- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
11-01-2009, 03:37 PM #1
Πώς μπορώ να δώ τον γενέθλιο χάρτη μου;
καλή μας χρονία!!
Θα ηθελα να ημουν ενεργοτερο μέλος, αλλα απο την εργασία μου εχω φιλτρο προσβασης στο site....
οταν εχω δυνατοτητα λοιπον, απολαμβανω την παρεα σας!!!
μπορω να μαθω πως θα εχω προσβαση στην πλήρη αναλυση του αστρολογικου μου χάρτη? εαν βεβαια αυτο ειναι εφικτο!!!
επισης θα ηθελα να μαθω πως μπορω να ειμαι πιο ..ενεργο μελος, καθως πολλες φορες δεν εχω προσβαση σε καποια θεματα...
ευχαριστω πολυ πολυ, αναμενω με αγωνία!!
:nuts:leasantry:
-
11-01-2009, 04:04 PM #2
Re: Λιγη Βοηθεια..Please!!
Toν γενέθλιο χάρτη σου καθώς και την ανάλυση του μπορείς εύκολα να τα βρεις απο την αρχική μας σελίδα!
Δες εδω: Γενέθλιο ωροσκόπιο
Όσο για το πώς γινεσαι πιο ενεργό μέλος, δεν εχει τίποτα περιεργο! Απλά θα πρέπει να συμμετέχεις συχνότερα στις συζητήσεις μας, ώστε να αυξάνονται τα posts σου!:embarrest
-
11-01-2009, 04:04 PM #3
Re: Λιγη Βοηθεια..Please!!
1ον Εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php πήγες;
2ον Το αν είσαι ή όχι ενεργό μέλος εξαρτάται από το πόσο συμμετέχεις στις συζητήσεις και μόνο και όχι κάνοντας κάτι ιδιαίτερο :bigsmile:
Αν σε μερικά άρθρα δεν έχεις πρόσβαση οφείλεται στο γεγονός ότι αυτά είναι στο πεδίο της 1ης σελίδας που μπαίνουν αναφορές άρθρων που θα αναρτηθούν προσεχώς. Για το λόγο αυτό γράφει επάνω "Διαβάστε σύντομα στο myHoroscope..." με την έννοια ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναρτηθούν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.