- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
Thread: οψεις ωροσκοπου
-
28-12-2008, 12:21 AM #11
Re: οψεις ωροσκοπου
Καλησπέρα:bigsmile:
Χρόνια πολλά σε όλους
Ο δικός μου ωροσκόπος (καρκίνος) κάνει τις εξής όψεις:
Ωροσκόπος Τρίγωνο Αφροδίτη
Ωροσκόπος Τρίγωνο Κρόνος
Ωροσκόπος Εξάγωνο Ουρανός
Ωροσκόπος Τρίγωνο Ποσειδώνας
Ωροσκόπος Εξάγωνο Πλούτωνας
Ωροσκόπος Τρίγωνο Χείρων
Θα μπορούσε, ίσως, κάποιος να μου μου πει τι σημαίνουν όοοοολα αυτά;:bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ, όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει.
-
28-12-2008, 02:16 PM #12
καλημέρα elpiniki και χρόνια σου πολλά
θαυμάσιες όψεις κάνει ο ωροσκόπος σου. τρίγωνο με αφροδίτη γοητευτική ελκυστική πειστική, με πειθώ, επικοινωνιακή
τρίγωνο με κρόνο χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις με τους άλλους, έχεις χιούμορ αλλά είπαμε χρειάζεσαι ΄το χρόνο σου, αντιμετωπίζεις σοβαρά και με υπευθυνότητα την ζωή ελκύεις άτομα πιο αδύναμα και εξαρτημένα που βρίσκουν μαζί σου την σιγουριά και την ασφάλεια.
εξάγωνο με ουρανό ξεχωριστή προσωπικότητα που λάμπει, συναρπαστική και απρόβλεπτη, μαγνητική, έντονη σίγουρα θέλεις να λες την τελευταία λέξη.
τρίγωνο με ποσειδώνα ξέρεις ενστικτωδώς τι θέλουν οι άλλοι και τους το δίνεις, βλέπεις το καλύτερο στους άλλους, καλλιτεχνική φύση, μυστηριώδης ονειροπόλα
εξάγωνο με πλούτωνα δυνατή θέληση, με μεγάλη ενέργεια και αποφασιστικότητα, μαγνητισμός, πολύπλοκη προσωπικότητα ικανή να μεταμορφώνεσαι.
-
28-12-2008, 06:31 PM #13
Αγαπητέ georgia238, Καλησπέρα:bigsmile:
Ευχαριστώ για την ωραία:bigsmile: απάντησή σου και για το χρόνο σου.
Εύχομαι το 2009, να είναι για σένα το ίδιο θαυμάσιο, όπως και οι όψεις που κάνει ο ωροσκόπος μου:bigsmile: κι ακόμη περισότερο...
Καλό απόγευμα!!! Και πάλι ευχαριστώ πολύ
-
28-12-2008, 06:59 PM #14
Κατ'αρχην Χρονια Πολλα!
Και κατα 2ον μιας και κανετε αναλυση οψεων με ωροσκοπο σας δινω κι'εγω στοιχεια και οποιος θελει να ασχοληθει και να απαντησει.... πασα προσφορα δεκτη!
Χιαστη με Ηλιο και Ερμη.
Τριγωνο με Αρη.
Τετραγωνο με Δια και Ποσειδωνα!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
29-12-2008, 03:06 PM #15
Ο ωροσκόπος χιαστί με ήλιο δηλώνει προσωπικότητα έντονη, που τραβά πολύ την προσοχή, ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και έχει εξαιρετικές αρχηγικές ικανότητες.
χιαστί με ερμή τελειοποιήστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους και να ακούτε με προσοχή αυτά που έχουν να σας πουν, αφού η εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για εσας εξαρτάται απο τον τρόπο που μιλάτε. Μεγάλο ατού αυτό αν προσέξετε. Λατρεύετε κάθετι καινούργιο είστε απόλυτα ενημερωμένη για τις εξελίξεις έχετε φρέσκια ματιά σας αρέσει να εξερευνάτε και να μαθαίνετε καινούργια πράγματα για πολλούς τομείς.
τετράγωνο με δία ελκύετε τους άλλους με την ζωντανή και εξωστρεφή προσωπικότητά σας είστε πολύ διασκεδαστική αλλά και μαχητική. δραματοποιείτε πολύ τα γεγονότα. προσπαθήστε να δείχνετε περισσότερη κατανόηση και ανεκτικότητα στους γύρω σας.
τετράγωνο με ποσειδώνα πρέπει να δίνετε σαφή εικόνα του εαυτού σας στους άλλους και να προβάλλετε πιο έντονα την προσωπίκοτητά σας. Εξαιρετικά ευαίσθητη σας απασχολούν έντονα τα προβλήματα των άλλων προσέξτε μην τα αφήνετε να σας απορροφούν.
-
29-12-2008, 04:40 PM #16
-
16-01-2009, 03:43 PM #17
Να ρωτήσω και γω για κάποιες όψεις Ωροσκόπου (Ταύρου): Αντίθεση με Σελήνη (Τοξότης-7ος οίκος), Τετράγωνο με ¶ρη (Λέων 4ος) και Δία (Παρθένος 5ος), Αντίθεση με Ουρανό (Σκορπιός 6ος προς 7ο), τετράγωνο με Β. Δεσμό (Λέων 4ος) και χιαστή με βέρτεξ (Ζυγός-6ος).
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
16-01-2009, 05:58 PM #18
Χαίρετε κ χρόνια πολλά ο Ωροσκόπος μου κάνει τις εξής όψεις ωροσκοπος
1.(κριός)χιαστί με σελήνη
2.εξάγωνο με τον Ερμή
3.Αντίθεση με τον ¶ρη
4.τρίγωνο με Λίλιθ
όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει
-
24-01-2009, 02:51 PM #19
Μπορειτε νε με βοηθησετε και μενα λεγοντας μου καποια πραγματα για τις οψεις που κανει ο ωροσκοπος μου(παρθενος) : χιαστι με ηλιο στον υδροχοο,τριγωνο με αφροδιτη στον αιγοκερω,τετραγωνο με ποσειδωνα στον τοξοτη,τριγωνο με χειρωνα στον ταυρο,εξαγωνο με βορειο δεσμο στον καρκινο.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων,
κατερινα
-
25-01-2009, 01:18 PM #20
Καλημερα θα ηθελα να ρτησω το εξης οροσκοπος τριγωνο με αρη και οροσκοπος αντιθεση με δια. ευχαριστω πολυ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.