s
πλανήτες-Μοίρες-Οίκοι - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24
    Όνομα:
    Μαίρη

Re: πλανήτες-Μοίρες-Οίκοι

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γειά σου strange!:bigsmile:

αν εννοείς ότι η ακμή π.χ του 5ου οίκου είναι στις 26 μοίρες του σκορπιού και η ακμή του 6ου στις 21 μοίρες του τοξότη, τότε δεν θεωρούμε εμπεριεχόμενο τον τοξότη στον 5ο, αλλά λαμβάνουμε υπ 'όψιν μόνο τον σκορπιό, την ακμή δηλαδή..αν η ακμή 6ου ξεκινούσε απο τις 0 ή 1 του Αιγόκερου τότε ναι θα τον θεωρούσαμε εμπεριεχόμενο.

σε μπερδεύει προφανώς ότι ο 5ος π.χ είναι στις τελευταίες μοίρες του σκορπιού, αλλά δεν έχει σημασία, εδώ κοιτάζουμε την ακμή μόνο.
    Δηλαδή η ακμή του 5ου μου οίκου που είναι στη 1 μοίρα της Παρθένου σημαίνει ότι πρέπει να λάβω υπόψη και τον Λέων;
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by strange View Post
    Δηλαδή η ακμή του 5ου μου οίκου που είναι στη 1 μοίρα της Παρθένου σημαίνει ότι πρέπει να λάβω υπόψη και τον Λέων;
    Ακμή 5ου στην Παρθένο σημαίνει πως ο οίκος θα χρωματίζεται με τις ιδιότητες του ζωδίου αυτού,στα θέματα που τον αφορούν.
    Ο Λέων ανήκει στον προηγούμενο οίκο και θα ονομαστεί εμπεριεχόμενο ζώδιο μόνο εαν η ακμή 4ου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου,οπότε κ θα εμπεριέχει όλο το ζώδιο του Λέοντα
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Ακμή 5ου στην Παρθένο σημαίνει πως ο οίκος θα χρωματίζεται με τις ιδιότητες του ζωδίου αυτού,στα θέματα που τον αφορούν.
    Ο Λέων ανήκει στον προηγούμενο οίκο και θα ονομαστεί εμπεριεχόμενο ζώδιο μόνο εαν η ακμή 4ου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου,οπότε κ θα εμπεριέχει όλο το ζώδιο του Λέοντα
    Ναι τώρα κατάλαβα ευχαριστώ. Δεν έχω κανένα εμπεριεχόμενο ζώδιο στο χάρτη μου.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by strange View Post

σου δίνω ένα παράδειγμα...

4ος οικος: 21 μοίρες του Καρκίνου
    5ος οίκος: 1 μοίρα Παρθένου
    6ος οίκος: 12 μοίρες Ζυγού
    7ος οίκος: 13 μοίρες Σκορπιού

στην προκειμένη περίπτωση ο Καρκίνος είναι στην ακμή του 4ου, αλλά εφόσον ο 5ος ξεκινά απο την πρώτη μοίρα της Παρθένου, βλέπεις ότι ο Λέων που είναι πριν την Παρθένο στη σειρά και θα έπρεπε να ξεκινά απο αυτόν ο 5ος οίκος, βρίσκεται ολόκληρος μέσα στον 4ο οίκο!
    για τον 6ο κοιτάζεις την ακμή του και λαμβάνεις υπ' όψιν τον Ζυγό μόνο!
    για τον 7ο μόνο τον Σκορπιό.

εύχομαι να σε βοήθησα..:bigsmile:

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)