- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
-
18-01-2009, 05:36 PM #11
-
18-01-2009, 05:56 PM #12
Re: ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ
Κάποιες σημειώσεις που έκανα...
Μεσοδιαστήματα ....στον άξονα 1-7 μου
Ήλιος /Κρόνος -> Λέοντας /Υδροχόος :5 κ 40,5
Ήλιος/Πλούτωνας->Λέοντας/Υδροχόος :4 και 23
Ήλιος/Ουρανός -> Υδροχόος/Λέοντας :24 και 35
Ήλιος/Δίας -> Υδροχόος/Λέοντας :25 και 3
άρα άμεσα με αφορά η σχέση Ήλιου- Κρόνου ;;
-
18-01-2009, 05:59 PM #13
Μερικα λογια για τις Ηλιακες Εκλειψεις σε σχεση με εναν Γενεθλιο Χαρτη.
Οι Ηλιακες Εκλειψεις λειτουργουν διαφορετικα απο οτι οι Σεληνιακες και συνηθως προτρεπουν σε νεα ξεκινηματα. Οι αλλαγες απο καποιο νεο ξεκινημα , μπορει να διαρκεσουν και χρονια και ερχονται συνηθως σαν ενα ειδος εκπληξης. Την περιοδο εκεινη οπου η Εκλειψη λαμβανει μερος θα πρεπει να εφαρμοσουμε καλυτερα τον κανονα "Ακου αντι να ενεργησεις" . Ο χρονος σαν μοναδα μεγεθους σε μια Εκλειψη μεταβαλεται με αποτελεσμα πραγματα που αποτελουσαν μακρινο μελλον να ερθουν στο προσκηνιο. Μια Ηλιακη Εκλειψη οπως προειπα θα φερει νεα ξεκινηματα ( λειτουργωντας ομως σαν ενας μικρος Πλουτωνας κατι πρεπει να πεθανει για να γεννηθει κατι νεο ) με σκοπο την εξελιξη μας. Οι καταστασεις που διαδραματιζονται εκεινη την περιοδο εχουν μεγαλυτερο βαρος και δημιουργουν την αισθηση του μοιραιου. Συνηθως αποτελουν ενα ειδος οασης στην περιοχη του Ωροσκοπιου που λαμβανει χωρα , με σκοπο να δουμε κατι το οποιο δεν μπορουσαμε να δουμε πιο πριν. Θεωρειται καταλυστικη για ληψη αποφασεων (ασχετα με το αν θα ειναι καλο ή κακο το αποτελεσμα).Τελος μεσα σε αυτη την περιοδο ειναι καλυτερο να απανταμε σε πραξεις που αλλος προκαλει παρα να ειμαστε εκεινοι οι οποιοι θα δημιουργησουν μια κατασταση
Οι αρχαιοι υμων ελεγαν οτι θα ειναι καλυτερα να μην ενεργουμε κατω απο την επηρροη μιας εκλειψης γιατι ο σχεδιασμος δεν θα εχει τα καλυτερα αποτελεσματα και για αυτο το λογο θα ειναι καλυτερο να σκεπτομαστε τις ενεργειες των αλλων αλλα να μην περνουμε προσωπικες αποφασεις για εμας
-
18-01-2009, 06:00 PM #14
Γεια σας! Με βαση τις μοιρες βλεπω οτι η Εκλειψη γινεται στις 6 του Υδροχοου, σε τριγωνο με τον Ηλιο και Αρη μου (ανοχη 2 μοιρων) και εξαγωνο με το Δια και Ουρανο μου (ανοχη 1 μοιρας). Η Εκλειψη γινεται στον 9ο οικο (οχι σε ακμη). Αυτες τις οψεις πρεπει να τις λαβω υποψη? Η να μην δωσω σημασια?
Συγγνωμη που σας ζαλιζω αλλα δεν εχω καταλαβει αν μελεταμε την εκλειψη ως προς τον οικο μονο ή και τις οψεις.
Ευχαριστω πολυ!
-
18-01-2009, 06:07 PM #15
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.