχω φωνή!:bigsmile:
    Ακριβώς για αυτό σου γράφω ότι πρόκειται για μια πιθανή ερμηνεία και ότι θεωρητικά υπάρχει έφεση στο τραγούδι.
    Για να υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο, εκτός του ότι πρέπει να αναλυθεί γενικότερα ο χάρτης, πρέπει να υπάρχει και άμεση επικοινωνία μεταξύ εκείνου που μελετά τον χάρτη με αυτόν στον οποίο ανήκει ο χάρτης.:bigsmile:

ευχαριστώ και πάλι!
    να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?
    ο πατέρας μου είναι ζυγός με κρόνο στο ζυγό. Τώρα που θα μπεί ο κρόνος στον ζυγό τι σημαίνει?

6. Re: yod

ευχαριστώ και πάλι!
    να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?
    ο πατέρας μου είναι ζυγός με κρόνο στο ζυγό. Τώρα που θα μπεί ο κρόνος στον ζυγό τι σημαίνει?
    Από τίποτα έως και πολλά μπορεί να σημαίνει. Είναι μεγάλο λάθος να ζητάμε αποσπασματικές ερμηνείες. Η φιλοσοφία της αστρολογίας είναι ολιστική και έτσι ακριβώς πρέπει να εξετάζεται ο κάθε χάρτης.
    Quote Originally Posted by Δ.Μέλλος View Post
    Για να υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο, εκτός του ότι πρέπει να αναλυθεί γενικότερα ο χάρτης, πρέπει να υπάρχει και άμεση επικοινωνία μεταξύ εκείνου που μελετά τον χάρτη με αυτόν στον οποίο ανήκει ο χάρτης.:bigsmile:
    Μπορείς φυσικά να πας στις ετήσιες προβλέψεις και να διαβάσεις για τον Κρόνο στον Ζυγό, στον Δεκανό που είναι γεννημένος ο πατέρας σου και να πάρεις μια ιδέα.

καλημέρα έχω και εγώ όψη yod στον χάρτη μου. Η αφροδίτη (24,26ο κριού 2ος οίκος) κάνει εξάγωνο με ερμή (22,23ο υδροχόου 1ος οίκος) και οι δύο όψη χιαστί με πλούτωνα (23,59 παρθένος 7ος οίκος). Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να ερμηνεύσει αυτες τις όψεις?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)